Titanic läheb saatusele vastu
no Kerkorian soetas päris suure osaluse hiljuti, nüüd nõuab kohta nõukogusse - ma ei usu et sellise kaliibrga tüüp ehku peale lahmib. Mina usaldaks tema vaistu ja ostaks praegu kokku GM`i aktsiaid, hind on ju ahvatlev;)
See, kuidas Kerkorian oma varandust suurendab ei pruugi tähendada, et ka väikeinvestorile sealjuures midagi jääb.
Arvestades vana tehingute senist tausta, on ilmselt tegu mingi taolise skeemiga, mis eeldab üle võtmist ja hiljem edasi müümist. Kuidas ta seda teeb (kas läbi pankroti või muul moel) ei ole teada. Läbi pankroti on ilmselt seda kõige odavam teha.
Arvestades vana tehingute senist tausta, on ilmselt tegu mingi taolise skeemiga, mis eeldab üle võtmist ja hiljem edasi müümist. Kuidas ta seda teeb (kas läbi pankroti või muul moel) ei ole teada. Läbi pankroti on ilmselt seda kõige odavam teha.
Kerkorian omandas esimese poole aktsiatest juba siis, kui hind oli 55, tal on ilmselt võlakirju ka, vana mees, veel rohkem - vana kasiinomees - mängib panga peale
kui vaadata aastagraafikut, siis see suur nõks suve alguses üles oligi tingitud Kerkoriani aktsiate juurdeostusoovist.
kui vaadata aastagraafikut, siis see suur nõks suve alguses üles oligi tingitud Kerkoriani aktsiate juurdeostusoovist.
Igatahes mulle paistab, et GM-iga täna raha tegemiseks peab ülisuurte munadega vana kala olema. Siin on kõik liikumised võimalikud, optsioonid on kogu skaalas kallid - mina ei oska siia kuskilt otsast siseneda.
Vaatasin ka, optsioonid on tõesti pisut liiga kallid, ei näe ka mingit super tehingu võimalust.
http://money.cnn.com/2005/11/28/news/fortune500/gm_oveseas_sales.reut/index.htm
Uudistest jooksis läbi et Toyota on asjast ikkagi huvitatud.
Kui mu arvutus õige on, siis ettevõtte kohustused ületavad nüüd varasid 45 miljardi dollariga.