Börsipäev 7. detsember

Henno,
Ameeriklastel oli kombeks finantseerida vanu laene uute laenudega. Nii kaua, kui varade hinnad tõusid skeem töötas.
Citygroup (C) 42,50 jan 08 optsiooni (CAV) hind inv.portfellis 10.00, mis on kindlasti vale praeguse C aktsiahinna juures (34,25).
Hetkel väike probleem selle konkreetse optsiooni hindade kuvamisega. Tegelik hind hetkel 0.12. Loodame lähiajal probleemi lahendada.
Vabandame ebameeldivuste pärast.
Erinevate instrumentide ühte suurde potti kokkukogumine ja väärtpaberistamine (Securitization) on minu arvates täitsa hea idee! See võimaldab luua uusi tooteid kauplemiseks. Küll on aga hetkel veel probleemiks vastavate tooteportfellide n.ö. õiglasele väärtusele tõsiseltvõetavate hinnangute andmine.
kas mitte (vähemalt traderi portfelli ) optsioonidel ainult kord päevas hinda ei uuendata veebis?
Nii vähe kui vaadanud olen on tavaliselt suht mööda hind
ma mõtlen eelmise meeskonna arhiive, minu mäletamist mööda oli küll

tahaks lihtsalt FMD ärimudeli kohta eestikeelset lahtiseletust veelkord lugeda
inglisekeelseid foorumeid ja artikleid lugemiseks on küllalt, kuid pean tunnistama, et mõningatest detailidest arusaamine käib üle jõu
speedy conzales

Ehk leiad siit midagi: Kas Marblehead (FMD) vahetab kurssi? ja CompuCredit (CCRT) ja First Marblehead (FMD)
need on ka ok
aga mitte väga põhjalikud
Briefingust väike lõik FMD kohta FBRilt:

First Marblehead: Announcement to cut its dividend and delay its securitization is not entirely unexpected - FBR (16.86 -1.10)

FBR says that FMD's announcement to cut its dividend and delay its securitization is not entirely unexpected. However, even when credit spreads improve in the future, they believe FMD's economics will be significantly lower, as concerns regarding credit and trust performance will likely dictate higher collateral levels and less upfront cash fees for the company. Furthermore, they say the inability to securitize these loans brings into question the vulnerability of the co's customer base that may look to alternate providers or simply keep these loans on the balance sheet. Possible plans by FMD to put the loans on its own balance sheet will require dilutive capital and depress the economics further, in their opinion.
SWHC tänane kukkumine 28% paneb mõtlema, kas ameeriklased enam püsse ei armastagi.
FBR - Snowling ?
tema viimase downgrade'i target oli $26
;))
FMD
Minumeelest kaeti seda firmat ühel teisel interneti aadressil, millel praegu üksainus lausejupike ripub. ;)
stocker, nii see vist oli tõesti
my bad