Ennustame veel

INTC 35
õhkõrn puude
Aga jah, nii kaua kui tulemusi ei ole avaldatud - nii kaua võib ju uskuda et äkki tulevad MEELETULT head tulemused.
Seega tõepoolest, kuni pole avaldatud, niikaua võib mingis ime ootuses veel enam-vähem olla..
Ah , Sina ka oma 35-ga.
Okey, Sul on õigus.
Lase tal nüüd tõusta, ära nõiu rohkem.

Ja siis ise räägib et tema ei saa suurtega hakkama.
Sander:
järelikult sisaldavad hinnad imet, järelikult...
OK!
kuigi ma väga tahaks õelda uut taset kui
35 ei pea.
Sa ütlesid teises threadis juba välja - $30
Jah, karm aga tõsi.
Ega tõe eest kuhugile pugeda ei ole.
Kui langustrend jätkub siis tulevad ka uued Low-d.
Mida pakud?
30 kanti.
enne seda tuleb vaadata ega me praegult ajutist põhja kohanud.Vähe tõenäoline muidugi.
Inteliga võib minna samaselt MOTiga ja teiste õnnetutega,üldiselt kogu tulevik on tume.
Enam pole tech sektoril pidevalt kasvavaid kasumeid,mis
toodaks tõusu.
Miks siis 30, miks mitte 25, 20, 15 ?
Mis on 'õige' hind?
Mille järgi?

Hetkel on väga Bearish meeleolud.
Ja miski pole hea.
Ilmselt INTC langeb niikaua kuni Tech sektoril ja Nasd-l saab langusest isu täis.
Ahnus saab võitu ja hakatakse rääkima aastalõpu rallist. Ja suht kiiresti unustatakse eelmise languse põhjused.
Leitakse argumente mis kinnitavad tõusu.

Tõsi muidugi on et teatud pikaajalised muutused on toimunud. Ja tõsi on et kasumid pole need mis mõnda aega tagasi.
Aga ma ei ole kindel et lühiajaliselt (nädalad)üles/alla liikumine selle järgi käib.

Aga hetkel jah on meeleolud tumedad.
STEP BY STEP
Tegelt ma ei taha ennustada vaid lhtsalt
näidata,et turg käitub teisiti kui SUUREM osa
ootab ja arvab.Mis vahet seal on kuhu mingi aktsia kukub .need kel on piisavalt kogemusi teenivad iga ilmaga.
Ja siis vel see CSCO
kui suureks võib ühe firma väärtus kasvada?
500 mlrd.
1 trilj.
100 trilj.
kusagil on piir.
INTC-l pole siin midagi eriti kiidelda. Tegelikult oli see juba üsna selge: otsustati katkestada integreeritud protsessori turuletulek odavama kategooria jaoks, mitu viivitust tema uue lipulaevaga (pentium 4), kusjuures viivitusi võib tulla veelgi. Samas on konkurendid täistuules: AMD kurss pigem tõusis, kuna tulemused vastasid prognoosidele -- enamgi veel, AMD teatas, et ta oleks võinud prognoosid suure edumaaga ületada, kui tal endalgi üldise turulangusega probleeme poleks olnud. Via hakkab oma uue Cyrixiga (Samuel vist oli projekti nimi?) Intelile suhteliselt valusalt madalama otsa turu kha pealt varbale astuma. Ning loomulikult ei tasu unustada ka Transmetat oma peatselt saabuva IPO-ga ning "hip factoriga". Viimase asemel ma muidugi lükkaks IPO edasi pärast presidendivalimisi Ameerikas, sest siis oodatakse USA abi Euro kursi parandamiseks (USA majandus kannatab päris palju, sest Euroopa tooteid on kursi tõttu võimalik väga tulusalt Ühendriikides müüa, samas vastupidine on raskendatud). Enne valimiste lõppu pole USA poolset sammu ette näha, sest üldiselt peetakse sellist tegevust ebapopulaarseks sammuks ning keegi ei taha enne otsustavat rebimist oma populaarsust rikkuda. Siis peaksid ka tech sektor aktsiad tõusma.
Lähiida kriis ajab asja hapuks -> naftahinnad üles ->tootmissisendite hinnad üles -> tootmise ja tarbimise kulud üles ->langus tarbimises ja tootmises..-> kasumite langus -> majanduslangus

Midagi pole uut päikese all :) Tore on, et täna karud peale 3% langust pidama saadi ..
Lähis-Idas pommid kukuvad ja tankid sõidavad. CNN-i reporteril paluti pommide eest otseeetris varju minna:-). Naljakat pole siin muidugi midagi, aga asi läheb tõsiseks ja muidugi on ka energiasektor reaktsiooniks üles läinud.
jumal tuli turule appi ja tegi põhja
tahtmatult.
Huvitav, mis turule ta põhja tegi? Õige, iga turu põhi on 0 ja mitte sentigi enam!
võin eksida ,kuid intelile ja kogu NASDAQile
oli see tänane kukkumine ajutielt põhi.
Olen nõus erilise rõhuga sõnale "ajutiselt"!
"Ajutine" on muidugi kõva termin.

Kas see on 1 päev, 1 nädal, 1 kuu või 1 aasta?