Börsipäev/valuutaturud 1. juuni

Macau gambling headline 7,3% kasvu pidavat olema ootustele vastav, aga esimene single digit näeb kole välja :)
AT&T CEO doesn't see U.S. economy improving until new business starts tick up
Says sees U.S. economy only growing "about 1%" this year, which may even be optimistic. AT&T CEO Randall Stephenson speaking at Sanford Bernstein Strategic Decisions Conference.

Carrier spending 2H?
Joel Kukemelk
Need numbrid on küll koledad:

May Nonfarm Payrolls 69K vs 150K Briefing.com consensus; April revised to 77K from 115K

Ainus soovitus, mis ma siit anda oskan, on et, siis tuleb kasutada numbreid 2, 3, 4 või 8, kui 0, 1, 5, 6, 7 ja 9 koledad on. Ehk siis, kui edasi norida, siis oleks olnud õige märkida, et need arvud on koledad. Arv koosneb numbritest :).
Analüütikud suutsid siiski SYNC-i ära killida, ma vaatan.
Härra ymeramees!
Äkki oleks võimalik oma parasiitsõnavara kuidagi korrigeerida ja edaspidi seda minimaalselt kasutada,kui ilma selleta kuidagi ei saa.

Macau gambling headline 7,3% kasvu pidavat olema ootustele vastav, aga esimene single digit näeb kole välja :)

Analüütikud suutsid siiski SYNC-i ära killida, ma vaatan. JNE.
Mis sul hapuks läks? Et risustan emakeelt või? Pane mulle blokk, sest mul on teinekord lausa nii igav, et ei suuda teisiti. Ennast ümber kasvatama ei hakka, see on lubadus.
ymeramees
mul on teinekord lausa nii igav, et ei suuda teisiti. Ennast ümber kasvatama ei hakka, see on lubadus.

Omaltpoolt soovitan tööle minna, see on päris hariv.
Ok, 19:00 Raekoja plats, kella all. Saage kokku ja siunake mind. Ei tule teid segama.
ivarsar ja harley, hoidke oma mokk maas, ymeramees on siin suht ainuke, kes pärleid sigate ette loobib, kui neist vihjetest aru ei saa, siis vähemalt ärge näidake oma rumalust välja.
Tradedes võiks vähemalt traderite zargooni selgeks studeerida. Rookie.
Nii kole see pilt ka nüüd turgudel ei ole, et peaks üksteisele inetusi ütlema :)
Ymeramehe jutus on iva, aga kirjutada ta küll ei mõista. Ja arvab vist siiani, et siin on mingi jututuba, kus keelereeglid liiast. Kui teist veidi harida, saaks ta' st isegi asja.
Kle jahe, kirjapildis ei ole asi. Asja sisu loeb. Turu ajal mulisemise asemel, tee parem mõni treid.
Ai, mulle meeldivad uued tegijad! Vahelduseks loe SideKicki kommentaar uuesti üle.
Mida te norite või mida ymeramees teilt väärtuslikku võtnud on? Piirake erutust, muidu kaovad siit foorumist viimasedki, kes siia postitavad.
No vaata, mis nüüd juhtus.
Egan-Jones Ratings Co. on Friday lowered Italy's sovereign rating to B+ from BB, noting that the country is in "miserable shape."
http://www.marketwatch.com/story/egan-jones-cuts-italy-on-heels-of-spain-downgrade-2012-06-01?link=MW_latest_news
jahe
Ai, mulle meeldivad uued tegijad! Vahelduseks loe SideKicki kommentaar uuesti üle.

Ei jahe, mina ennast võõraste sulgedega ei ehi.