Cleveroni aktsiate ost/müük/oksjon

Kokku 120k vist?
40x75€=3000€, Clevon kauba peale, mis see 120k on?
Ma arvasin ikka, et firma väärtus on selle aja peale kasvanud ja need aktsiad on 120,000 väärt.
Pakkuda:
- 5 tk Cleveron AS aktsiat
-12500tk Clevon Investors aktsiat.

Kui on huvi, palun tee pakkumine: infitimo@gmail.com
pakkuda müügiks kuni 130 Cleveroni aktsiat.

Huvi korral ootan pakkumisi: muurmadis (at) gmail.com
Pakun 160 Clevoni aktsiat 50€
toomasrei (at) hotmail.com
kas põhi käis ära? vahepeal oli Cleveron siin vist mingi 80 tk? mis hetkel siis hind on?
Müüa 50 Cleveroni aktsiat.
Lisaks müüa 5000 Clevoni aktsiat.

Huvilisel kirjutada hdurr7@gmail.com
Müüa kuni 100 Cleveroni aktsiat hinnaga 130 eurot/tk. Kel huvi, kirjuta marko.kotsar@gmail.com.
Ossa. Korralik hinnatõus juba olnud? Mingid head tulemused tulnud vahepeal või mis ma maha maganud olen?
Ostan 10 eur/tk ranarinvestor@gmail.com
"PRiiT"
Ossa. Korralik hinnatõus juba olnud? Mingid head tulemused tulnud vahepeal või mis ma maha maganud olen?

Käive stabiilselt kasvab ja kuuldavasti lõpuks ka kasumisse lootust jõuda taas, et palju odavamalt ei näe mõtet müüa hetkel.
Normaalne spread :)
Pakkuda kuni 400 Cleveroni aktsiat.
Võin ka eraldi väikeste osadena müüa.
Kes soovib, see kirjutab info@teemant.ee

Minul õnnestus mõned noppida hiljuti 40 eur/tk. Ei tea, kus see põhi olla võis, aga nüüd värskete uudiste tuules võib vist julgemalt väita küll, et põhi on ära tehtud. Uue juhi nägemus tundub positiivne, kuid tegelikkus selgub peagi aastaaruandest. Uue juhi käe all ületab Cleveron tänavu eelarveootusi ja on taas teel kasumlikkuse poole

Soovin osta 10 aktsiat - mis pakkumisi liigub?

10 Cleveroni aktsiat hinnaga 130 eurot/tk näiteks. Suurema koguse puhul saab veidi odavamalt ka. Kui on huvi, kirjuta marko.kotsar@gmail.com.

29 Clevoni’t on pakkuda.
Avatud pakkumistele

On huvi osta nii Clevoni kui Cleveroni aktsiaid. Kel võimalik müüa, palun saata pakkumised emailile: edvin.mand@gmail.com

1 Like

Pakkuda 25 Cleveroni aktsiat 110 eur/tk ja 2500 clevon investors aktsiat. Huvi korral kirjuta investor599521@gmail.com