Aasia online-mängude äri andis 1Q09 käibest ca 30%. Samas on Aasia segment näidanud ca 30% käibekasvu y-o-y ja mänge peaks mühinal välja hakkama tulema.
Samas minu arust ehk isegi hea, et kogu Everesti maha ei müüdud. Esiteks Aasia osal veel väike, Everesti pokkerimängijate arv on taas näitamas tõusu, võimalus, et USA avab oma online hasartmängude turu.
4.20 näitab isegi Yahoo! GIGM noteeringuks eelturul
LHV Traderi vahendusel kättesaadav eelturg vist alates 14.00 Eesti aja järgi?
LHV Traderi vahendusel kättesaadav eelturg vist alates 14.00 Eesti aja järgi?
Tänan. Yahoo! näitas samuti 4.2, kuid seal oli juures märge aftermarket.
4.2 pealt käis kõva rabamine, hetkel servad 4.15/4.70
Kui see pärdik nüüd seljast maha sai, siis ehk nüüd on ka mingeid majandustegevuse aruandeid oodata?
Kui palju aktsiaid 4.2 pealt läbi käis?
ehk 10K
10 000
TaivoS, seal oli ka viimase tehingu kellaaeg, mis on 6:25am ET
ma ei tea täpselt USA turu kontseptsiooni, aga Balti turgudel algab kauplemispäev aftermarketi II faasiga - I faas on eelmise päeva õhtul
ma ei tea täpselt USA turu kontseptsiooni, aga Balti turgudel algab kauplemispäev aftermarketi II faasiga - I faas on eelmise päeva õhtul
Free float 43 M aktsiat, viimane avaldatud short interest 650K aktsiat
Kas Yahoo bid/ask enam polegi reaalajas jälgitavad või on see lihtsalt eelturu teema? Või bid/ask delayed ning last trade reaalis?
21.detsembril räägitakse viibinud tulemustest.
GigaMedia will hold a conference call at 9:00 p.m. Taipei/Hong Kong Time on December 21, 2009, which is 8:00 a.m. Eastern Daylight Time on December 21, 2009 in the United States, to discuss the transaction and the company's financial results.
GigaMedia will hold a conference call at 9:00 p.m. Taipei/Hong Kong Time on December 21, 2009, which is 8:00 a.m. Eastern Daylight Time on December 21, 2009 in the United States, to discuss the transaction and the company's financial results.
bid/ask viitega, viimane tehing reaal-ajas. Eel ja järelturu hindade osas meeldib mulle marketwatch.com rohkem
hetketasemelt veel väga norm võtta
Julge hundi rind on rasvane või siis haavleid täis. Tundub, et ettevõtte ümber päris palju ootavat raha (can't blame them), kuid tundub, et siit on upside'i küll päris korralikult. Üldiselt interneti-gamblingu teema mulle huvitav ning tahaks seal equity omanik olla. Tõsi, ettevõte pole just äritegevuse seisukohast võib olla parim viis sellest osa saamiseks (PRTY, PTEC vms äri iseenesest peaks märksa rohkem solid olema), kuid valuatsioonide tõttu paistab atraktiivne.
Väga suure huviga jään 21. detsembri conference calli ootama, see võib suhtumist positsiooni ka mõjutada. High risk / high reward play, teistele soovitada ei julge, kuid ise ostsin. Las GIGM promo jääb LHV teemaks :-)
Ilmselt vähenevad nüüd ka mingid tegevuskulud Everesti müügiga seonduvalt märkimisväärselt. Edasi paistab väga oluline nüanss olema see, kas ja kui palju "muu äritegevus" rahavoogu ning kasumit toodab või on see kõik veel work in process. 21. detsembril ehk saab selgemaks. Loodetavasti ei hakata siin nüüd suures koguses raha põletama.
Mis veel optsiooni puudutab, siis 2013. aastal on GIGM-il müügioptsioon ning 2015. aastal Mangasel ostuoptsioon.
Väga suure huviga jään 21. detsembri conference calli ootama, see võib suhtumist positsiooni ka mõjutada. High risk / high reward play, teistele soovitada ei julge, kuid ise ostsin. Las GIGM promo jääb LHV teemaks :-)
Ilmselt vähenevad nüüd ka mingid tegevuskulud Everesti müügiga seonduvalt märkimisväärselt. Edasi paistab väga oluline nüanss olema see, kas ja kui palju "muu äritegevus" rahavoogu ning kasumit toodab või on see kõik veel work in process. 21. detsembril ehk saab selgemaks. Loodetavasti ei hakata siin nüüd suures koguses raha põletama.
Mis veel optsiooni puudutab, siis 2013. aastal on GIGM-il müügioptsioon ning 2015. aastal Mangasel ostuoptsioon.
Väga lahja reageering aktsialt. Oleks oodanud palju rohkem arvestades asjaolu, et GIGM müüs "vaid" 60% Everest Pokerist ja saab selle eest kohe kätte $100 miljonit + lisa 2012. aastal. Ettevõtte cash bilansis $3.3-3.4 aktsia kohta. GigaMediale jääb 40% Everest Pokerist + kogu Aasia online mängude üksus.
No siin vaks vahet, kas Gigamedia või General Electric. GE hinnataks ilmselt üsna kiiresti "õiglasele väärtusele", GIGM puhul tõus ehk laugjam, kuna uued investorid alles avastavad ettevõtet. Erinevad riskipreemiad jms on muidugi eraldi teema.
mu meelest ka aktsia tugevalt alareageerinud (hetkel $4.06), s.t. pole üle saanud infolukust tulenenud hinnalangusest, paljud ootavad ehk esmaspäevast cc-d.
võtsin Jan2011 $5 calle hinnaga $0,7-0,8.
järgmised liigutajad peaks olema:
* esmaspäevane cc ehk Q2 ja Q3 tulemused, EP diili tingimuste täpsustamine
* võimalik mõne online-gaming ettevõtte ülesostmine (midagi mõistlikku tuleb rahahunnikuga peale hakata)
* diili lõplik sõlmimine Q1 2010
esmapilgul hindan müügidiili heaks (sisuliselt tehing täna 2012. aasta hindadega, sh $100M upfront, lisaarveldus 2 aasta pärast ehk siis, kui kriis peaks möödas ja online-pokkeri turg ning EP valuatsioon tõusnud olema, 40%golden goose müügioptsiooniga, mis on varasem, kui Mangase ostuoptsioon, s.t. GIGM saab esimesena tehingu otstarbekust hinnata), eriti eeldades, et juhtkond suudab saadava cashiga häid oste teha.
võtsin Jan2011 $5 calle hinnaga $0,7-0,8.
järgmised liigutajad peaks olema:
* esmaspäevane cc ehk Q2 ja Q3 tulemused, EP diili tingimuste täpsustamine
* võimalik mõne online-gaming ettevõtte ülesostmine (midagi mõistlikku tuleb rahahunnikuga peale hakata)
* diili lõplik sõlmimine Q1 2010
esmapilgul hindan müügidiili heaks (sisuliselt tehing täna 2012. aasta hindadega, sh $100M upfront, lisaarveldus 2 aasta pärast ehk siis, kui kriis peaks möödas ja online-pokkeri turg ning EP valuatsioon tõusnud olema, 40%golden goose müügioptsiooniga, mis on varasem, kui Mangase ostuoptsioon, s.t. GIGM saab esimesena tehingu otstarbekust hinnata), eriti eeldades, et juhtkond suudab saadava cashiga häid oste teha.
Ma arvan, et kui 21. detsembri conference callis mingit selget showstopperit ei ole, siis saab sealt aktsia selge impulsi üles. Downside tundub üsna piiratud $4 juures.
natuke kahju ainult, et ma ei raatsinud läinud N samade callide eest $0,45 asemel $0,5 pakkuda ehk askist osta... :)