PS! Juhuslikult jäi silma, et yahoos 1y Target Est: 108.45 (vist viga?). Aktsia ise 14.87.
mul on sellest sektorist kaks:
STP on minu jaoks selline safe play, nad on suutnud tagada endale toorme ostudeks ressursid ja tarnijad, vaja lasta ajal oma tööd teha
SOLF on selline oportunistlik play, guidance ütleb, et marginaalid saavad 2008 olema under pressure, samas suurendavad oma tootmisvõimsusi suveks 50%. ma arvan, et praegune hind juba arvestab negatiivsema stsenaariumiga. teiste solaritega võrreldes kauplem madalamatel kordajatel.
a need Yahoo numbrid on küll müstilised
Reedesel järelturul andis kasumihoiatuse logistikahiid FedEx (FDX). See on tõsine ohu märk, mis näitab, et tõusvad kütusehinnad on ettevõtete otsuseid tugevalt mõjutamas. Mai kuuga lõppeva kvartali kasumiprognoosi kärbiti varasema $1.60-$1.80 pealt nüüdseks siis $1.45-$1.50 peale. Päris arvestatav langus, seda enam, et Wall Streeti konsensusootus oli enne tänast $1.69 ehk uuest vahemikust 10%-15% enam.
Aktsia oli hoiatuse eelselt päeva jooksul kukkunud juba 3% ning peale turgu lisandus sellele veel üle 3%. FedExi liikumist selle hoiatuse peale tuleks kohe kindlasti esmaspäeval jälgida, kes turu suuna kohta pead murravad.
see postitus on valgele neegrile, et tal oleks midagi jälle shortida
aga teistele peaks ütlema nagu Fly: if you buy vcgh because of this post, you may loose money
(ise ostsin sõprade ees uhkustamiseks, et olen stripiklubide omanik)