Hakkame gap-i täitma? Paistab küll väga sedamoodi :)
Ja ühtlasi müüsin ära ka AKS ja BUCY callid, jäin liiga kauaks passima ja ei saanud enam nii head hinda. AKS callid @ $3.50 ja BUCY @ $5.60. Müük on tagasi. Mõtlen väikse shordi peale ka, aga ei hakka praegu õnnega mängima vist ikkagi.
Freddie Mac sells $1 bln 3-mo bills at 2.100% rate vs 2.568% rate for $1 bln 3-mo bill sale on Sept 2 - Reuters (1.55 -3.57)
AKS ajastus küll kõige parem ei olnud :)
AKS mingi uudis,et selliselt hyppas?
09:50am AKS Hearing vague takeover chatter circulating
Short natuke WM @ $3.81. Ma arvan, et umbusk nende booki vastu on ka kannatada saanud. A ilmselgelt jäin sellega hiljaks, nii et ilmselt katan varsti. Ei ole high conviction trade ka.
Linnuke kirjas airlines sektorist:
United Airlines files for Ch. 11 to cut costs by 20%
United Airlines files for Ch. 11 to cut costs by 20%
Ja long UAUA ka $5.4 pealt.
Loogika - Ch11 on tehtud kulude kärpimiseks, mitte sellepärast, et maksejõuetus oleks. Seega on see pigem hea.
Ja väljas UAUA, keskmiselt natuke üle kahe punkti kasumit aktsia pealt.
Tere! Selline küsimus, et mis te arvate kuidas hakkab FRE aktsia nüüd lähipäevil käituma, kas hakkab tõusma või jääbki sinna 1 dollari kanti seisma?
mina arvan, et jääbki sinna 1 dollari kanti seisma
UAUA treidid võidakse tühistada...
uaua sees 4ga ja ei müünud kuna võidakse tühistada
UAUA rumori peale 12-3 taalani??
Crazy market!
Crazy market!
CNBC ütleb et 4a vana lugu? irw. uskumatu
Cover WM @ $3.71.
UAUA sarnased asjad on jah natuke nigelad. Oht on see, et tühistatakse ainult üks pool tehingust ja pärast olen hoopis short ja 1-2 punkti vee all.
UAUA sarnased asjad on jah natuke nigelad. Oht on see, et tühistatakse ainult üks pool tehingust ja pärast olen hoopis short ja 1-2 punkti vee all.
SEC INVESTIGATION COMING
;D UAUA case on päris naljakas ju. Posted in error ;D