Kui kannad erakliendilt erakliendile - maksa parem mobiiliga. Tuleb tunduvalt odavam.
Päirs paradoksaalne, kui riigi juhtivas pangas on kalleim makseid teha kui mobiiliga.
Vaevalt, et Hansapanga kliendid kõik roprikkad on, aga kelle võimalus võrrelda Hansa ja Nordea internetipanku, saab kohe aru, milles vahe on. Ja see, et Hansa ülekande teenustasu tõstab on mõistetav. Ka IT nõuab ülalpidamist ja see ei ole oldav. Valdav osa teenuse kasutajaid ei oma ettekujutust, milline mahukas töö tasutal käib, et kliendile kvaliteetset IT lahendust/teenust pakkuda. Plus riist- ja tarkvarakulud. Tarkvara litsentsid, arvutid, võrgud inimesed ja nii ta kokku tulebki. Vaevalt, et Hansapank inimestest tühjaks jookseb, sest asendamatuid inimesi pole olemas. Halvemal juhul kannatab pakutava teenuse kvaliteet.
ma olen ligi 10 aastat olnud hansa klient, mõne aasta ka panga personaalpanganduse klient. olen suht rahul. laenu võtta pole vaja olnud, olen saanud enda vajadused rahuldatud. teenustasud ei ole nagu otseselt hammustanud. samas mind vihastavad sellised pressiteated, milles pank teatab nagu ta "alandab" pangasiseste maksekooralduste teenustasusid ja "muudab" pangast väljuvate maksete hinda. panga vahetamise mõttele pole veel jõudnud. pangakontoris ei ole ma enam ammu käinud, kasutan internetipanka. oskab keegi öelda kellel see Eestis suhteliselt kõige parem on?
eks ta minu meelest hansal olegi kõige parem...
Parim Hansal, odavaim Krediidipangal.
seoses EU laienemisega ei saa välismaksetelt enam hansa v6tta tavapärast 360eeku, ainult 30 (EU direktiiv). kuidagi on vaja saamatajäänud tulu ju tagasi teenida.
Sampo personaalpanganduse klientidele on ka väga soodsad tingimused ja kvaliteet täica ok
Vaieldamatult odavaim on Ühispangal. Kui veidigi internetipanka kasutad ja kaardiga maksad, oled automaatselt Saldo+ liige ja kõik internetipanga ülekanded suisa tasuta.
Kellel parem, see on sügavalt maitseasi.
Kellel parem, see on sügavalt maitseasi.
Nordea internetipank on täiesti müsteerium.
Kõige naeruväärsem on koodide leht. Seal on 50-60 (ei mäleta täpselt) koodi ja kasutamisel hakkab otsast pihta. Esimene kord valid esimese koodi, teisel korral nr. 2 koodi ja niimoodi muudkui kriipsutad neid sealt maha. Kui 30nda koodi juurde jõuad, pidi panga arvuti automaatselt uue koodi lehe genereerima ja miskitviisi kliendini toimetama.
Igapäevaselt kasutan hanzat ja tuleb päeva jooksul 5-8 korda sisse logida. Nordea puhul peaks pank iga nädal uue lehe saatma.
Pealegi see leht on A4 mõõdus.
Sain nagu aru, et soomes on asi samamoodi.
Sellise internetipangateenusega nad kliente endale küll ei võida. See pole hetkel ilmselt ka eesmärk. Eluaseme laenuga süüakse sisse.
Oleks nordea panga teenus kasvõi pool hanza omast, siis oleksin oma rahadega juba seal.
Kõige naeruväärsem on koodide leht. Seal on 50-60 (ei mäleta täpselt) koodi ja kasutamisel hakkab otsast pihta. Esimene kord valid esimese koodi, teisel korral nr. 2 koodi ja niimoodi muudkui kriipsutad neid sealt maha. Kui 30nda koodi juurde jõuad, pidi panga arvuti automaatselt uue koodi lehe genereerima ja miskitviisi kliendini toimetama.
Igapäevaselt kasutan hanzat ja tuleb päeva jooksul 5-8 korda sisse logida. Nordea puhul peaks pank iga nädal uue lehe saatma.
Pealegi see leht on A4 mõõdus.
Sain nagu aru, et soomes on asi samamoodi.
Sellise internetipangateenusega nad kliente endale küll ei võida. See pole hetkel ilmselt ka eesmärk. Eluaseme laenuga süüakse sisse.
Oleks nordea panga teenus kasvõi pool hanza omast, siis oleksin oma rahadega juba seal.
Koodide leht ei ole mingi Nordea eripära.
Eestis pakub praegu samasugust võimalust ka Sampo ja vanal ajal pakkus seda samuti Hoiupank.
Eestis pakub praegu samasugust võimalust ka Sampo ja vanal ajal pakkus seda samuti Hoiupank.
mis seal vahet on kas ajada Hansa koodikaardilt koodi taga või Nordea koodilehelt?
ei ole oluline ebamugavus vähemalt minu jaoks
pealegi kui Sa Nordea koodide kasutamise järjekorras eksid, siis Sulle antakse teada mitmes kood on vaja sisestada
nagu eespoole Viking mainis on korraliku IT lahenduse pakkumiseks ka vähemalt mõnevõrra kulutada vaja, kust see raha ikka hiljem tagasi võetakse kui kliendi taskust ...
ei ole oluline ebamugavus vähemalt minu jaoks
pealegi kui Sa Nordea koodide kasutamise järjekorras eksid, siis Sulle antakse teada mitmes kood on vaja sisestada
nagu eespoole Viking mainis on korraliku IT lahenduse pakkumiseks ka vähemalt mõnevõrra kulutada vaja, kust see raha ikka hiljem tagasi võetakse kui kliendi taskust ...
>mis seal vahet on kas ajada Hansa koodikaardilt koodi taga või Nordea koodilehelt?
Henno ,oled sa Nordea netipanka kasutanud ?
See on naljanumber hansa/yhise (sampot ei tea ) omadega võrreldes.
Henno ,oled sa Nordea netipanka kasutanud ?
See on naljanumber hansa/yhise (sampot ei tea ) omadega võrreldes.
Sampol pole väga viga, tõesti, personaalpanganduse puhul ka soodne. Mingit koodilehte seal pole, samasugune kaardike nagu Rootsi pankadel. ainult maksete väljavõttes kajastub mingite koodide jura, peaaegu hieroglüüfirida. Lisaks on neil eelis laenude väljaandmise vähese konservatiivsuse tõttu (Nordea suur puudujääk).
lfc
kasutan Nordea Solo Interneti (vms.) koguaeg paraleelselt Hanza.netiga, minu jaoks pole küll erilist vahet kuna kasutan seda ainult kontoseisu vaatamiseks ja maksete tegemiseks, igasugu muude lisavidinate poolest on Hanza.net rikkam küll ...
kasutan Nordea Solo Interneti (vms.) koguaeg paraleelselt Hanza.netiga, minu jaoks pole küll erilist vahet kuna kasutan seda ainult kontoseisu vaatamiseks ja maksete tegemiseks, igasugu muude lisavidinate poolest on Hanza.net rikkam küll ...
Ise olen ammu igasugu koodilehed ja -kaardid unustanud. Hanza neti koodid on mobiilis ja ei mingit muret nende kaartide või lehtede kaasaskandmisega.
Mis puutub eluasemelaenu, siis Hansaga annab teinekord kaubelda küll. Kui viid neile Nordea pakkumise puust ja punaselt ette, siis võid eriti eduka kauplemise puhul saada sama hinna.
Mis puutub eluasemelaenu, siis Hansaga annab teinekord kaubelda küll. Kui viid neile Nordea pakkumise puust ja punaselt ette, siis võid eriti eduka kauplemise puhul saada sama hinna.
Aga milleks oma närve rikkuda kui on võimalik mõnes teises panga kiiresti laen kätte saada ja lisaks käitutakse nagu väga hea kliendiga, mitte nagu kerjusega
hansa EGO intressi küll alla ei anna, 16% ja k6ik, samas myyginaine ei tahtnud lasta telefoni ära panna, käis tungivalt peale.
hanza.net on peaaegu, et normaalne asi, ainult investori sektsioonis ei oska kuidagi nädala fookuse arhiivi leida. hansamehed, valgustage!
hanza.net on peaaegu, et normaalne asi, ainult investori sektsioonis ei oska kuidagi nädala fookuse arhiivi leida. hansamehed, valgustage!
investori avalehelt klikid "Nädala fookus" ja siis vastava sektsiooni all klikid "kõik"
kui sa seda mõtlesid.
kui sa seda mõtlesid.
SideKick,
Nädala fookuse all on link "Kõik", seal on alates 12.02.2001-st
Nädala fookuse all on link "Kõik", seal on alates 12.02.2001-st