Eesti Loto - way to go

Eh, Hotjug, me sait pole _mitte_ _kunagi_ NetGroupi serveris olnud. Mitte päevagi. Põhjus lihtne - seda polegi hetkel :). Ok, meie enda tulemüür ütleb paar sõna, aga veebisait see küll pole :). Meie purk muide jookseb ühel toredal Linuxi distributsioonil, mitte NT/IIS peal.

Ma ei tea nendest loetletud häkkimistest miskit. Einoh, kuulnud midagi olen, aga detailidesse pole süüvinud. Ega pole ju saladus kah, et IIS on auklik kui shveitsi juust, nii et ega eriti imestagi. Aga ma pole kindel, et LHV foorumid on selliste arutelude jaoks õige koht. news://ee.arvutid.turvalisus on ehk sobivam? Või võtad siinkohal seletada, kuidas IIS augud ja Eesti Loto mailipang tehnoloogiliselt seotud on? Tegelikult ma tean vastust küll - tarkvara arenduse tehnoloogia mittejärgimine võib auklikku koodi majast välja lasta küll, aga ma Eesti Loto ämbri puhul ei saa kindel olla, et viga koodis oli. Ja kui kood oli terve, siis on kohatu süüdistada konkurentide arendusmetoodikat.

Tegelikult, see polnudki point. Point oli mujal, ja see on tegelikult laiem teema. LHV foorumeid minu teada ei modereerita, või igatahes ei tehta seda kuigivõrd tuntaval kujul. Seega on võimalik siia postitada mida iganes - Norma häirekell oli üsna drastiline näide. Samavõrra drastiline on see, kui mõne börsil noteerit firma juht võtab siin näpuga näidata konkurentide ämbritele. Ei midagi isiklikku, absoluutselt, aga kui seda pidada heaks tooniks, siis võib siinseid foorumeid varsti Delfiga võrrelda. Ja seda ju ometi ei tahaks, ega ju? Loodetavasti ei ole see kuidagi ülearu pedagoogiline lähenemine? Ma usun, et selle asemel, et foorumites vastastikku pori kallata, võiks hoopistükkis mõnel õhtul kannu õlut koos ära juua ja vaadata, mida me kõik saaks teha selleks, et Eesti IT-maailm ilusam ja puhtam ja kuivam koht oleks. See, muide, on ettepanek kaalumiseks ja teokstegemiseks. Pagan, polegi jupp aega kokku saanud?

Ja muide, ma ei häbene, et veebipisnisest kuigi palju ei tea - pole minu ala. Igaühele oma. Kõigetegijate aeg on vääramatult ümber. Nii et minu pärast ei maksa häbi tunda, kõike ei jõua teada, ja pole vajagi...
to hotjug: http://test.linux.ee/~georg/eesti_loto/kiri.txt olevas meilipäises on selgelt näha X-Mailer väli, mis ytleb saatjaks olevat M$ Outloogi, kewl....
Eesti Lotol pühad ikka veel kestavad!
Soovib häid pühi! (Milliseid -Kas Jaanipäeva?) :)
Õigeusuliste jõulud
Eesti Loto börsile?
E24: Eesti Loto võib minna erastamisele
Heiki Kranichi uus tulemine

Kuus aastat suurest poliitikast ning palgatöölt eemal olnud eksrahandusminister Heiki Kranich kandideerib Eesti Loto tegevjuhiks. Reformierakondlane tuli oma kandidatuuriga välja ajal, mil räägitakse üha enam ettevõtte erastamisest, mida praegune lotofirma tegevjuht ei poolda.

....
Eks Kraanal ole aeg igav ja kindel sissetulek abiks ikka :-)
Täna tuli Bingo võit 7,7 milli.
Kas osa rahast tuleb ka LHVsse ......?
Arvestades keskmist võitja isikut, siis pigem majanduse elavdamiseks :)
Vaatasin pulli pärast Viiking Loto aastaloosi tulemusi, kus loosirattas lugematu hulk kombinatsioone ja ometi võitis sama pilet 1719256270042 nii 10000€ kui ka 3000€! Säh sulle tõenäosusteooria.

Ilmselt kadedus räägib :)
Lenzer
Vaatasin pulli pärast Viiking Loto aastaloosi tulemusi, kus loosirattas lugematu hulk kombinatsioone ja ometi võitis sama pilet 1719256270042 nii 10000€ kui ka 3000€! Säh sulle tõenäosusteooria.

Tõenäosuslikult ju täiesti võimalik!
Minu teada tõmbab pileteid inimene mitte masin. Tõeliselt hämmastav... Äkki trükiviga ?
Kindlasti võimalik, antud pilet võis ka olla 10 väljaga 10 loosimisel, seega 100 erineva loosisedeliga loosikastis. Lihtsalt pani mind imestama.
Utsitan unustussevajunud teemat foorumis. Eesti Loto reklaamib, et Viking Loto jaakpott on nüüd jõudnud 0-ni. Go Jaak!

Kui loosimine käib, siis muidugi on nullis.
See on iga nädal nii. Põhjus -- veebiportaalide reklaamid on liiga "interaktiivseks" aetud.
Kes siiski soovib seda "lollide maksu" riigile, spordile ja kultuurile maksta, siis äkki tasub osta hetkeseisuga viking lotot. Ise maksan seda maksu mõned eurod nädalas.

Eurojackpot jackpot 23M
Tõenäosus võita Eurojackpoti peavõit on 1:95 344 200
rivi hind 2eur

Viking Loto jackpot 25M
Tõenäosus võita Vikinglotto jackpot on 1:61 357 560
rivi hind 1,5eur. Fun fact, Soomes maksab 1eur.
See 0.50€ juuurdemaks mis meil Soomele on läheb osati vist igakuise 10k€ ja aastas korra kellegile miljoni lisaloosimiseks.