Ingellikud jõud on enne konverteeritavaid laene sisenenud kahel korral kokku mahus € 1 000 000. Asutajatel/vedajatel on osalus kokku 70,48% siis peaks inglitel olema 29,52% ehk 2 315 041 aktsiat millest 319 583 aktsiat tuli võlgade konverteerimisest ehk enne võlgade konverteerimist oli inglitel 1 995 458 aktsiat keskmise (keskmine on muidugi kõikide eksimuste ema) aktsia hinnaga @0,501.
Parandage kui eksin.
Seletage, mis asja point on. Seal kõrval seisab veel 1 abivalmis töötaja. Seni ühtegi klienti näinud pole. Rapla Prisma BENU apteegis asuv iseteenindusapteek on avatud apteegiga samaaegselt:
Esmaspäev - reede 09:00 - 19:00
"martinhold"
Seletage, mis asja point on. Seal kõrval seisab veel 1 abivalmis töötaja. Seni ühtegi klienti näinud pole. Rapla Prisma BENU apteegis asuv iseteenindusapteek on avatud apteegiga samaaegselt:
Point on tehnoloogia ja tarkvara testimises ning võimalikele investoritele oma muskli näitamises.
No ja veel loen, et senised aktsionärid on otsustanud juhtkonnale ja võtmeisikutele optsiooniprogrammi mahus 518 846 aktsiat (IPO on 992 000 aktsiat ehk siis umbes pooles IPO mahus), mille võrra ka IPOs osalevaid investoreid lahjendatakse. Seega IPO käigus pakutav moodustab tulevikus optsioonide realiseerimise järgselt tegelikult mitte 11,2% vaid 10,6%.
Kui ma seda imelikus formaadis prognooside tabelit õigesti loen, siis juhtkond on lähima 3 aasta jooksul plaaninud 3,075-3,39milj € kahjumit. Olemasolev omakapital + IPO katab ära ca 2milj €. Suurusjärk 1-1,4milj € tuleb veel enne kasumlikuks prognoositud 2026. aastat kaasata, mis lahjendab IPO investoreid veelgi.
Kui ma seda imelikus formaadis prognooside tabelit õigesti loen, siis juhtkond on lähima 3 aasta jooksul plaaninud 3,075-3,39milj € kahjumit. Olemasolev omakapital + IPO katab ära ca 2milj €. Suurusjärk 1-1,4milj € tuleb veel enne kasumlikuks prognoositud 2026. aastat kaasata, mis lahjendab IPO investoreid veelgi.
Kuskohas on meil veel puudus kohvimasinatest? Mul seisab isegi kodulinna keskväljakul üks. Talvel oli täitsa mõnus mõnikord üks kuum jook teha, ülejäänud ajal ei tunne puudust. Ja kui müügiautomaat mulle hot dogi ei väljasta, siis pean ikka R-kioskisse või Cirklisse sammud seadma. Eks võtan siis juba kohvi ka sealt.
"pikk""martinhold"
Point on tehnoloogia ja tarkvara testimises ning võimalikele investoritele oma muskli näitamises.
Ärimudelit võiks testida. Tühi apteek koos apteekriga vs mingi puutetundlik tellimiskeskond. E-pood on seina sisse paigutatud- kõva innovatsioon.

"Maie, mis see sinu proviisur kõneleb?"
"Salme, kuule, naabri Liisul on päiväd!"
Maximum 24/7 Privacy
Hea, et keegi mõtleb, kuidas madalate kuludega saaks karupees keset ööd kõrgema arvutikasutusoskusega pensionärile Voltareni müüa.
Aga tiim on neil hea... Seitse nulli, palun!
"ymeramees"
"Maie, mis see sinu proviisur kõneleb?"
"Salme, kuule, naabri Liisul on päiväd!"
Maximum 24/7 Privacy
Hea, et keegi mõtleb, kuidas madalate kuludega saaks karupees keset ööd kõrgema arvutikasutusoskusega pensionärile Voltareni müüa.
Aga tiim on neil hea... Seitse nulli, palun!
Internetipood on selleks. Avatud on
Mis selle kasti eelis interneti apteegi ees täpselt on?

Huvi on massiline.
"martinhold"
Mis selle kasti eelis interneti apteegi ees täpselt on?
Kastist saad kauba kohe kätte, e-apteegist tellitut peab 2 päeva ootama.
Smartpost pakub neljal päeval nädalas (T-R) SmartEXPRESS teenust, millega jõuavad pakid sihtkohta tellimisega samal päeval. SmartEXPRESS sihtkohtadeks on 127 pakiautomaati üle Eesti. Samal päeval sihtkohta toimetamise eelduseks on, et SmartEXPRESS pakid jõuavad Smartposti terminali hiljemalt kell 13.00.
Hoolimata vanemaealiste nutiteadlikkuse tõusust, ei näe küll sellele nii massilist kasutust, et apteek saaks personali vähendada. Ja sel juhul pole ju pointi lisaks ka selle putka eest maksta.
Positiivsemalt. Ajastus ehk ok, jõuab küll veel autom. poodide rallile. Bolt pold 1. äpitakso maailmas.
"martinhold"
Smartpost pakub neljal päeval nädalas (T-R) SmartEXPRESS teenust, millega jõuavad pakid sihtkohta tellimisega samal päeval. SmartEXPRESS sihtkohtadeks on 127 pakiautomaati üle Eesti. Samal päeval sihtkohta toimetamise eelduseks on, et SmartEXPRESS pakid jõuavad Smartposti terminali hiljemalt kell 13.00.
Tore, et kohaletoimetamine on kiiremaks läinud, kuid kui mul peale tööd hakkab hammas või pea valutama, tekib palavik, kurk jääb valusaks ja nina kinni, siis ma tahan rohtu KOHE kas apteegist või kast-apteegist, mitte ei oota järgmise päeva lõunani.
Selle vastu aitab, et see lollus EW lõpetatakse ära , et poodides käsimüügiravimite müük ei ole lubatud.
"kolumbus""martinhold"
Tore, et kohaletoimetamine on kiiremaks läinud, kuid kui mul peale tööd hakkab hammas või pea valutama, tekib palavik, kurk jääb valusaks ja nina kinni, siis ma tahan rohtu KOHE kas apteegist või kast-apteegist, mitte ei oota järgmise päeva lõunani.
Tegu on Rapla mehega, ma näen?
Ei, ymera, tükk maad ida poolt ja Grab2go'd ka ei märgi, aga ma tõin eelnevale mehele näite, miks kast-apteek sobib mõnele rohkem. Samamoodi kui mul piim külmikust otsa saab, siis ma ei hakka seda epoest tellima, vaid käin ise ära.
Igaühele omad valikud, ei näe selles midagi halba ☺
Tere
Kõigepealt tutvustan ennast, olen Mart Viilipus, Grab2Go AS üks asutajatest ja juhatuse liige.
Hea meelega täpsustame kõiki siin foorumis üles kerkinud teemasid. Enne seda jagame veel informatsiooni terviklikkuse huvides Grab2Go veebilehe linki, kus on üleval nii ettevõtte kirjeldus aktsiate pakkumise täpsemate tingimuste kohta, aga ka ülevaade äritegevusest ja majandusaasta aruanded.
Räägime Grab2Go tegemistest ja rahakaasamise plaanidest ka 9. mail Äripäeva raadio Investor Toomase tunnis. Kindlasti saavad saates vastatud ka mitmed küsimused, mille üle siin Grab2Go alamteemas arutletakse.
Saade on avalikult kuulatav Äripäeva raadio eetris ja üle veebi lingil https://www.aripaev.ee/raadio/otse ning jälgitav Investor Toomase Facebooki lehel: https://www.facebook.com/investortoomas
Mart Viilipus
juhatuse liige
Kõigepealt tutvustan ennast, olen Mart Viilipus, Grab2Go AS üks asutajatest ja juhatuse liige.
Hea meelega täpsustame kõiki siin foorumis üles kerkinud teemasid. Enne seda jagame veel informatsiooni terviklikkuse huvides Grab2Go veebilehe linki, kus on üleval nii ettevõtte kirjeldus aktsiate pakkumise täpsemate tingimuste kohta, aga ka ülevaade äritegevusest ja majandusaasta aruanded.
Räägime Grab2Go tegemistest ja rahakaasamise plaanidest ka 9. mail Äripäeva raadio Investor Toomase tunnis. Kindlasti saavad saates vastatud ka mitmed küsimused, mille üle siin Grab2Go alamteemas arutletakse.
Saade on avalikult kuulatav Äripäeva raadio eetris ja üle veebi lingil https://www.aripaev.ee/raadio/otse ning jälgitav Investor Toomase Facebooki lehel: https://www.facebook.com/investortoomas
Mart Viilipus
juhatuse liige
"kolumbus"
Ei, ymera, tükk maad ida poolt ja Grab2go'd ka ei märgi, aga ma tõin eelnevale mehele näite, miks kast-apteek sobib mõnele rohkem. Samamoodi kui mul piim külmikust otsa saab, siis ma ei hakka seda epoest tellima, vaid käin ise ära.
enamusel inimestel on paratsetamool ja ibukas või nalgesin koduses apteegis olemas, paljdel lisaks palju muud ka