Miks Hansapanga maaklerid pidevalt Normat pushivad? Juba nädalaid soovitavad nad klientidele Normat mitte müüa ning kommentaarides meediale (BNS) ei unusta nad börsipäeva kirjeldustest lisamast, et Norma on allahinnatud ja võiks tõusta. Kas on tegemist oma optsiooni kattevara müügi toetusega või mingi senitundmata infoga või oma analüütiku üle poole aasta tagasi prognoositud 65.kroonise hinnangule toetumisega. See prognoos osutus juba valeks, sest see hind prognoositi ju kuueks kuuks ning tulemus on kõigile teada…
Kas maaklerturu liider tõesti eelistab mõnda optsioonituru krooni oma usaldusväärsusele?
The truth is somewhere out there! Keep looking further. Lugupeetud muretsejal on vist Norma müügioptsioon soetatud.
Minu teada on Norma uus target HP analüütikute poolt seatud 60 peale.
Vaadake kui palju Optsioone praegu Normal üleval on! Kindlasti on pankadel sinna mingi kate peale
ostetud. Küsimus on mis hinnaga? Kui arvestada , et need opts. on sõlmitud
viimasel ajal (1-2 kuud tagasi), siis tulebki neid pisitasa müüa (siis ju vaja natuke ka promo teha), kuid ka nii et hind ei langeks
ja samalajal ka hirmsasti ei tõuseks. Nii ta siis kõigub seal 44-45 peal. Ma ei tea , eelnev arutlus võib ka vale olla, aga ega keegi
maakler välja ka ei ütle palju tal optsioone üleval on ja palju sinna katet on muretsetud?
ostetud. Küsimus on mis hinnaga? Kui arvestada , et need opts. on sõlmitud
viimasel ajal (1-2 kuud tagasi), siis tulebki neid pisitasa müüa (siis ju vaja natuke ka promo teha), kuid ka nii et hind ei langeks
ja samalajal ka hirmsasti ei tõuseks. Nii ta siis kõigub seal 44-45 peal. Ma ei tea , eelnev arutlus võib ka vale olla, aga ega keegi
maakler välja ka ei ütle palju tal optsioone üleval on ja palju sinna katet on muretsetud?