Aga selle foorumi pealkiri on farma-sisuliste kirjutiste jaoks isegi pisut parem!
Palun selgitada seda miinust, kas jälle mingi varem kokkulepitud tehing? Kogus aint 100 tk. Samas on ka ost 2,72 EUR , müük 3,00 EUR, mis toimub!?
Äripäeva kommentaar: "Tallinna Farmaatsiatehase aktsia hind kukkus täna 21,16 protsenti, 42,56 kroonile (2,72 eurole). Suureks kukkumiseks piisas tehingust saja Farmaatsiatehase aktsiga, mille käibeks 4255,9 krooni."
Kuidas siis saab kukkuda nii palju kui alla 15% päevas langeda ei saa. Ma saan aru, et mina loll olen aga et Äripäevas nii kirjutatakse?
Kuidas siis saab kukkuda nii palju kui alla 15% päevas langeda ei saa. Ma saan aru, et mina loll olen aga et Äripäevas nii kirjutatakse?
Tehing on tehtud ja asi õige. See oli sellel hetkel ka ainuke ostuorder - 300 hinnaga 2.72
From > MENACE > tedmised nõrgad ) kui eile pole tehingud siis tekkib selline situatsioon!
Vat siis milline lops!
Tänan, kuid panen selle kõrva taha!
Vat siis milline lops!
Tänan, kuid panen selle kõrva taha!
siit küsimus. Kui pole olnud tehinguid mõnda aega, kas aktsiahind võib siis muutuda ükskõik kui palju? 30%, 50% või isegi 70%? Või on seal ka mingi piirang ikkagi?
See, et asi õige, jõudis kohale. Nüüd aga küsimus = Kas langusel on ka alust? Sooviks mingit infot, mis hinda alandab. Olen küll laisk, mis siis aga kellelgi on kindlasti juba põhjus teada!
Võrdlushind, mille suhtes see 15% limiit kehtib on üldjuhul viimane sulgemishind. Juhul kui eelmisel päeval tehinguid ei olnud, siis varasema päeva sulgemishind. Kui aga mõnel päeval on aktsia sulgemise hetke bid või ask viimasest sulgemishinnast vastavalt kas kõrgemal või madalamal, siis saab võrdlushinnaks hoopis see.
CharlieF
Ilmselt nii on jah.Nägin ise kui üks päev,oli see vist jaanuaris,Alytus Tekstil-i aktsia tõusis päevasiseselt ligi 100%.See on küll offtopic kommentaar,kuid püüdsin vastata küsimusele.
Ilmselt nii on jah.Nägin ise kui üks päev,oli see vist jaanuaris,Alytus Tekstil-i aktsia tõusis päevasiseselt ligi 100%.See on küll offtopic kommentaar,kuid püüdsin vastata küsimusele.
Tänan selgituste eest, kuna täna jälle -19,12% aga siiski millest selline käitumine tingitud kui Grindeksit just soovitatakse?
Kas keegi oskab kommenteerida vabalangemist?
Äkki on ostuaeg?
aktsia pole piisavalt likviidne:)
Kas võib mõni firma ka lihtsalt börsilt "välja kukkuda" kui sellega mingit kauplemist ei toimu?
Praegu ost 100tk 1,91 müük 100tk 2,57 on ainsad orderid, vahe ülisuur ning hind pole pea kuu aega kummalegi poole liikunud.
Praegu ost 100tk 1,91 müük 100tk 2,57 on ainsad orderid, vahe ülisuur ning hind pole pea kuu aega kummalegi poole liikunud.
Suht oodatud tulemused. Või siis grammi võrra paremad:)
Parandan, tunduvalt oodatust paremad tulemused. Uimane kuidagi täna, ei pannud tähele, et aruandes tulbad pisut harjumuspärasest erinevalt järjestatud.
"Põhiaktsionär on esitanud Tallinna Farmaatsiatehase AS juhatajale
taotluse üldkoosoleku kokkukutsumiseks vähemusaktsionäridele
kuuluvate aktsiate ülevõtmise otsustamiseks. Vähemusaktsionäridele
makstava hüvitise suurus on 80 krooni ühe aktsia kohta."
Kas trükiviga, valearvestus või trikk? Sel aastal on TFA küündinud vaevu üle 60 krooni jaanuaris. Ilmselt õige oleks 40 krooni pakkuda.
taotluse üldkoosoleku kokkukutsumiseks vähemusaktsionäridele
kuuluvate aktsiate ülevõtmise otsustamiseks. Vähemusaktsionäridele
makstava hüvitise suurus on 80 krooni ühe aktsia kohta."
Kas trükiviga, valearvestus või trikk? Sel aastal on TFA küündinud vaevu üle 60 krooni jaanuaris. Ilmselt õige oleks 40 krooni pakkuda.
Grindeks omab üle 95% aktsiatest. 5% aktsiate kokkuostmiseks 80 krooniga peab firma välja käime vaid 5 miljonit krooni.
5 miljonit krooni on ikkagi 5 miljonit krooni. HK eeskujul oleks tegelikult piisanud pakkumisest kuni 3 eurot. Natuke liigagi üllatav heldekäelisus GRD poolt.