Põrsas kotis?
2 sikspäkki! ;)
Olin nädal tagasi Londonis ja väisasin ka mõningaid oksjoneid. Ühe maja head of department rääkis neljasilmavestluses, et pole tükk aega näinud, kuidas nii kõvasti tahetakse rahast lahti saada.... Müügiprotsendid olid tõesti väga head.
Ma tean ühte kohta, kus ripub AUGUST WEIZENBERG i pilt ja uks lukus ei käi, asun hetkel sellest punktist 67 km kaugusel.
Ostab ka teist Eesti kunsti või ainult jutustate tühjast tähjast?
to luuna:
üks sixpack ära toomise eest ja teine maali eest ;)
üks sixpack ära toomise eest ja teine maali eest ;)
marct kes sul selle teose autor on? Mine tea äkki ongi mul huvi olemas.
endal kodus maal kus peal mingi punane vähk vms. Kunstniku nime ei mäleta, pidavat 30k maksma, äi teadis rääkida.
Oh, my bad, vahepeal ma pole selles teemas käinud ja huvi pildi vastu lausa olemas:)
Einoh, autor on nurka kirjutanud: Joh. Leinwald, ja aastaks mitte 1928 nagu eespool kirjas vaid 1930.
Pilti ei oska ma siia üles riputada, network ja teised jätku oma meiliaadress, siis saadan sinna.
Einoh, autor on nurka kirjutanud: Joh. Leinwald, ja aastaks mitte 1928 nagu eespool kirjas vaid 1930.
Pilti ei oska ma siia üles riputada, network ja teised jätku oma meiliaadress, siis saadan sinna.
marct saada siia pilt
zba@hot.ee
zba@hot.ee
Tegin plõksu ära ja saatsin teele.
network
Millegipärast tuli teade, et su meiliaadress pole kasutuses.
Millegipärast tuli teade, et su meiliaadress pole kasutuses.
oot üks täht jäi välja kogemata, zbaa@hot.ee saada sinna marct
Tegin uue ürituse:)
Kellelgi mõnda Jüri Ristnat ei ole pakkuda?
Jüri Ristna pilte on Põlva kandis igal teisel seinal.
"USKUMATUD SUMMAD ⟩ Eesti kunstnike tööd müüdi erakordsete hindadega"
https://kultuur.postimees.ee/6975106/eesti-kunstnike-tood-muudi-erakordsete-hindadega
=>
Muidugi tuleb alati selliseid uudiseid vaadata kaine skeptilisusega, ehk kõik sõltub sellest kui palju on pakkujaid, kui suur on üldse käive jne jne
Seda öeldud: Rikas riik=>rikkad inimesed=>kallid maalid. (Mis oligi põhjus miks ma seda foorumiteemat alustasin 2008 aastal.)
https://kultuur.postimees.ee/6975106/eesti-kunstnike-tood-muudi-erakordsete-hindadega
=>
Muidugi tuleb alati selliseid uudiseid vaadata kaine skeptilisusega, ehk kõik sõltub sellest kui palju on pakkujaid, kui suur on üldse käive jne jne
Seda öeldud: Rikas riik=>rikkad inimesed=>kallid maalid. (Mis oligi põhjus miks ma seda foorumiteemat alustasin 2008 aastal.)
Kui täna ennustada kümme aastat edasi, siis pakun, et ilmub Eesti naiskunstnik kelle maalid saavad olema kallimaks kui kõik muud maalid Eestis. Kes ta on saab ilmselt suuresti olema "turunduse küsimus" (ausalt öeldes) - aga varem või hiljem ilmub keegi, kelle ümber kõik kogunevad, ja ollakse nõus, et ta on geenius, ta on Eesti, ta on naine.
Tegelikult on laupäeva õhtu küll, aga sellisteks avaldusteks on siiski teine teema: https://fp.lhv.ee/forum/free/128744
Ma üldse ei välista seda,et inimene, kes oksjonilt kalli hinnaga Subbi maali ostis, sellele see lihtsalt väga meeldis .
Et ta ei ostnud seda mõttega,et 10 aasta pärast müüb kolmekordse hinnaga jälle maha .
Et ta ei ostnud seda mõttega,et 10 aasta pärast müüb kolmekordse hinnaga jälle maha .