Eesti - Läti maavõistlus: Milline ebavõrdsus!

Okey, teremere vahest sa paned ikka täiesti segast. Kuid samas suudad sa ikka selliseid humoreske sisse tuua, et kuku pikali. Einoh, müts maha ja jätka samas vaimus :-D
hehh tommy,
kui sulle midagi mu juttudes siiani segane on olnud,oled lihtsalt pooltest naljadest ilma jäänud.Ega ma otse küll ei viitsi tavaliselt midagi ütelda.Aga nohh,kui mu jutt väga segane on,küsi üle...aga ega ma üle seletada vast kaa ei viitsi.

ja nüüd topi kohe müts pähe tagasi!,külmetad veel kõrvadevahe ära ja siis võib juhtuda nii et... mitte vaid minu text hakkab sulle segasena tunduma.
:-)
Soovitan kõigilt soojalt vaadata selle nädala neljapäevast Eesti Päevalehte, lk 7A ja pilti koos SUURE ALLKIRJAGA... :-)
kristjan,
mises nüüd olgu,narrid siin korralikke inimesi,kes eesti metsade hävingut kartes paberist ajalehtilehti ei osta ega loe.Pane kohe link ülesse siia või muida hakkan su'ga jälle tüli norima.
MIS VAHET SEAL ON KUS KOHAS ASUB HABSAPANGA PEAKORTER! AINULT HANSAPANGA NIMI ON ALLES MUUD EI MIDAGI. SEB OMASTAS MINU TEADA KA MINGID PANGAD LATIS, LEEDUS JA VENEMAAL NII ET KYIGE EELDUSTE KOHASELT ON SEDA KASULIKUM TEHA LATIST KUNA LATI ON JU KESKPUNKT. EESTI MEEDIAGA POLE SIIN MINGIT PISTMIST! AINULT MA EI SAA ARU MIKS SEB SURUB SELLE PEALE ET HANSAPANK OSTIS ARA LATI JA LEEDU PANGAD MITTE SEB ISE? SEE TEKITAB KAHJUKS KADEDUST MEIE VENNASTE VAHEL!
to jokkerjoss: SEB on Ühispanga omanik, mitte Hansa. Hansas on Swedbank
Tänases Postimehes

http://www.postimees.ee/index.html?number=231&op=lugu&id=24291

kritiseerib Hansapanga juht Indrek Neivelt välisminister Toomas Ilvese "Põhjala poliitikat", mis eirab koostööd lätlaste ja leedulastega. IN illustreerib juttu mitme ilusa näitega...

Leedu Hoiupanga erastamine oli sama suurusjärku tehing nagu Eesti Raudtee erastamine, ometi olid tehingu vormistamise kulud 5x madalamad.

Täna saab lugeda AFX vahendusel järgmist sõnumit:
Nokia kaalub peakontori kolimist mõnda teise riiki, kui Soome jätkab kõrgete maksude poliitikat.

Ega Ollila ometi Eestit silmas ei pea ?)
eesti oleks ideaalne koht. soome kiviga visata. aga see eesti maine?
jah. kleepekat ju peale ei saa panna..
ja olles ise elanud soomes siis nad on lausa rassistlikud eestlaste vastu!
eriti noored naised! need aga tadupärast ju mopse ostavadki..
rig, kuidas sommid eestlaste vastu rassistlikud on, me oleme ju ühest rassist?
Soome noored naised eestlaste vastu rassistlikud, kamoon, olge nüüd ikka mõistlikud.

Riq, mai saa aru, mida sa nendega teinud oled :-)
Soome noored naised on lihtsalt kadedad ilusate Eesti neidude peale :-)
Jalutasime kord keskpäeval Helsingis ja vaatasime sõbraga, et leiaks kasvõi ühe ilusa naisterahva. 10 min. pärast üks jalutaski vastu. JESS! ...

... no muidugi tundsid meiega kaasas olnud Eesti neiud ära selles vastu jalutanud neius mingi Eesti modelli ...

RJaskal siis vist õigus.
a milla see oli?
kuni eelmise aastani olin näinud helsingis kah ainult krokodille, kuid eelmisel aastal käisin ja karp vajus lahti ausalt! esiteks oli ilusaid naisi tekkinud ühe aastaga tohutult ja teiseks olid kõik linnavahel nähtud inimesed muutunud 100%. ei näinud enam siukseid pekkasid ja jukkasid kraanajuhte vaid inimesed olid sõna otsese mõttes stiilsed. muutust on olnud hea jälgida, sest olen käinud paar korda aastas Helsingis shoppamas.
Tekkis selline mõte, et kas Läti probleemid ei võiks nüüd olla üheks väikeseks Eesti trumbiks? Läti negatiivne majandusolukord on saanud selgelt rohkem kajastust kui Eesti oma, IMFilt kaelas päris suur võlg (mida Eestil veel(???) ei ole). Kui enne vaadati pealiskaudselt, et Baltikumi keskpunktis on Riia kuhu hea peakorter panna, siis kas mitte nüüd ka pealiskaudse analüüsi tegemisel ei hakka Läti halvem olukord ja suur võlakoorem häirima? Rääkimata pärast kohalike olude täpsemat uurimist (korruptsioon, infla-palga-spiraali mõningased ilmingud, tugev Vene mõju jms Läti "boonused") saabuvast valgustushetkest.
Noh, ühest küljest küll, aga ikkagi jääb küsimuseks, et mis sa ühte Euroopa mastaabis maakonna keskuses olevasse väikesesse külasse oma peakorterit teed. Kui Riia ei osutu enam nii atraktiivseks, siis pigem minnakse Vilniusesse, mitte ei tulda siia. Eesti peaks Läti ja Leedu poolest majandus- ja ärikliima mõttes tuntavalt ahead of the curve olema, et see kompenseeriks meie rahvaarvu vähesust.