Krookus, mingi ööloom oled või?
Kauplevad rahas, aga raha ju kulub? Samas üldse ei välista, et mingil idiootsel põhjusel teeb see stock lähima kuu aja jooksul päevase 25-30% tõusu
Aga GIGM-st paremat ideed? Absoluutselt võimatu, vähemalt sinu ja tiny arvates.
Kuigi mul on tunne, et te ostaksite ka Santa Claus inc. stocki täies usus. Milline haare, üheksa põdraga terve maailm ära katta...
Pealtnäha paistab GIGM üks paras pesa corporate raiderile. Üle võtta, juhatus välja, raha välja maksta, kvartali-paari jooksul olemasolevad operatsioonid maha müüa ning jätta kroonijuveel (40% Everest Pokerist) alles ning loota, et saab Mangasega Euroopas edu sisse. Praeguse seisuga on liiga value destructive see äri minu arust.
Kontrolli on siis nõukogus vaja, mitte tervet ettevõtet omandada, et istuv juhatus tagandada ning oma strateegiat ellu viia. Ise asi muidugi, mis raha eest tuumikult aktsiaid kätte saab ning kas istuv juhatus on ka suuremate omanikega seotud.
ymeramees,mis sind kotib,valutab kuskilt?Mis kellaaeg siia puutub?Miks ise keset päeva peale sööki kirjutad?
Mul on GIGM osakaal 20% portfellist.
Paremat ideed mõtlesin allaliikumise suhtes.Vabandust kui vigaselt väljendusin.
Santa Clausi müüsin peale jõule ja ostsin Ümera poe aktsiaid.
Kas mitte seitsme põdraga see taat maailma ei katnud?
Pokkerimängijad väidavad ,et Everest on teistega võrreldes kiviajas.
Mul on GIGM osakaal 20% portfellist.
Paremat ideed mõtlesin allaliikumise suhtes.Vabandust kui vigaselt väljendusin.
Santa Clausi müüsin peale jõule ja ostsin Ümera poe aktsiaid.
Kas mitte seitsme põdraga see taat maailma ei katnud?
Pokkerimängijad väidavad ,et Everest on teistega võrreldes kiviajas.
Jah, sul on täiest õigus, nüüd sain mina ka seitse
Aga tegelikult peaksime me nüüd lõpetama, mul on piim sellest täitsa hapu.
Aga tegelikult peaksime me nüüd lõpetama, mul on piim sellest täitsa hapu.
GigaMedia usd 1.77
Uskumatult negatiivne sentiment turul arvestades firma keskpärast fundamentaali ja tihedat konkurentsi turul.
Uskumatult negatiivne sentiment turul arvestades firma keskpärast fundamentaali ja tihedat konkurentsi turul.
kas ma olen õigel teel kui ütlen et see aktsia on ikka totaalselt alahinnatud, mis ta likvideerimisväärtus täna umbes on?
Esmaspäeval tulemused. Aktsia tundub odav, aga enne tulemusi ei julge seda "piletit" võtta. Prognoose?
LHV oma idee küll ammu sulgenud - a kui kellegil veel sees on siis täna meie aja järgi 14:30 3kvartali tulemused ...
In the third quarter 2010, GigaMedia delivered revenues of $7.8 million, down 28 percent quarter-over-quarter.
Third-quarter non-GAAP basic and fully-diluted loss per share were each US$0.17, which exclude non-cash share-based compensation expenses and discontinued operations.
"Q3 results were negatively affected by the deconsolidation of our China operations resulting from our ongoing legal dispute," stated President and COO Thomas Hui. "We are continuing to work on this issue, and on strategic new game initiatives, which we are confident will rebuild momentum."
Third-quarter non-GAAP basic and fully-diluted loss per share were each US$0.17, which exclude non-cash share-based compensation expenses and discontinued operations.
"Q3 results were negatively affected by the deconsolidation of our China operations resulting from our ongoing legal dispute," stated President and COO Thomas Hui. "We are continuing to work on this issue, and on strategic new game initiatives, which we are confident will rebuild momentum."
oi jummal mis downswing..
kas on LHV asjatundjatel oma arvamus ettevõttest. kohe kohe on saamas sendiaktsia, tippudest 20 korda kukkunud. ettevõttel peaks ju finants olema päris ok. saan aru et kauples juba 1,5 juures 50% alla likvideerimise väärtusest!
Tegevus toodab kahjumit, konkurents on tihe. Ainuke pluss olemasolev rahaline seis.
Ouna Antsuga nõus. Halvasti juhitud ettevõte, kellel lühemas perspektiivis ei ole praegu ka ühtegi äritegevuslikku positiivset uudist silmapiiril paistmas. Suurim pluss bilansis laiutav ca $80 miljonit raha, millest on tänane market cap väiksem ning teadmine, et ettevõte hoiab jätkuvalt 40%list osalust Mangasele müüdud Everest Pokeris.
Põhimõtteliselt taandub aktsiasse investeerimine praegu sellele, et tuleks vastata küsimusele, kas keegi tahab/julgeb seda ettevõtet börsilt ära osta või mitte. Üks reaalsemaid exiteid olekski minu arvates mõne konkurendi poolt tehtav ülevõtt ja/või varade likvideerimine. Kui ülevõttu ei usu, siis ei tasu investeerida, sest samamoodi edasi lastes kulutab ettevõte oma bilansis oleva raha lihtsalt mõne aastaga ära.
Põhimõtteliselt taandub aktsiasse investeerimine praegu sellele, et tuleks vastata küsimusele, kas keegi tahab/julgeb seda ettevõtet börsilt ära osta või mitte. Üks reaalsemaid exiteid olekski minu arvates mõne konkurendi poolt tehtav ülevõtt ja/või varade likvideerimine. Kui ülevõttu ei usu, siis ei tasu investeerida, sest samamoodi edasi lastes kulutab ettevõte oma bilansis oleva raha lihtsalt mõne aastaga ära.
aamen, Joel!
Market Cap: 63M
Total Cash: 116M
Total Debt: 14M
Selle põhjal lähtub, et vaba raha hulk on isegi 102M.
Joel on asja hästi kokku võtnud. Kui strateegilisi alternatiive ei leita, põletab ettevõte bilansis olevad likviidsed vahendid lihtsalt mõne aastaga ära. Seega tuleks keskenduda sellele, kas Gigamedial on mingeid varasid, millel võiks olla väärtus mõne konkurendi vm. silmis. 40% Everest Pokeri väärtus oli mõni aeg tagasi veel päris korralik, see peaks tootma ka positiivset rahavoogu. Aga muu stuff?
Total Cash: 116M
Total Debt: 14M
Selle põhjal lähtub, et vaba raha hulk on isegi 102M.
Joel on asja hästi kokku võtnud. Kui strateegilisi alternatiive ei leita, põletab ettevõte bilansis olevad likviidsed vahendid lihtsalt mõne aastaga ära. Seega tuleks keskenduda sellele, kas Gigamedial on mingeid varasid, millel võiks olla väärtus mõne konkurendi vm. silmis. 40% Everest Pokeri väärtus oli mõni aeg tagasi veel päris korralik, see peaks tootma ka positiivset rahavoogu. Aga muu stuff?
selge, tänan hea ülevaate eest. pean kaaluma mis positsiooniga teha.
Üle pikema aja üks mõistlik uudis, CEO vahetus.
http://www.gigamedia.com/news/GigaMedia%20Announces%20New%20CEO%20and%20Board%20Members-March%2020%202011.htm
http://www.gigamedia.com/news/GigaMedia%20Announces%20New%20CEO%20and%20Board%20Members-March%2020%202011.htm
Mis Gigamediast vahepeal saanud on?
Market Cap: 43M
Enterprise Value (Dec 18, 2011): 3.2M
Market Cap: 43M
Enterprise Value (Dec 18, 2011): 3.2M
Lihtsalt informatsiooniks. Gigamedia on siis vahepeal (6 kuu jooksul) 0.8 taala peal 2 korda ajaloolised põhjad teinud (sai ka hoiatuse delistimise kohta) kuid viimasel kuul on aktsia hind võtnud suuna ülesse poole. Käibed väga suured muidugi ei ole aga siiski pisut kasvavad (nad võivad ise ka neid oma aktsiaid muidugi osta).
Ettevõttel on uus (kusjuures valdkonnas suurte kogemustega) CEO ja ka CFO on uus. Eks näis kas hakkavad ka majandustulemused aktsia hinnale järgi tulema (äkki arendatakse 2012 miski uus mäng ka välja, või ostetakse midagi/kedagi vaba raha eest)?
Ettevõttel on uus (kusjuures valdkonnas suurte kogemustega) CEO ja ka CFO on uus. Eks näis kas hakkavad ka majandustulemused aktsia hinnale järgi tulema (äkki arendatakse 2012 miski uus mäng ka välja, või ostetakse midagi/kedagi vaba raha eest)?