Vabandage minu võhiklikkust nev ekonomiki osas. Kuid paluks laiemalt auditooriumilt nõu. Võlakirjad - peaksid nagu andma laenajale intressi ja nagu olema mingigi tagatisega või noh nii. Kui ettevõte on tuntud siis on siin tagatiseks ettevõtte enda tugevus, kui ettevõte on vähem tuntud - siis on on neil nagu mingi tagatis. Kui tagatis napib ja risk kõrgem siis on intress seda suurem? Peaks ju olema loogiline? Kõrge riski ja halva tagatisega võlakirju kutsutakse junk bondideks.
Nii nüüd tuleb küsimus: kas need reeglid enam ei kehti uues majanduses?
heh, asi on rohkem nii, et paljud ninad arvavad, et teavad, mis on uus majandus ja tundub, vähemalt minule, et nad tegelevad selle valdkonnaga kuna see on popp, kuid tegelikult nad ei jaga asjandust ja seetõttu saavad investeeringu need, kes promovad end. Ninad arvavad, et on suured investorid, aga vahel lihtsalt on nad nõdrameelsed lambad, keda pügatakse
ok, sellest saan aru, kes on lambad- need kes raha panevad ilmselt. Aga kes on siin peamine pügaja? indexnet, hansapank või PWC? viimased kaks ilmselt saavad mingisuguse tasu emissioonide korraldamise eest? Ja kes keda pügab?
kas ma üldse saaksin tahtmise korral neid "võlakirju" osta?
kas ma üldse saaksin tahtmise korral neid "võlakirju" osta?
Tulbisibulad, telefon, raadio, internet? Mingi sihuke case?
Igal juhul vendadele äriidee eest 5+!
Igal juhul vendadele äriidee eest 5+!