Donald Trump 2024

Huvitav paljud Trumpi valitsuse liikmed juba kahetsevad, et sinna läksid ? USA-s üldiselt on valitsuse liige olla väga prestiižikas ja annab hea platvormi edasiseks eduks ja karjääriks, olgu see siis äris või kuskil mujal. Kuid Trumpi valitsus … kas võib olla nii, et seda inimest hakatakse tulevikus vaatama hoopis kahtlusega : *issand halasta, ta oli ju Daddy Doonaldi valitsuses… ?! Parem kui teda meie lõunasöögile mitte kutsuda, sinna tulavad VIPid ja meil on vaja arutada tähtsaid tulevikuplaane ja jätta hea mulje neile

Muide, Trumpi valitsuses ka lobatakse mitmeid asju enneaegu välja.

(USA eriväelane) Van Dyke avas konto hasartmänguplatvormil ning pani 32 000 dollarit stsenaariumile, et Maduro “eemaldatakse” enne jaanuari. Kokku tegi ta 13 panust, viimase vaid tunde enne operatsiooni ning võitis kokku üle 400 000 dollarit.
Nüüd süüdistatakse teda pettuses, varguses ja klassifitseeritud informatsiooni illegaalses kasutamises, mis võib lõppeda 60 aastase vangistusega.

Aga kui sul on see info, mis homme / järgmisel nädalal juhtub, kas sa tõesti ei kasutaks seda ?
Jätame aktsiaturu ( kus ka üks Trumpi pereliige olevat spekuleerinud ) ja kihlveod esialgu kõrvale, võtame nii lihtsa asja nagu homsed uudised täna, millest oli ka üks komöödiaseriaal vist .

Kui teaks Eurojackpoti võidunumbreid praegu, 8 tundi enne loosimist, kas ei ostaks seda võidupiletit ? Ikkagi 36 M . Silmakirjaks võib muidugi ka osta posu teisi variante, näiteks süsteemimängu 6 põhinumbri ja 4 lisanumbriga, kuid ikka nii et kõik 5 võidunumbrit ja 2 võitvat lisanumbrit oleks seal sees…

Kuipaljudel tekiks see tõrge, et aga niiviisi pole aus teiste lotomängijate suhtes, niiviisi ikka ei tohi … Ma ei usu, et mul sellist tõrget oleks. Kuid keegi ei paku mulle ka homseid uudiseid täna .