Ma pakun, et PeaLiK tabas kümnesse. Ma pakun, et oleks tabanud lausa “üheteiskümnesse” kui sinna lisada kiillause “vaatamata kordvatele rohkem või vähem otsestele vihjetele KOV ja KA poolt” ![]()
Kuidas Keskkonnaamet sellistest ajadest teada saab? Eriti kui kohalikud ei kaeba või on korruptsioonirahad mõne vallas töötava ametniku suu kinni pannud.
Samuti võisid seal olla 3 kunagise hoone vundamenti ja nüüd saab naaber kõikidele kontrollivatele ametnikele keskmist sõrme näidata.
Maa-amet teeb reguraalselt aerofotosid, nii et Maa-ameti kaartide peal on kõik ilusasti näha.
Ei olnud seal mingeid vanu vundamente ja kuna putkad on väiksemad kui 20m2 siis pole ka ehitusluba. Täielik pohhuism ja isetegevus ning kedagi ei huvita.
to: decibel
Neid ajas toimuvaid kaartide muutuseid peab keegi oskama ka tõlgendada ja täpsesse asukohta arvestavasse ning ajas muutuvasse konteksti panna - sinna on lubatud, teise kohta mitte ning iga objekti puhul tuleb vaadata veel mitmeid tingimusi. Keskkonnaamet peab oskama neid kaarte küsida jne…
Vabalt võib olla, et need 3 putkat su naabril, keelualal, võivad olla lubatud, kuna mingi ruutmeetrite arv ei ületa lubatut või on need “ajutised” või … on nad registreeritud kui nad oleks laevad või paadid. Viimane juhtum on täiesti olemas.
See on igivana vastuolu. Kui seadusse jäigalt kõik reeglid kirja panna, siis algab hala, et “kohalike oludega ei arvestata” ja “siin oleks tingimata paindlikkust vaja”.
Kui seadusesse selline paindlikkus sisse kirjutada, siis ilmuvad välja kodanikud, kes painutama hakkavad.
Maagivõimed avastanud Meelis Tomson
Keegi haistis, et antud sektoris liigub veel kerget raha ja ründas turgu. Ise lisaks outfitti ka veel mingi müstilise kaabu juurde.
Kas mingi “selgeltnägijate tuleproovi” uus hooaeg on jälle tulemas?
Mis mutikas seda karelli nüüd on hammustanud? Tuuseldab tshellotädi kavaleri kallal mis kole? Kadedus ei lase magada v? Ma muidugi võin lõdvalt midagi olulist mööda ka lasknud olla… Otsisin hoopis teist asja ja siis äkki karell. No ta ei ole ka mu 1- 2- 3-58 - jne eelistus.
Marii Karell teenib raha lihtsalt. Ju siis on mida tuuseldada. Tšelloinimesed on edevad inimesed ikkagi, kes lahkelt oma eraelu on valmis avalikkusele laiali laotama. Kedagi sellist peab ju saates näitama, et saate vaadatavus teataval tasemel oleks.
vabandust, sa oled Silvia või :D? Ma pole mingi Karelli fänn, ütleks isegi, et ta ei meeldi mulle, aga tellevisioonis ta vaevalt julgeb valevideosi esitada. Seepärast ei saa ma aru, mis kadedusest on jutt?
Kui sa ei saanud aru, millele seoses pangamaja ja kinnistute ostule ja tuttavatele vihjati, siis paraku sa ikka ei ole eriti terav kriit.
Peaks beibendusse postitama tegelikult. Karellil on ikka väiksemad dissid ja huuled
Jajahhh, pane ikka asju minimaalse kontekstiga (aitäh sellegi eest) ja ilma viidete ja linkideta. Kõik ju teavad, eks ole…
Jeah, Silvia olla võiks üsna põnev? Ja kurnav, seega, jääb ära. Minu mõte polnud karelli saadet lahata, ma ei viitsi teda vaadatagi. Aga ma saan aru, et sa vihjad siin mõnele slaavipärasele alalõuale? Aga see kohene sildiriputamine on veids patoloogiline.
Mai bääd, lihtsalt alati kõik teavad kõike ja mina olen see pimeduses kobaja. Seega ( oh mind bätti) EELDASIN, et no karellisaadet ikka kõik vaatavad ![]()
Eeldamine, kulla näriline, on kõikide käkkikeeramiste ema. Ühes väikeses Eesti linnas, näed, elab ITmees, kellel on diagnoositud autismispektri häire, sotsiaalne ärevus ja kergekujuline aspergeri sündroom. Nii lihtsas keeles öeldes: “kelle vaimsed kaitsekorgid ei kannata mingit kriitikat”. Vaimse Tervise Hoidmise nimel peab nimetet kodanik hoolega vältima selliseid asju nagu “uudisteportaalid”, “üldlevitelevisioon” ja “meditsiiniajakirjad”.
Vähemalt nende korrapärast ja igapäevast tarbimist. Eks me kõik ju tea, et igaõhtune sixpack on tunduvalt ohtlikum ja kahjulikum kui pikema ajavahemiku järel nina põhjalikult täis tõmmamine.
No ja ega farmaatsiatööstuse imed ka 100% kõike ära ei lapi – ise peab ka veidi oma vaimse tervise eest hoolt kandma.
Teatud märkide põhjal võib oletada, et nimetet Sõge Opossum ei ole ainus selliste korrapärasemainstreameediamittetarbimise harjumustega isik Eestimaa pinnal ![]()
Meil Eestis:
- Erameedia müüb ainult klikke, selleks selekteerib välja ainult ärevust ja ühiskondlikku lõhestumist tekitavaid uudiseid ning keerab ise vinti peale ka, muidu keegi ei kliki kui uudis kedagi kettasse ei aja;
- Riigimeedia müüb narratiivi ja selektiivset tõde, selleks jätab vajadusel kontekstist mõned olulised detailid välja, et mõte oleks narratiiviga kokkusobiv - autistid ajab see ikkagi kettasse;
- KOV-i külaperioodika on võibolla see ainus meedia, kus kohaliku tähtsusega nunnut tühja-tähja saab lugeda, mis kedagi kettasse ei aja, kuid võibolla mõnele penskarile aegajalt heldimuspisara toob;
Ühesõnaga, loe kohalikku külalehte ja vaimne tervis paraneb mühinal ![]()
Elu õpetab madalat profiili hoidma, on olnud (eba)õnne “rumalusega” hiilata stiilis, et??? no KUIDAS sa ei teaaaa???
Tead, pikad aastad, kus muu töö kõrvalt on õnnestunud ka õppejõu, lektori, sisekoolitaja ja koolitaja tööd teha… on ühtepidi küll õpetanud, et Inimeste Võime MITTE TEADA elemetaarseid asju on lõputu. Teistpidi, vaatamata pidevale meenutamisele, et ära imesta, mida kõike inimesed EI TEA, suudan ma vahel ikka imestada selle üle, mida kõike üks inimeseloom suudab mitte teada ![]()
Teadmatuse Ookeanid on sügavad, pimedad ja Palju Sügavamad, Palju Pimedamad ja Palju Suuremad, kui me arvame.
Olen alati mõelnud, et pea pole prügikast. On mingid teadmised, mis on olulised, vajalikud, huvitavad, kasulikud. KOLLANE kirjandus sinna hulka ei mahu. Sealt ka see KUIDAAS?? No pole prioriteet.