Donald Trump 2024

Mul puudub Hollandi (kanep legaalne palju aastaid) statistika, aga linnapilt kinnitab minu veendumust, et kanep põhjustab vähem probleeme kui alko. Ja mul on õnnestunud lugeda ühte ametkondlikuks kasutamiseks tehtud uurimust, alko ja tubakas on räiged asjad võrreldes mõningate looduslike mõnuainetega. Aga valitsustele on nii kasulik

Mis seos on sellel kõigel Donald Trumpiga?

1 Like

Juhul kui sul ei juhtu olema geenivariante, mis lasevad sel skisofreenia vallandada…
Vastasel juhul ei tohiks seda harjavarregagi puutuda, aga kas keegi teeb enne narkariks hakkamist geenianalüüsi?

3 Likes

Donald on vist ka täiskarsklane nagu Aadu oli enne kui valuvaigisteid hakkas võtma.
Eks rahvas arutleb, mis ta kõige paremini pikali tõmbaks…

2 Likes

Talle vist piisab kulla läikest ja raha lõhnast.

1 Like

Alkoga on sama lugu, nn. ,tsuktsi geen, )))

'90-ndate alguses sai Christianias kanepipläru proovitud. Belomorkanal oli kangem.

Laskumata diskussiooni mõnuainete kasulikkusest/kahjulikkusest, siis tahaks küsida, et kust need alko ja tubakas pärinevad?

alko ja tubakas on räiged asjad võrreldes mõningate looduslike mõnuainetega.

1 Like

Mul on kuri kahtlus, et meil müüdavad tubakatooted on valmistatud nikotiinsulfiidiga immutatud biojäätmetest, kohalik marlboro on täielik saast võrreldes usa-s müüdavatega. Laua viin on ilmselgelt keemiaprodukt :face_vomiting: :face_vomiting: Miks riik lubab sellist saasta müüa ja isegi rikastub vaeste õnnetute tarbijate arvelt on IMHO laussigadus

mingil hetkel (enne covidi aega) tehti mõõtmised ja siis selgus kurb tõsiasi et mingite õlijääkide või whatever sade/jääkide või muu saasta poolest osutus selle uuringu kohaselt lauaviin kohalikuks puhtamaks viinaks. aga mitte ei mäleta, mis saasta osakaalu mõõdeti. tänast olukorda ei oska paraku kommenteerida - puudub viimase aja isiklik kogemus.

1 Like