Aimar,
Sa siis ise ka tunnistad, et see mis sa siia foorumisse paned ei kannata tegelikult kauplemise seisukohalt mitte mingisugust kriitikat? OK, ma saan mõnes mõttes aru nendest uudistest, mis sa siia pasted. Kuigi, mis kasu peaks olema inimestel sellest:
"....Smith & Wollensky Restaurant Group (SWRG) said that December sales at restaurants open at least one year rose 5.1% to $14.1 million. Total consolidated restaurant sales for the month increased 9% percent to $15.3 million, the New York-based company said. For the fourth quarter, comparable sales increased 3.9% to $33.5 million. Total sales for the quarter ended rose 7.5% to $36.2 million, the company said...."
Ja kümme sellist uudist veel. Kvantiteedile rõhumise asemel võiksid proovida hoopis kvaliteedile rõhuda. Ma tõesti-tõesti ei usu, et sa midagigi näiteks SWRG kohta teaksid. Võta näiteks homme ette üks suurem uudis ja keskendu selle analüüsimisele. Inimestel on huvitavam/kasulikum ja seeläbi ilmselt firmal ka. Ise ka arened. Püüa leida treid. Kui läheb valesti, siis läheb. Kõigil hea õppida.
Mis puutub sinu soovitusse visata pilk analüüsidele (LHV Pro-le viitasid vist?), siis ma ei mäleta, et oleksin midagi sealt sinu sulest leidnud. Ainult balti tiim ning ait / kukemelt tandem. Sten ka.
Ma saan aru, et non-trading backgroundiga inimese jaoks on raske, kui ta äkitselt satub olukorda, kus peab hakkama kauplemissoovitusi andma. Eks see ole muidugi firma bläkk ka, kui nii juhtub. Aga ma ei leia, et mu kriitika oleks alusetu. Pigem konstruktiivne.
Kokkuvõttes tundub mulle, et sa oled tänaseks piisavalt palju graafikuid vaadanud ning oleks aeg edasi liikuda. Uuri, mis paneb tegelikult aktsiad turul liikuma. Graafikul on oma koht täiesti olemas ja kui sa oled neid piisavalt eyeballinud, siis tekib ka teatav tunnetus. Aga see pole kindlasti ainuke asi, mida vaadata. Oled kuulnud ütlust, et keegi pole veel kunagi kohanud ühtegi rikast TA meest? Ja nii see ilmselt ka on. Pole mõtet teisi ja eelkõige ennast lollitada.
Päris huvitav lugemine ja igatahes suured tänud kriitika eest. Ei pidanud silmas LHV PROd ning soovitan kindlasti need kaks asja edaspidi eraldada. Nende taga on erinev meeskond, nende eesmärk on erinev. Kolmandana proovi eraldada sisust foorum, kus näiteks seaduse järgi ei ole meil võimalik konkreetseid soovitusi anda. Samuti ei pea ma otstarbekas foorumis suuri analüüse kirjutada - selliseks contentiks on omaette koht. Väike update: tänaseks külastab LHV foorumeid üle 10 000 inimese ning neist on kauplejaid ehk kusagil 2-3 protsenti. Seega püüame pakkuda lugemist, informatsiooni kõigile. On täiesti mõistetav, et mõnele külastajale teatud asjad ei sobi ja mõned konkreetsed isikud ütlevad selle ka avalikult välja. Üldiselt seda ei tehta või ollakse valdavalt positiivsed ja püüame ennast kohandada kõigi jaoks.
Aga tänud Sulle veelkord ja kena uue aasta algust.
Aga tänud Sulle veelkord ja kena uue aasta algust.
Aimar kirjutas:
"tänaseks külastab LHV foorumeid üle 10 000 inimese"?
Kuidas seda tõlgendada? Kuidas need 10 000 loendatud on?
"tänaseks külastab LHV foorumeid üle 10 000 inimese"?
Kuidas seda tõlgendada? Kuidas need 10 000 loendatud on?
Unikaalsete külastajate arv peaks sellesse kanti jääma, paraku seal sees veidi müra ning hindaks päevakülastajate arvu 7000-8000 peale.
7000-8000 on siis puhtalt foorumite unikaalsete kasutajate arv päevas?
Arv tundub liiga suur. Huvitav, aktiivseid kommenteerijaid on ju umbes paarsada.
See on muljetavaldav number, kuigi mina näiteks kasutan päeva jooksul kahte arvutit raudselt, vahest rohkem.
Arvan et paljud kasutavad tööl üht ja kodus teist
Arvan et paljud kasutavad tööl üht ja kodus teist
Nõus, et tihti vaadatakse nii kodust kui töölt LHV lehte ja see number reaalselt võiks väiksem olla. Külastajate arvult peaks LHV leht emori 20 suurema lehe hulka küll kuuluma. http://tnsmetrix.emor.ee/Default.aspx
kas see number on saadud IP aadresside järgi?
palju on sisse loginud unikaalseid külastajaid, st. aliase/konkr. kasutaja järgi?
palju on sisse loginud unikaalseid külastajaid, st. aliase/konkr. kasutaja järgi?
AloV, nüüd räägid LHV lehest (vs. foorum). Ma arvan, et üle poole LHV külastajatest ei loegi foorumit. Seega 10 000 asemel räägime me vast numbrist max. 3000 kandis.
LHV foorumite külastatavust on väga lihtne igaühel meist ise testida :)
Endal kahjuks selleks aega pole, aga LHV ise ilmselt seda ka väga takistada ei saa/pole mõtet.
Nimelt pannes foorumi teksti sisse pildi, siis pildi asukohana määrates enda serveri saab logidest pildi requestid kokku korjata ja läbi analüüsida.
Seda siis iga foorumi threadi kohta eraldi. Koondaruannet see ei anna.
Endal kahjuks selleks aega pole, aga LHV ise ilmselt seda ka väga takistada ei saa/pole mõtet.
Nimelt pannes foorumi teksti sisse pildi, siis pildi asukohana määrates enda serveri saab logidest pildi requestid kokku korjata ja läbi analüüsida.
Seda siis iga foorumi threadi kohta eraldi. Koondaruannet see ei anna.
Ma jällegi arvan vastupidiselt Kristjan Lepikule, et LHV lehel klikatakse enamjaolt selleks, et foorumisse saada. Foorumite sisu näitab tihtipeale seda, et mujale üldse ei vaadata. :(
Delfis ju LHV uudised ja http://lhv.delfi.ee/
See on hea reklaam ning seda arvestades 10 000 külastust päevas küll palju ei ole.
See on hea reklaam ning seda arvestades 10 000 külastust päevas küll palju ei ole.
Harryy, eks ma LHVs töötades omasin ülevaadet külastusdünaamikast, seega ma ei pakkunud huupi seda, et paljud foorumit ei vaatagi.
Viimase lause koha pealt sul kahjuks õigus!
Viimase lause koha pealt sul kahjuks õigus!
Kristjan, aasta ajaga on LHV külastusdünaamikas ka väga palju muutunud ning selle koha pealt tasub ikka Alo praeguseid kommentaare tõsiselt võtta. Harryy väide, nagu mujale ei vaadataks, on minu arust alusetu ja kipub niisama "lahmimise" poole.
Oliver, sa ei taha ometi väita, et päevas loeb LHV foorumeid keskmiselt 7000-8000 unikaalset külastajat?
Kristjan, ma ei väidagi seda! Pigem seda, et foorumeid on võrreldes aastatagusega rohkem lugema hakatud. Lisaks on foorumite ja teemade dünaamika samuti muutunud. Lisaks nagu Alo mainis, on nendes numbrites ka palju müra sees.
Lisaks ma ei saa ikkagi aru, kust tuleb väide, et foorumite tõttu mujale ei vaadata, samal ajal väites, et paljud külastajad foorumeid ei vaatagi.
Lisaks ma ei saa ikkagi aru, kust tuleb väide, et foorumite tõttu mujale ei vaadata, samal ajal väites, et paljud külastajad foorumeid ei vaatagi.
Oot, milliseid Alo kommentaare sa mul siis tõsiselt soovitasid võtta?
Ma olen nõus, et 7-8K on liiga palju. Alo väited selles osas tõsiselt võtta, et aastatagusega on külastajate arv tõusnud! Ja jätkuvalt räägid Sa külastatavusdünaamikast leht versus foorumid täiesti põhjendamatult.
Alo väited selles osas tõsiselt võtta, et aastatagusega on külastajate arv tõusnud! Ma küll ei leidnud, et Alo siin foorumis midagi sellist väitnud oleks.
See külastusdünaamika pole nüüd just väga oluline teema, aga kui LHV lehel käib päevas näiteks X unikaalset külastajat, siis mitu protsenti sellest X-ist loeb mõnda foorumiteemat? Jüri saab selle ehk järgi vaadata.
See külastusdünaamika pole nüüd just väga oluline teema, aga kui LHV lehel käib päevas näiteks X unikaalset külastajat, siis mitu protsenti sellest X-ist loeb mõnda foorumiteemat? Jüri saab selle ehk järgi vaadata.