Gazprom

Ma arvan, et niikaua, kui väheneb gaasitarnimine langeb ka aktsia.
kui ukraina ei lase gaasi läbi teistesse riikidesse on ta ise upakil kuna lepingud on tehtud ka ukrainat läbiva transiidi osas.nii et gazprom oma turgu küll ei kaota
No ukraina ise ostab kindlasti nüüd rohkem Turkmeeniast. Ja uudistes oli, et need teised riigid, kuhu gaasitarne vähenes, samuti otsisid võimalusi mujalt osta. Sedamoodi võib Gazprom ikka turgu kaotada küll.
Ukraina võib ju Turkmeeniast osta aga kuna tal Turkmeeniaga piiri pole siis ei jõua see gaas ka ilma Venemaa nõusolekuta Ukrainasse.
Nonii, gaasitarned euroopasse taastati, niiet turgu ehk ei kaotata. Samas mingil määral Ukrainale hinda ju ikka tõstetakse, niiet kasum peaks mingil määral siiski kasvama ...
Kas teil kellelgi on Gazpromi aktsiaid, et nii tõsimeeli arutate?
Kas keegi on üldse Venemaa aktiaid ostnud? Päris suured tehingutasud.
Ise oman (vist, aga pole ka uurinud) läbi fondi.
Küsimus Henno'le.
Kunagi maikuus mainisid, et Vostok Nafta sümbol LHV kaudu ostes on VOST.
Üritasin sellise sümboliga(virtuaalis) osta, kahjuks ei leitud sellise sümboliga väärtpaberit.
Kas teen midagi valesti või on see maha võetud?
VOST-SDB on sümbol mida LHV kaudu orderi edastamiseks vajalik kasutada.
Tänud.
Kusagil oli eelmisel nädalal selline uudis, et alates järgmisest nädalast saab Gazpromi aktsiatega kaubelda ka USA turul (OGZPF.PK). Seni saigi seda teha ainult läbi fondide.
Ja sellepärast ongi teema aktiivselt ülesse kerkinud.

Parandage mind kui ma eksin.
Mind huvitab Gazprom selle pärast, et oman ühe vene aktsiatest koosneva fondi osakuid, milles ka Gazprom sees. Kui Gazprom peaks kukkuma, ei tea, kas ta tõmbab ka ülejäänud aktsiad allapoole?
VOST täna +6%.
Täna põgusalt otsides leidsin VOSTi kohta ainult Soome börsilehe, kus graafik lõppes (kui mu mälu ei peta) 30 päevaga ära. Pikemat graafikut ei kusagil. Kas siis ei uurinud piisavalt kaua või jäi miski kiiruga kahe silma vahele, mine võta kinni. Teab keegi ehk mõnd otselinki pikale ajaloole anda?
reuters.com
ei leia märkmeid krt ise ostsin 2004juuni 104 ga 28,07 oli 90 null 22.10 130 seki jne kõike ei viitsi kribada
Kas tõesti hetkel +7,5% või ma ei oska vaadata õigesti?
http://www.rts.ru/index.cfm?id=3091&code=GSPBEX
On see reaalajas?
see peaks olema -15 min
Venelastel polnud mitu nädalata võimalust raha kulutada, praegu ostetakse aktsiaid siis kokku :)

http://www.rts.ru/?tid=463
Kuulge sõbrad, mis toimub, RTS indeks hetkel +3,8%!!!