Islamiprobleem Euroopas

Täpsustan, et ma leian samuti, et Melia ei väärinud vanglakaristust. Lihtsalt vale on väita, et ta läks vangi "valged jäävad vähemusse" kleepsu tõttu, vaid tüüp oli veendund natsipropagandist.
Sallivusfundamentalistid on jälle ühe anti-sionistist rahvuslase ebaõiglaselt tühistanud, oleme selgelt teel kolhoosikommunismi poole

"Karum6mm"
...muidugi selle vahega, et üks ajab lihtsalt verbaalset pasteeti ja teised lennutavad lennukeid tornidesse. Aga ärgem laskugem semantikasse...

Kohe tuleb Fjot, viskab paar linki ja selgitab, et lennukid tornidesse oli juutide organiseeritud hologramm-show
Mina mäletan tol ajal lekkinud salajast infot et see oli USA valitsus, kes lennukid tornidesse lennutas. Juutidest juttu polnud.
Oi-oi kaala, sa oled ikka kõvasti behind the curve. See tuli Iisraeli teemas juba 7. jaanuaril ära:
"fjot"
Terrorismi kohta on tehtud kokkuvõttev leht: https://en.wikipedia.org/wiki/Israel_and_state-sponsored_terrorism. Peab lisama ka operatsiooni Osirak, ja sellele järgneva pommirünnaku Prantsusmaal.
Ilmselt samuti 9/11, Londoni pommirünnakud ja Anthraxi rünnakud..
Sorri, poisid, läks nati lappama jah. Ikka see vend oli kõige taga.

Asi see siis Afganistaani küladest paarkümmend enesetapuhullu kokku kraapida ja Boeing 767 ning 757'ga lendama ning navigeerima õpetada. Kukepea!

"By way of deception thou shalt do war." - Osama Bin Laden
Kui käid veidi Araabias ringi, siis ehitusplatside peal ei ole sildid Kebo Ehituse OÜ ega isegi Merko. Sinna on kirjutatud Saudi Binladin Group. See on selle venna perekonna bisniss. Tal on väga jõukas päritolu.
Päev algas ju lausa suurepäraselt, kogu meedia oli täis uudiseid islamiterroristist, kes Sidneys 7 inimest pussitas.
Siis aga selline põnts.. polegi terrorism, üksik masenduses ohver hoopis ja kõik viited terrorismile on puhas antisemitism!
https://twitter.com/ShaykhSulaiman/status/1779159901312286764?t=HAOxl_SFr7kgJ854XJf0Ew&s=19

Terror on paraku sionistide tööriist olnud alati. Ka oma terroritegude valetamine moslemite tegudeks on samuti pika ajalooga: https://twitter.com/i/broadcasts/1OdKrjoByVvKX?t=mOoIDDCOusSzaLKBhIXuoA&s=09

ISIS (Israel Secret Intelligence Service) sai ju selleks lausa loodud... https://twitter.com/CensoredMen/status/1771306793550876775?t=wNe56lxxBGonP2_1kbEtog&s=19
Moslemite koht on moslemite maal.

https://maailm.postimees.ee/8014960/itaalia-linna-moslemitel-pole-parast-linnapea-keeldu-kohta-kus-palvetada
radikaliseerud....
järgmisena ütled, et eestlased peavad otsustama Eesti riigi asju

See kõik käib jupp jupi haaval . Vaenulik, tagurlik kodanlik-natsionalistlik ideoloogia hõivab teadvust salakavalalt ja tasahaaval
Nagu vanasti hoiatati : täna kuulad džässi , homme reedad
kodumaa!
...keegi pole mulle suutnud mulle arusaadavalt ära seletada, et mis nendel kaasaegsetel popkommunistidel selle islamiga täpselt on? Kui popkommunist näeb samast regioonist pärit kahe teise religiooni sümboolikat, siis hakkab ta hüsteeriliselt kriiskama ning teadjamad suudavad kriiskamisest leida sõnad Palestiina, ristisõjad ja teaduslik materjalism. Aga, kui on juttu millestki, mille puhul on võimalik päris ilusti argumenteerida, et veits nagu keskaja värk, naine on tegelikult inimene ning seksuaalsuse peavoolu mittekuuluvaid inimesi ei peaks katuselt alla viskama, tekib popkommunisti näole äraseletatud viril ilme ning ta hakkab islamofoobiast kriiskama. Nagu mida hekki? Mingi intersektsionaalsuse ja hegelliku dialektika ning moraalse relativismi kõrgpilotaaž, mille mõistmiseks ma psüühhiliselt liiga terve olen või?
"Karum6mm"
...keegi pole mulle suutnud mulle arusaadavalt ära seletada, et mis nendel kaasaegsetel popkommunistidel selle islamiga täpselt on? Kui popkommunist näeb samast regioonist pärit kahe teise religiooni sümboolikat, siis hakkab ta hüsteeriliselt kriiskama ning teadjamad suudavad kriiskamisest leida sõnad Palestiina, ristisõjad ja teaduslik materjalism. Aga, kui on juttu millestki, mille puhul on võimalik päris ilusti argumenteerida, et veits nagu keskaja värk, naine on tegelikult inimene ning seksuaalsuse peavoolu mittekuuluvaid inimesi ei peaks katuselt alla viskama, tekib popkommunisti näole äraseletatud viril ilme ning ta hakkab islamofoobiast kriiskama. Nagu mida hekki? Mingi intersektsionaalsuse ja hegelliku dialektika ning moraalse relativismi kõrgpilotaaž, mille mõistmiseks ma psüühhiliselt liiga terve olen või?

Lääne ühiskonnas käib praegu võitlus individualismi ja kollektivismi vahel ning islamistid on kommunistide ja tähestikurahvaga ühel pool rindejoont, sest nende jaoks on klassi/grupikuuluvus kõige alus.
Ma ei tea - ilmselt see on minu tohutu individualism, kuid ma nagu ei tahaks väga asuda samale poolele kellegagi, kelle jaoks kuulun ma kas likvideerimisele või sundusustamisele. Juba Lasnamäel elamine aastal 1983 oli suhteliselt õõvastav ning seal ei tahetud isegi likvideerida. Ainult sundvenestada. Isegi inimeseks peeti. Veidi fašistiks siiski, kuid inimeseks.
Asi on palju lihtsam. Tähestikurahvas, kliima ja islamistid suudavad ühiskonna alustalasid piisavalt kõigutada, et tekiks revolutsiooniline olukord, mida ära kasutades saaks punased võimule tulla. Muidugi kas see nii ka läheb, on iseküsimus, kuid vähemalt idees.

Selles osas jääb kõige selgusetumaks tähestikurahva/kliimahullude kaasamängimine, põhimõtteliselt ükskõik mis äärmus võimule tuleks, on ainuke erinevus selles, mis moodi nad vagaseks tehakse.
Rahureligiooni esindaja pussitas Saksamaal mitut inimest, lõpetuseks ka veel politseinikku kaela (pildil).

Video pussitamiste lõpuosast ja kinnivõtmisest: https://x.com/Dataflixed/status/1796505846538739972

Knife attacker stabs multiple people on LIVE STREAM in German city as armed police rush to scene
Ma pakun, et veel läheb aega, aga üks hetk kerkib Euroopas tõsiselt üles küsimus kogu ISLAMI täielikust keelustamisest.
Minu arvates tuleks islam ümberklassifitseerida vaimuhaiguseks.
parandus : igasugune religioon on seda
Kuid paraku on usuvabaduse printsiip sees peaaegu kõikide riikide põhiseadustes, nii et seda on võimatu kaotada
Ja kui see ei põhjusta kaasinimeste mõrvamist, orjastamist ja kahjustamist, siis las ta olla

Mul pole näiteks Eesti budistide suhtes mingit okast südames. No las nad olla siis
Unbelivable.