Kauplemine on alanud: https://nasdaqbaltic.com/statistics/et/instrument/XS2378483494/trading
Intressimakse peaks toimuma 06.04. Seni ei näe, et oleks laekunud või võib see viitega tulla?
Peaks laekuma 3 pangapäeva jooksul.
Nüüd laekuski.
Uus pakkumine tulemas https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=bf81e8a262da3b0d792d41c1e40f97817&lang=en
LHV-s on märkimistasu päris krõbe: 10 eurot. Kas keegi teab, kui kõrge märkimistasu on Swedis? Eelmise emissiooni ajal (2021) vist oli selle märkimistasuga mõningane segadus. Ma kahjuks ei mäleta, kui palju märkimine LHV-s toona maksma läks, aga 10 eurot vist küll polnud.
Swedis 15.-
See on ikka iroonia, et pannakse korralik papp magama välireklaami peale (SEBi ja Stocki vahel näiteks) aga jaeklient ei märgi, sest teenustasu on liiga suur ;)
"Wandendulles"
LHV-s on märkimistasu päris krõbe: 10 eurot. Kas keegi teab, kui kõrge märkimistasu on Swedis? Eelmise emissiooni ajal (2021) vist oli selle märkimistasuga mõningane segadus. Ma kahjuks ei mäleta, kui palju märkimine LHV-s toona maksma läks, aga 10 eurot vist küll polnud.
3 eurot oli. Bigbanki eest võeti ka 3eur veebruaris.
Kas keegi sai juba kupongimakse kätte?
Ei veel aga aega on 3 pangapäeva. Ma ei tea, kas eilne loetakse pangapäevaks või ei...
Tegelikult oli väljamakse päevaks märgitud 6 aprill, seega on juba 5 päeva üle läinud. Nüüd näitab järgmiseks väljamakseks juba 6 oktoober. Mingi kala on siiski kusagil sees. Mingid pangapäevad ei loe midagi, kuupäev on kuupäev ja papp peab inimestel juba arvel olema.
Ma leidsin postkastist täna sellise kirja:
Hea investor!
6. aprillil 2023 oli IuteCredit Finance võlakirjade järjekordse intressimakse tähtaeg.
Juhime tähelepanu, et kuna rahvusvahelise tava alusel liigub intressimakse läbi makseagendi, võib makse laekumine teie kontole võtta aega mõned tööpäevad.
Hea investor!
6. aprillil 2023 oli IuteCredit Finance võlakirjade järjekordse intressimakse tähtaeg.
Juhime tähelepanu, et kuna rahvusvahelise tava alusel liigub intressimakse läbi makseagendi, võib makse laekumine teie kontole võtta aega mõned tööpäevad.
Prospektis on kirjas (lk 165), et väljamakse peab tegema 10 pangapäeva jooksul, kui mingi "technical or administrative error" on. Veel on aega.
swedi konto omanikud said juba 6.04
LHVs on ikka eriti pikad munadepühad, täna on 12. aprill ja intresse ikka pole ;(
Kahjuks ei ole hetkel LHV välismaakleri juurde IuteCredit võlakirjde intressid laekunud. Kui need sinna laekuvad, siis saame kanded klientidele ära teha.
Ja, kui ei laekugi? Tänapäeval siiski eeldaks, et asjad käivad sekunditega. Võib olla peaks LHV enda välismaakleri tegevuse vastu tiba rohkem huvi tundma, et kas nad üldse saavad enda tööga hakkama? Äkki oleks aeg selline maakler mõne teise vastu välja vahetada?