Tuul ja päike ei ole uus teema. Tegelikult oli CEO cautious ka dividendide osas, aga nüüd on see laual. Kui investeeringud üles lähevad, siis kasumit, mida jagada, jääb väiksemaks.
Ja Petrobras ütles veebruaris, et väljaspoole Brasiiliat nad oma alternatiivenergiaga e laiene, seega sisuliselt hakkab kohalikke riigistama.
Kurb, mul hull tahtmine see kupatus maha müüa , vaatasin aga dets -jaanuari-veebruari dividendide laekumist ja laiskus ei lubanud müüa.
LOLL olen ja laiskus on suur nuhtlus.
LOLL olen ja laiskus on suur nuhtlus.
Rauamaagi hind tegi järjekordse koleda kukkumise:

Kaevandajatel, kes rauaga kokku puutuvad terendab ilmselt päris punane nädal. Niigi kauplevad paljud neist juba praegu 52w low kandis. Kui õnnestuks rauamaagi põhi ära aimata, võib õnnestuda mõni päris rammusa yieldiga kaevandaja soodsalt portusse lisada. Raske muidugi prognoosida, kes neist siit dividendilangetuseta läbi tuleb, aga ise jälgin RIO, VALE, GGB, TX, BHP. Payout ratio on ainult viimasel neist käest ära.

Kaevandajatel, kes rauaga kokku puutuvad terendab ilmselt päris punane nädal. Niigi kauplevad paljud neist juba praegu 52w low kandis. Kui õnnestuks rauamaagi põhi ära aimata, võib õnnestuda mõni päris rammusa yieldiga kaevandaja soodsalt portusse lisada. Raske muidugi prognoosida, kes neist siit dividendilangetuseta läbi tuleb, aga ise jälgin RIO, VALE, GGB, TX, BHP. Payout ratio on ainult viimasel neist käest ära.
Sellele võiks pmt “Reiterate” panna.
VOD kõrge yealdiga on hea base ja ASTiga seotud väljavaated on oluliselt paremad, kui algselt võis eeldada.
Vodafone and AST SpaceMobile Sign Agreement to Create European Direct-To-Device Satellite Service Provider