Tõenäoliselt uuendatakse hindu erineval ajal. Mina LHV investeerimiskontolt küll hindu ei jälgi. Ikka USA portaalid.
äkki oskad soovitada mõnda portaali kust optsioonide hinud jälgida?
Tasuta portaalid on kõik mingi 20 minsase viiteajaga. Yahoo finance-s ongi 20 min. Kui tahad reaalajas, siis pead juba maksma. Hea koht on ka ivolatility.com, kuid seal ka viiteajaga. Kui reaalajas tahad, siis nõuavad ikka head raha. Vaata järele.
prophet.net on ka koht, kus saad optsioonid reaalajas ja graafikuna, kui jälle pappi maksad.
prophet.net on ka koht, kus saad optsioonid reaalajas ja graafikuna, kui jälle pappi maksad.
soovitan optsioone mitte jälgida, muidugi juhul, kui kaotatud rahast kahju hakkab:)!
Rainkelgumalle
Palju sa optsioonidest tead on ka iseasi. Sellel ivolatility.com ja http://www.cboe.com/ on ka võimalus optsioonidest ja selle käitumisest lähemalt teada saada.
Palju sa optsioonidest tead on ka iseasi. Sellel ivolatility.com ja http://www.cboe.com/ on ka võimalus optsioonidest ja selle käitumisest lähemalt teada saada.
Tegelikult võid siin lehel otsingutesse ka "optsioonid" kirjutada ja foorumite alt otsingu tulemusena tuleb selle kohta igasugust infot.
jep ma tean küll tasulisi lehti kuid summad millega ma mängin ei küündi isegi hindadeni mis seal küsitakse veel vähem kasum.
Aga tänx ikkagi
Aga tänx ikkagi
optsioonidega võita on ju lihtne, 33% on võidu võimalus:)! 33% et turg tõuseb, 33%, et turg langeb ja 33% et läheb külgsuunas ja aeg kaob, mured jäävad:)!
Muredest üle saamine on põhiline, mis turg sinult nõuab. Kui enam valus ei ole. Siis tulebki optsioonide ja futidega mängima hakata. Muidu läheb liiga rapsimiseks.
unustasin lisamast et 33+33+33 on koku 99%, see 1 % on see, mis rikkaks teeb:)!
upser
irw
sa teed ikka algajad pakutud 1% kohe õnnelikuks.
deem, mul pole kah siis lootust sellele peenemale kraamile... "optsioonidele".
(rämps)aktsiad tasuvad siis selle 1% võimaluse korral ikka rohkem ära :)
irw
sa teed ikka algajad pakutud 1% kohe õnnelikuks.
deem, mul pole kah siis lootust sellele peenemale kraamile... "optsioonidele".
(rämps)aktsiad tasuvad siis selle 1% võimaluse korral ikka rohkem ära :)
Paanikat ei ole veel kuskil, seltsimehed. Kui VIX 30 ligi jõuab - see on paanika. Arvatavasti näeme veel draamat lähipäevadel ja TÕSIST müüki.
mnjah. spekuleerin et kui VIX üle 30-ne viskab ja seal paar nädalat püsib,siis järgmised paar aastat näeme VIX-i pigem 10 läheduses,kuna lihtne rahvas on nii ära hirmutatud ja rahast lagedaks tehtud.