DelfinGroup (DGR1R)

"Sander Pikkel"
Alates tänasest saab märkida DelfinGroup aktsiaid.
Pakkumise teade
Põhiprospekt
Põhiprospekti eestikeelne kokkuvõte

DelfinGroup pakub avalikult kuni 8 395 000 aktsiat, märkimishinnaga 1.52 eurot.
Märkimisperiood algas 28. septembril 2021 kell 10.00 ning lõppeb 11. oktoobril 2021 kell 14.30.

LHV kliendid saavad aktsiaid märkida kliendikontorites ja internetipangas "Raha kasvatamise" menüüs "Väärtpaberite märkimine" alajaotuses. Märkimiskorralduse esitamine maksab 3 eurot.

Otselink märkimisele ->

Täna kell 14.30 on viimane võimalus märkimises osaleda.
Märkamisorder täidetud. Sain sama palju nagu märgitud.
"Menace"
Märkamisorder täidetud. Sain sama palju nagu märgitud.

Kas sa märkisid üle- või alla garanteeritud jaotise?
Ainult 2000tk huvi pärast
Mingit teadet pole leidnud, millal ametlik tulla võib ?
ai-ai
eeldasin, et saan 1000 , kama kaks kui palju märgin.
Kalkun ka eeldas, vaatame mis edasi juhtub.
samas, Mogo võlakirjad Lätis on suurepärased instrumendid. Need sai ka kogu mahus kätte.
"Menace"
Ainult 2000tk huvi pärast

Sama siin. Ei julgenud likviidsuse pärast rohkem osta. Ma ei armasta lisanimekirja aktsiaid. Need on mul esimesed.
Aga muidu pandimajaäri on mjõistusele arusaadav.
"MSM"
Ma ei armasta lisanimekirja aktsiaid. Need on mul esimesed.

Pead jätkuvalt ootama, et lisanimekirja aktsiaid omada. Delfin teatavasti siseneb kohe põhinimekirja. Ja kuna Olainfarm kaob turult ära, siis muutub Delfin ka Läti peamiseks aktsiaks, nii et üsna likviidne võiks jääda.

Delfin minumeelest on vähe hinnatud aktsia, aga ilma põhjuseta selline. IPO-st saadud rahaga refinantseeritakse kallid laenud ja lisaks orgaaniline kasv. Dividend OK tasemega, lisaks makstakse kvartaalselt.
kas momentum on Delfini osas positiivne? Sest väljatoodu on sama , mis ajendas mind märkima.
Millal kauplema hakkab?
"momentum"
"MSM"

Delfin minumeelest on vähe hinnatud aktsia, aga ilma põhjuseta selline. IPO-st saadud rahaga refinantseeritakse kallid laenud ja lisaks orgaaniline kasv. Dividend OK tasemega, lisaks makstakse kvartaalselt.

minule ei mahu pähe see, et firmal on 14%-ga laen ja maksab samal ajal dividende?! jääb mulje, et dividendide maksmiseks oldakse valmis 14% intressi maksma. samuti on praegustel omanikel suur soov müüa firmast ära nii suur osalus kui võimalik. mulle kõik see väga heaperemehelik ega ka jätkusuutlik ei tundu.
Lätlased börsilt aktsiaid ei osta, nemad ostavad neid Lidlist

Börsiteade jätab suht kentsaka mulje -nagu Leedust oleks :-) Päikesesüsteemi senisest kõige edukamast emissioonist märgiti täis 73%.
"Cynic"
Börsiteade jätab suht kentsaka mulje -nagu Leedust oleks :-) Päikesesüsteemi senisest kõige edukamast emissioonist märgiti täis 73%.

Ega ilma sellise põhjuseta märkimisperioodi niisama pikendatud. Kui pikendamise teade tuli, oli asi selge. Huvitav kui palju aktsiaid märgiti pikendatud perioodil juurde?
See on kurb ning usaldamatust tekitav, kui firma ei suuda adekvaatselt õiget põhjust välja öelda vaid poeb vale -- tulemuste avaldamise -- taha ära.
https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b13f4b317bf075974cf6060b6ada2d030&lang=en

Peamiselt eestlased ostsid seda Läti s*tta :D
Mitmed eestlased omandavad siit uue teadmise, et iga IPO ei olegi alati edukas. Ahnus saab tõenäoliselt seekord karistatud. Lätlased muhelevad ilmselt rahulolust - hea, et niigi läks.
Küll see läti s... oleks mitmekordselt täis märgitud, kui ajastus parem olnuks. Tundub, et siit IPOde paraadist tuleb Enefit ainsana selliselt välja, mis investoritele kohe kasumit annab.
Mul on juba umbes aastast 2004 põhimõte - Läti ja Leedu asju ei näpi. PUNKT
"SideKick"
Mul on juba umbes aastast 2004 põhimõte - Läti ja Leedu asju ei näpi. PUNKT

Miks?
Krt peab sidekicki posti vist välja trükkima-pole seal maades 20 aastaga midagi muutunud