Gigamedia (GIGM)

Krookus,
ma lisaks küsiks, kuidas said mängu hinna $80 ja turustaja marginaaliks $30-$40?!
Eks näha ole.
26.augustil 2 kvartali tulemused;
http://www.marketwatch.com/story/gigamedia-to-report-second-quarter-2010-financial-results-on-august-26-2010-08-05?reflink=MW_news_stmp
turuväärtus siis hetkel ca 108 milli usdi, raha bilansis 60 milli, millele lisandub kohe 100 milli. Mnjaa, kus on investorid?
book value 3,42$
MTV Networks Asia, GigaMedia Announce SpongeBob MMO
http://www.fool.com/investing/general/2010/08/11/tomorrows-monster-stock.aspx
Ymeramees loe uuesti komme ja siis vormista uuesti oma komm.
Olen öelnud ,et GIGM REKLAAMIB ise ennast kui liidrit seal piirkonnas mitte mina .
Loe uudiseid ja kodukaid veeelkorra.Ma ei tea kui väike käkk ta on aga tead sa seal mõnda suuremat käkki seal?
Kui tead siis anna infot .
2*2 ,sain hinna jagades ca 800-1000 eeki 12,7$ .
Müügist ja onlinimisest saadav tulu võiks olla selline nagu kirjutasin .On teisi arvamusi?
Tahaks rohkem kuulda kõikvõimalikku negatiivset inffi GIGM kohta. Hetkel on kahtlus, et olen midagi negatiivset maha maganud, mida turu jõuline enamus aktsiahinda sisse arvestab.
Ahah,kohe
Nii hilja siis veel?
asjal on siis minu mäletamist mööda raha 1,6$
Kui everesti 40% müüdud saab siis on raha ca 2,1$
siis nii raamatu väärtus on hetkel 3,42$
Mutta on ilmselt tambitud selle pärast ,et lihtsalt usk on kadunud ja tahetakse näha fin.tulemusi ja positiivseid.
Oodatakse.Kui 26 aug. miskit positiivset tuleb siis väga äkilist ülesminekut pakuks.
Negatiivseid uudiseid viimasel ajal polegi olnud ,pigem positiivseid.
Minu arus juhtkond tubli olnud ja lubadusi pidanud aga ikka ei usuta ja ostuhuvi puudumisel tiksub lihtsalt alla.
Ise olen tugevalt asjas sees ja usun lähimal ajal pöördepunkti.
Q2 pidavat viimane kehv kvartal olema ja seda ma ka usun.

Kuna "oled tugevalt asjas sees", siis on arusaadav, et räägid usust, aga vaja oleks veel ratsionaalseid negatiivseid argumente.
Ratsionaalseid neg.argumente pakkuda ei ole.
Negatiivseid aga oleks küll.
Näiteks juhtkond paneb hullu edasi ja lahmib rahad lampi laiaks ja ei tee miskit uut:-))
Ütlevad lihtsalt mingi hetk ,et ei vedanud välja ja väga kahju.
Eks 26 aug. palju targem.
Kindel on igaljuhul see ,et kui mingigi pos. areng siis väga tugevalt üles.
Samas Wang on mulle isiklikult jätnud hea mulje nagu Karugi.
Raha bilansis teeb julgeks.
Minu arust asi kaupleb sisuliselt alla raha.
Kui kasumisse saab võib saffi teha:-))
Raha bilansis, kui sellega midagi mõitlikku ette võtta ei suudeta, teeb mind ettevaatlikuks. Ideaalis tuleks saavutada optimaalne laenu/omakapitali suhe. Suuremat rahahulka tasub bilansis hoida vaid siis, kui on midagi üle võtta (või on ees ootamas likviidsuskriis). Muidu aga oleks tulnud see raha aktsionäridele välja maksta, mitte niisama jobutada.
Nii et, krookus, päris ühel meelel ma sinuga GIGM osas ei ole. Juhtkonna tegutsemine ja motivatsioon tundub siiani kahtlane.
Aga loodame muidugi head!
krookus
A) Iga firma on oma kodukal leading, see on nii poogen, et on poogen ja sellele vundamenti laduma hakata ei maksa. Liivane.
B) Hiina turul on ta läbi T2CN-i, mille ostis 2007 ning thats it. Testib midagi, aga käkk ilmselt. Ei ole Blizzardi mängude peal.
Näit. WoW peal olev NTES sai just WoW II WLK approvali GAPP-lt ja MoC-lt.
Eelmise nädala populaarsuse edetabel Hiina online mängudele:
1. QQ Dance (Horizon 3D, Tencent (0700.HK))
2. QQ Speed (Tencent)
3. CrossFire (SmileGate, Tencent)
4. Legend of Mir 2 (Wemade, Shanda Games (Nasdaq:GAME))
5. World of Warcraft (Blizzard Entertainment, NetEase (Nasdaq:NTES))
6. Tian Long Ba Bu (Changyou (Nasdaq:CYOU))
7. Dragon Nest (EyeDentity Games, Tencent)
8. Fantasy Westward Journey (NetEase)
9. Alliance of Valiant Arms (Neowiz, Tencent)
10. Fantasy World (Tencent)
Hiina - räige konkurents, karm tsensuur.
C) Koopiate müük Aasias marginaalne. Tüüpiline lääne inimene mängib seda kodus, aga seal tehakse seda umbes nii
D) IAHGames osaluse suurendamine fr 28% to 80%. Seda vist ilusate silmade eest ei saa? Ma pakun, et cash book bang korralik, aga peaks selguma augusti lõpus. IAHGames tegutseb siis seal Hiina all, mitte Hiinas. Need pisikesed väikesed riigid suure rahvaarvuga.
E) USA online gambling turg. See on huge, aga sellele on kordades paremaid mooduseid panustada siis, kui selleks on aeg.

GIGM - kauge, pime, väike asi, mida juhivad Wang, Hui ja Tang

Aasias käib asi siis umbes nii
No nüüd tuli piisavalt negatiivseid asju välja.Loomulikult pole seal hetkel miskit kiita ja seda ka aktsiahinnas näha.
Mul selline skeem endal, et kui 26aug. miskit head ja reaalset juhtkond ei räägi siis välja.
Vaataks siis ikka 26-ndal asja edasi.