Fed alandab intressimäärasid

Fed tegi esimese sammu ära juba nii ootamatult ja kiiresti. Turg liigub esimese hooga üles.

Jaanuar saab olema äärmiselt lõbus. Majandustulemused tulevad nõrgad, intressimäärade langus on positiivne. Vaesed spekulandid... mis need nüüd peale hakkavad.

Praegu käis igatahes tõeline NAZ tulevärk! Varsti tõmmatakse hinge ja küsitakse: "huhh, asjad peavad olema veel hullemad, kui isegi kõikr nägev Al mõned nädalad tagasi arvas..."
Vat see on õige tegu!! Al võis arvata mida tahes aga mina võtsin täna kasumit!
praegune swing on ülimalt hea näide sellest palju me teame mis lombitaga tegelikult toimub, statistika väidab, et iga üliedukas coin'i flip'ne pole igavene, arvamusi on muidugi ka vastupidiseid...
Ma kujutan siiski ette, et ega Nasdaq alla 2000 ei pruugigi kukkuda. Kui turg hakkab taas suunda allapoole võtma, siis Fed alandab intressimäärasid. Niimoodi võibki S&P500 madalaimaks tasemeks jääda 1250 punkti ja Nasdaqil 2000-2200 punkti. Dollar hävib aga sel juhul kõvasti.
Põhiteemade all "2001. aasta läbi kristallkera" sai oma mõtted 2001. aasta kohta isegi kirja pandud mõnda aega tagasi.
Kui vaadata pikaajalisi Nasdaq ja SP500 graafikuid
siis pole trend muutunud.
Kuigi vise täna oli muljetavaldav.
Seega ei saa hetkel kindalt öelda et alanud oleks mingi pikem tõus.

Eks need kellel olid short positsioonid ja/või Put positsioonid - eks need jäid küll rataste vahele. Ja hirmuga short covering oli üks sellise
mõjuva viske põhjus.

Ootame huviga järgnevaid sündmusi....
see oleks hea kui turule jääks eluvaim sisse
saaks veel paljudel nahku üle kõrvade tõmmata.
Goddamit, sain õigel ajal yhe positsiooni võetud, aga myysin liiga kiiresti, ei arvanud, et turg nii palju hüppab.
Spets
oot, mis mõttes eluvaim sisse jääks?
Ei saanud aru?
Fit, panin oma E-trade'i ka liiga vara kinni. Täitsa hullumaja - hommikul oli aktsia 7,06 , kuid sulgemas paistab 9,5 juures.

Aga täpselt tippu ja põhja on alati raske (loe: võimatu) tabada.
Fit
Sul siis vedas.
Mind aga vaevasid samad emotsioonid nagu Spetsi...
Et kuramus küll ei võinud siis nüüd ühtegi positsiooni olla....
Aga üldiselt seda õnne juhtub harva.
Ikka raske töö viib meid sihile....
:)
Fit, kas magad arvuti taga???
karner:
tegelikult me ei teagi ,mis seal lombi taga toimub.
15 min enne Fed-i istungit detsembris müüsin kõike, mis kannatas - ja tegin õieti. Täna müüsin ka. Võitsin lihtsalt vähem, kui oleks võinud. Lomp on liiga suur ja Greenspani mõttelaad ei lange üldjuhul börsil olijate (mängijate) omaga kokku.
sain viimasel hetkel CMGIsse just siis
kui suured viskasid nooled lakke

Tahtsin osta 20 000 EGRPd 7.75 kuid orderid ei läinud läbi, hullumaja oli lahti läinud.
Sellel turul ei anta lihtsale inimesele võimalust,
kui sa ei tea millal midagi toimub ja millal
turg selle tarbeks pehmeks tehakse.
Kui sa ei ole sellest ringist, kes teavad
millal ja mida Greeni teeb ja kui sa ei tea, et
ka BUSH on selle taga.Kuradi poliitikud, niikuinii
odavate nõksudega ei muuda seda mis peab juhtuma.
Ostsin CMGI 4.31 ja müüsin 5.19

LHVD-s

probleeme peaaegu, et polnud
to Lara: Mina ja magan?

Sa äkki kellaaega viicid öelda, mis kell oscid ja mis kell müüsid, siis räägime edasi.
Spets:
Kui sina oled lihtne inimene, mis siis tavalised LHV tegijad peavad tegema. Meie käsutuses ei ole kõike seda, mida sa meile hiljuti üles lugesid. Muuseas LHV vahendusel võib ka day-tradingut teha, kuigi effektiivsus on ilmselt väiksem kui sinu vahenditega. Aga oma kogemustest ma võin väita, et LHV soodustab day-tradingut.
arvop:
mida iganes Greenspan plaanis, lahe kõks tehti, elame näeme palju sellest esmaspäevaks järgi jääb...
börsil olijad: eks nemadki pane suuremalt jaolt kellegi soovi välja, seega kuradima raske on aimata mis lombitagustes "kuldpeades" kes veits suuremaid ordereid kui 2-5 kilo teha jätavad toimub... vaevalt nad seda ka enne cnbc'sse kuulutama lähevad... kui tänast käivet vaadta siis impressiivses koguses vara vahetas täna omanikku
Tegelt ma anyway kaotan raha iga päev, nii et ärge minu arvamusi liiga tõsiselt võtke.