Energia salvestus - The Next Big Thing

Homme tulevad EOSE tulemused. (Eose toodab tsink-tehnoloogial põhinevaid akusüsteeme. Erinevalt liitiumist on tegu odava toorme ja pikka kasutuseaga salvestussüsteemidega pigem elektrivõrkudele. Need akud on suured jurakad). Aktsia on see aasta liikunud 3,15-19 usd dollari vahel. Beta 2,8!
Hiljuti sai USA kaitseministeeriumilt mitme miljoni dollarilise lepingu, et tagada oma tsinkakude tehnoloogiaga pikaajaline ja töökindel energiasalvestus USA uue Golden Dome raketitõrjekilbi infrastruktuurile.
Kõige olulisem: Eos lõi koostöös suure investeerimisfirmaga Cerberus Capital Management uue iseseisva ettevõtte Frontier Power USA (FPUSA), mis hakkab arendama ja haldama suuri pikaajalise energiasalvestuse aktsiaprojekte. St toimus korralik lahjendusring ja aktsia tuli juulis 6 usd pealt 3,15 usd peale.
Tegu ei ole meemialktsiaga. Blackrock sees 7 %, Vanguard 4 %-ga.Viimase kolme kuu jooksul on suured fondid oma osalust vaikselt suurendanud.
Lisaks short float ca 30 % ja macd ristumine on just toimunud. Kui homme tulevad tulemused (eeltulemused juulis olid lubavad) mis turule meeldivad ja Trump vahepeal midagi kohatut ei säutsu, siis kes teab. See vedru on üsna kokku surutud.
Ise olen sees ja hetke seisuga ca 10% miinuses. Aga kavatsen rahulikult istuda oma portsu otsas. Kui sobib Blackrockile, sobib mulle ka.
Lisaks vabandused Kindsigo, kui su teemat läbustan. Aga pealkirja järgi sobib teemasse:)
QS jälgin ka ja kui envx ampx ja eose rahapakid on kontole laekunud, siis olen sees (tegelt oman vow3 ja vist siis otsapidi ka olen seotud QS).

8 Likes