DelfinGroupi (DGR1R) võlakirjad

Teatest veel üks huvitav info:
At the time of the subscription, holders of DelfinGroup bonds with maturity on September 25 this year and ISIN LV0000850055 had the option to exchange their bonds for new DelfinGroup bonds. Most of the bondholders exchanged their existing bonds.
Mida iganes see "most" neil tähendab, siis tundub, et vähemalt pool 15 miljonilisest mahust tuleb vana võlakirja edasi rullimisest uueks võlakirjaks ja teine pool siis kaasati turult juurde.
Märkisin 111, sain 58 ehk ca 52% LHV-s
Siis mul vedas, sain 54% LHV-s
ka vist vedas , selgub hiljem, anti 55% LHV-s
Kas keegi on märganud, millal antud väärtpaberiga kauplemine peaks algama börsil?
"Monte"
Kas keegi on märganud, millal antud väärtpaberiga kauplemine peaks algama börsil?

Homme

Veider Order Flow on sellel...viimasena lisatud order läheb esimeseks....või pole lihtsalt piiavalt komakohti näha.
Huvitav kas delfini võlakirja hinnal ja käivasoleval elevingi ipol on seos? :D
palun selgitage mulle algajale, et miks see on niimoodi, et
delfini uue/ so. 1-st päeva turul oleva 10%-se 4 aastase 100-€ võlakirja eest ollakse valmis maksma 103 € aga
eelmise vooru so. 12,4%-se ning lunastamiseni jäänud 1,5 aastase võlakirja eest ainult 101 € ?
st. kõrgemat intressi ning varem lunastatavat võlakirja tahetakse saada odavamalt?
minu väikese arunatukese järgi peaks sootuks vastupidi olema - pikema tähtaja ja/või madalama protsendiga võlakirja riskipreemia peaks ju suurem olema -> ostusoovi hinnatase madalam ... mõlemad olid ju samamoodi tagamata võlakirjad ehk võrdväärselt kõrge riskiga või mis mul märkamata on jäänud?
Harimise eest tänud juba ette!
"mancik"
palun selgitage mulle algajale, et miks see on niimoodi, et
delfini uue/ so. 1-st päeva turul oleva 10%-se 4 aastase 100-€ võlakirja eest ollakse valmis maksma 103 € aga
eelmise vooru so. 12,4%-se ning lunastamiseni jäänud 1,5 aastase võlakirja eest ainult 101 € ?
st. kõrgemat intressi ning varem lunastatavat võlakirja tahetakse saada odavamalt?
minu väikese arunatukese järgi peaks sootuks vastupidi olema - pikema tähtaja ja/või madalama protsendiga võlakirja riskipreemia peaks ju suurem olema -> ostusoovi hinnatase madalam ... mõlemad olid ju samamoodi tagamata võlakirjad ehk võrdväärselt kõrge riskiga või mis mul märkamata on jäänud?
Harimise eest tänud juba ette!

Hind mida üleval hoitakse on isegi 106. Kui me teaks, kes on see ostja, siis võib vastus päris huvitav olla. Sama punt teeb ju praegu ipot.