no mõned härrad, kes täna tuhandeseid pakke müüki loobivad ... loodavad ilmselt hiljem (siga)odavalt osta
Kui müüjat homme kohal ei ole, juhtub ilmselt sama mis TEO-ga täna: märkimisväärne tõus.
evli ilmselt out,arvan et müüs oma 35 kilost dividend fundi,samas näitas ka ennast ostu poolel ja nrdil oli tiba üle 20 kilo lõpuoksjonil
seega saab homme näha
seega saab homme näha
Mina olen see nädal omajagu telekomi juurde võtnud. Võtan ka edaspidi kui hind veel peaks langema.
mis kärbes neid müüjaid on täna hammustanud, et nende hoog ei taha kuidagi raugeda? H1 aruanne ülehomme ei saa ju olla katastroof?
päris kole ikka see müügi pool,nrd üle 21 kilo ja krt teab veel kui palju tagaruumis
aktsiaraamatut vaadates on kokku 3-4 erinevat müüjat kelle pakid on 200-1000K
Lihtne põhjendus: müüjal on raha vaja. Müüakse seda mida müüa annab.
Kuna kõik siin pidi nii odav nagu mõned mehed siin räägivad olema peaks saama kõiki müüa. :)))
Lisaks siia veel, et müüjad pidi ammu otsas olema. Aga mine sa tea. :)))
jah, jääaeg on käes. karvamüts tuleb välja otsida...
äkki hakkab ikka liikuma siit. Siis kui enamus arvab, et nüüd on "kõik läbi" peaks aktsiad vist juurde ostma
Jääaeg on pikalt Baltis juba käimas. Järgmine aasta saate selles veenduda kes veel pole aru saanud.
mina ei ole, veena mind!
ma ise kah mõtlesin, et peaks selle ära vaatama, võibolla saan targemaks :)
aga tõsiselt. kaido75 on selline korüfee, et tema ei pea midagi selgitama. tema sõna on viimane instants, kuhu pöörduda. aamen ja halleluuja!
aga tõsiselt. kaido75 on selline korüfee, et tema ei pea midagi selgitama. tema sõna on viimane instants, kuhu pöörduda. aamen ja halleluuja!
eile ju siin Puhk kirjutas kuidas hinnalanguse kuulutajad on parajad tainad, aga paraku kes eile kannatas, sai täna 1,4 krooni odavamalt osta. Eks see 10k pealt 14k eeku rohkem maksta on ju tühised summad arvestades seda lendu, mis kohe tuleb:P
1päevaga säästetud raha pealt saab kenasti soojal maal ära käidud.
1päevaga säästetud raha pealt saab kenasti soojal maal ära käidud.
kaido75 kas vaatad jääaega kliimateadlase vaatevinlist või ajaloolasena? Kas tegutsed ka kuskil rahvusvahelises teadlaste jääaia uurimise grupis? Mis sinu seisukoht on, kas mõni loomaliik ka välja sureb Balti börside jääaja jooksul? Ajaloost mäletan, et mammutis vist suris eelmise jääajaga välja. Äkki seekord hobused?
paistab et evli hakkab vaikselt hinda kergitama loodame et nrd sellega kaasa läheb,
Telekomilt tulemused väljas:
https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=333948&messageId=401789
Tundub, et päris pankrotti veel vist ikkagi ei lähe.
https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=333948&messageId=401789
Tundub, et päris pankrotti veel vist ikkagi ei lähe.