Börsipäev 7. oktoober

ostsid 80ndatel Microsofti? :)
täna päevasiseselt, mitte 3 aastase ootamise järel
Respect, aga miks sellised mehed Abesikiga rinda pista ei taha?
Kas täna on mingi 24. detsember või 3. juuli vms pühadeeelne päev?
Täiesti olematu käibega väga vaikne loksumine äärmiselt väikeses vahemikus.
Eks see tulemuste ootus. Kõik hoiavad hinge kinni ja käed nuppudest eemal.
Rams, 0,01 senti väärt aktsiast sai 0,1-0,2 senti väärt aktsia, i guess?
Citigroup: CNBC commentator reports that Federal regulators pushed C to retain Egon Zehnder to evaluate mgmt team; says sources believe report reflects positively on CEO Pandit
0.3 kukkus 0.002ni ja põrkas...
STTAW ost päeva alguses?
Siis need need ilusad suured aktsiatearvud ja protsendid tähendavad whopping ca 4000 taala kasumit.

Ja rams, miks sa alati selliseid tehinguid TAGANTJÄRGI ütled?
Ma võiks ka igapäevaselt mingeid paremaid palasid välja valida, kui niisama kõvatada tahaks. Kind of useless spam, ain't it?
Tee nagu teised, ütle kohe peale positsiooni võtmist, saavad teised ka reaalajas vähemalt näha ja imetleda.
GOOG ja GS aasta tippudel ning AAPL saab jälle kena hype. Järjekordne target tõstja väike analüüsimaja Caris ja target $235.
AAPL tulemused peaks tooma päris kena liikumise aktsia hinda , ootused ikka väga kõrgele aetud.

GOOG ja GS liikumine meenutab 2007 aasta oktoobri algust.

GOOG-l muidugi täna CEO poolt toetus:
Google CEO says worst of ad slump is over - Reuters
Jim, ära jama, 1000% päevas 400K aktsiaga kõlab jumalikult. :D
need asjad ei toimi kui neist rääkida
ma parem olen spämmiahv, kui oma treidi ära rikun
lihtsalt pole oma elus midagi sellist näinud ja seda oli raske enda teda jätta
pealegi lootsin salamisi saada 20 senti aga tuli "kopikas"

loomilikult võin reaalajas oma treide postitada tasulisel saidil 100$ 5 minutit
Väga super, rams, give us a free trial. :D
Ma ostaks killukese ramsi egost.

...but that would probably kill me :(
Et oleks viimane tilk egokarikas? ;)
Hehe, you should know :)
Kusjuures ma arvan, et see ja järgmine nädal on küllaltki olulised indikaatorid nii majanduse tervise kui turu suuna osas.
Praegu peaks käsil olema kasumihoiatuste hooaeg. Siiamaani üsnagi vaikne olnud, suuremaid hoiatajaid praktiliselt polegi olnud.
Samas pakuks, et keegi enam praegusel hetkel positsiooni võtta ka ei soovi - no miks osta, kui mingisugust korralikku pullbacki pole olnud ja seega "soodsalt saamise" põhjust pole, aga samas võib su ostetud ettevõte igal hetkel kasumihoiatusega välja tulla. Kui soodsalt pakutaks, siis oleks veel mõtet riski võtta, aga praktiliselt kõik on 52 highde juures.. ei ole just kõige mõnusam ostukoht, isegi kui kasumihoiatuse oht on reaalselt üsnagi pisike. Pigem istuda ja oodata need 2 nädalat ära kuni tulemusteni ja siis osta, isegi kui peaks mingi 5% rohkem näiteks maksma siis.. vähemalt on rohkem selgust.
Samas ei ole müüjaid ka, kes siiamaani on istunud aktsiates, sel pole mingit otsest põhjust nüüd just müüma hakata. Nii et käibed võivadki järgmiseks 1,5 nädalaks suhteliselt väiksemaks jääda.
Seda positsioonidest mitteväljumise soovi väljendab vist ka reaktsioon STJ hoiatusele.. see küll müüdi alla, aga ettevõtte enda kommentaaridest ("süüdi on majandus ja healthcare reform", mitte sõnagi selle kohta, et muudatused sales forces vms ettevõttespetiifilised põhjused) hoolimata on kõik kindlad, et sektor on OKOO ja ettevõte (mida siiamaani on kõik ainult kiitnud sigavinge managementi eest) on ise süüdi oma hädades. Mingi 90% analüütikutest räägib seda ja nagu aktsiahinnad näitavad, turg kuulab ja raha voolab konkurentide MDT ja BSX aktsiatesse. Ühesõnaga, enne, kui täiesti käegakatsutavad tõendid, et asi pekkis, EI MÜÜ ja kõik. Ja kui on tõendid, siis müüme ära ja ostame sama sektori teisi ettevõtteid :)

Ehk siis sellel ja järgmisel nädalal võib toimida strateegia: kui 8:30 am seisuga on vähe hoiatajaid ja futuurid nullis või miinuses, siis osta futuure, sest jälle mingi jupike ostjaid julgeb peale tulla.
Muidugi ise ma sellist idiootset strateegiat kasutama ei hakka :)
US Commerce considers imposing import duties on China pipe - CNBC
Hearing the notable relative strength we've seen today in MA +4.6% & V +3.5% is due to speculation that the House Financial Svcs Cmte will impose less onerous rules on credit card co's than originally feared