Järsku oskab keegi vastata ,millal peab omama qid-i ,et dividendi maksest osa saada lühiajaliselt,siiani on ta maksnud 04.02 07.02
Mis pärast turud nii järsku "jõnksatasid augus"?
jyriado, sellele ilmselt ühte kindlat vastust ei olegi. Viimased päevad ongi ülivolatiilsed olnud.
Martel, ma arvan, et järgmine ex-date for dividend payment peaks olema septembri lõpus.
Martel, ma arvan, et järgmine ex-date for dividend payment peaks olema septembri lõpus.
alla kukuti fed-i kommentaaride peale, ülesse tagasi tarbija krediidiuudiste peale
ehk siis eraisikute lühiajaliste laenude maht kasvas juunis oodatud 5.3 miljardi asemel 13.2 miljardini
uhh, miks see peaks turule praeguses majandusseisus hea uudis olema? Inimesed on rahahädas veel lisalaene võtnud, varsti on see kah kulutatud ja siis on veel rohkem hambad ju ...
tekkis kah mõte, et ehk on lühiajalised laenud läinud tarbimise asemel hoopis pikaajaliste kohustuste katmiseks?
Teab keegi, on mõne hinnatud inkassofirma aktsiad alahinnatud?
Rääkides laenudest, siis hetkel on Radian Groupiga (RDN) kauplemine peatatud, kuna MTG ütleb, et ei saa firma ülevõttu lõpule viia. Tegemist on hüpoteeklaenude pakkujatele finantsteenuseid ja kindlustust pakkuvate firmadega ning ilmselt viimase aja probleemid ei tee ülevõttu enam kuigi atraktiivseks või pigem võimalikuks.
Ontore, inkassofirmasid väga ei tea, kuid odavalt ostavad endale "halvaks läinud" laenusid sisse näiteks ASFI, üritades neid siis hiljem välja nõuda.
Lisaks on selline huvitav firma olemas, nagu EPIQ, mis pakub tarkvara Chapteri alla läinud firmade pankroti või selle alt päästmise menetluste haldamiseks advokaatidele ja vastavatele kohtukomisjonidele.
Cisco lööb ootusi kasumi osas sendiga, samuti lüüakse käibe konsensusootust, marginaalid jäävad napilt oodatule alla. Järelturul vajub Cisco tasapisi allapoole, lõpetades oma tänase päeva miinuses, kuid väga suurt liikumist siiski ei järgne.
Reports Q4 (Jul) earnings of $0.36 per share, excluding non-recurring items, $0.01 better than the Reuters Estimates consensus of $0.35; revenues rose 18.1% year/year to $9.43 bln vs the $9.27 bln consensus. CSCO gross margins of 64.3% vs 64.6% street estimates.
Reports Q4 (Jul) earnings of $0.36 per share, excluding non-recurring items, $0.01 better than the Reuters Estimates consensus of $0.35; revenues rose 18.1% year/year to $9.43 bln vs the $9.27 bln consensus. CSCO gross margins of 64.3% vs 64.6% street estimates.
Huvitav lugemine oli.
Aitäh Kukemelk ja Ait !
Täna oli hea päev ja tundub, et turg hakkab tõusma. Samas tundub, et liiga vara tõusuks. Seetõttu võib karta, et mõned kukkumised seisavad veel ees, kuid kokkuvõttes läheb maailma turg ikkagi üles.
Aitäh Kukemelk ja Ait !
Täna oli hea päev ja tundub, et turg hakkab tõusma. Samas tundub, et liiga vara tõusuks. Seetõttu võib karta, et mõned kukkumised seisavad veel ees, kuid kokkuvõttes läheb maailma turg ikkagi üles.
jah, hiievana. turg võib hakata tõusma. turg võib hakata ka langema. turg võib liikuda ka külgsuunas. üks neist kolmest kindlasti ka juhtub.
kuna pikemas perspektiivis läheb turg üles, siis soovitan minna pikaks
kuna aga mõned kukkumised seisavad veel ees, siis soovitan võtta lühike positsioon
ah et miks pikk ja lühike positsioon korraga? aga 1 on minu pikaajaline nägemus ja 2 minu lühiajaline nägemus
kuna aga mõned kukkumised seisavad veel ees, siis soovitan võtta lühike positsioon
ah et miks pikk ja lühike positsioon korraga? aga 1 on minu pikaajaline nägemus ja 2 minu lühiajaline nägemus
Turud on volatiilsed ning lähimate päevade liikumist on ka kõige suurema turukogemusega professionaalidel raske ette ennustada. Panen siia oma mõtte selgituseks eilse kommentaari Doug Kassi poolt:
From my perch, I prefer not to fool myself. The reality is that, in the current period, I have no day-to-day edge on The Edge regarding the short-term market direction.
Adamski, pensionifondide (ja portfellihaldusteenuse) läbi on paratamatult enamusel inimestel turus niigi pikk positsioon pikaajalise vaatega. Ja kui sama inimene panustab samaaegselt turu langusele, siis tõepoolest teoreetiliselt on võimalik korraga omada nii pikka kui lühikest positsiooni :)