Täna kell 14.00 kuuleme Inglismaa Keskpanga ning kell 14.45 Euroopa Keskpanga intressimäära otsusest. Pressikonverents Trichet eestvedamisel järgneb kell 15.30.
fyi tegin jabura treidi, shortisin EURi vs USD ..tunduks et kukub edasi 1,5% peale
BOE langetas määrasid 1.5% võrra, kas Euroopas on oodata suuremat kui 0.5% kärbet...
Euroopas peaks asi tulema päris ruttu 2% peale - see on eelmise kriisi tase. Praegune olukord on oluliselt keerulisem...
Loodetavasti, kuigi nad ise saavad sellest tavaliselt hiljem aru.
Madis, üks koledamaid graafikuid on Saksamaa majanduskasv vs. Bundesbanki intressipoliitika. Enne ikka deep recession käes, kui intresse langetama hakati. ECB on sageli käitunud BB "parimate" traditsioonide kohaselt.
1.5%line langetamine BoE poolt on ikka päris suur samm. Ja arvestades nende sõnastust, et ruttu-ruttu vaja allapoole minna intressidega, siis järgmine kohtumine langetatakse ilmselt taaskord agressiivselt.
ma ei saa aru, mis selles majanduslanguses halba o?
Ma saan naudinguga korterid merevaatega ja möbleeritult valida, Tallinna böesi aktsiaid heade hindadega osta.Elu on lill kui majandus langeb!
Kuradi litsid mehed need laenupeded!
Ma saan naudinguga korterid merevaatega ja möbleeritult valida, Tallinna böesi aktsiaid heade hindadega osta.Elu on lill kui majandus langeb!
Kuradi litsid mehed need laenupeded!
Link ECB intressiotsuse järgsele pressikonverentsile on siin. Algus siis nagu ikka kell 15.30.
Tahtsin lihtsalt öelda, et tore kui elu odavamaks muutub, SIGADEL puudub võimalus vastutustundetult lanurahaga kõik kalliks muuta!
abesiki, kuidas nüüd tunned end EUR shordis?
Intressimäärad kukuvad igal pool. Šveits oli täna samuti langetamas 50 baasipunkti võrra.
M ajuba pikalt mõtlesin, milline samm võiks majanduse upakile ajada, et see hullus lõpeks.Ja tundub, et mõttejõust täitsa piisab.Pole vaja pommimehi ega wtc lennukeid.
Tänaste teiste uudiste taustal tundub, et tuleb suurem kui 0.5% langetamine. Tahaks loota vähemalt.
kas lootus pole lollide lohutus?
Tõuseks nüüd ometi mu miinuses aktsiad, langeks ometi mu laenu kuumakse.Läheks elu ainult kallimaks, kurat, küll oleks hea!
Tõuseks nüüd ometi mu miinuses aktsiad, langeks ometi mu laenu kuumakse.Läheks elu ainult kallimaks, kurat, küll oleks hea!
rams, ei räägi mul ükski positsioon. Lihtsalt tahaks näha, et vahel suudetaks paar kiiremat liigutust ka teha.
Ikkagi -50bp.
Euroopa Keskpank langetab intressimäärasid 50 baasipunkti võrra... Ootame huviga konverentsikõnet.
liigutused peavad ikka alla toimuma, sest sealt tulevad põrked ja tõus.
Ülesse minnes ootab ainult kukkumine ja välja lüpsmine.Kellele poleks tuttav tunne, nii kui ostad hakkab kukkuma.Ja mitte vähe.
Aga kui kukub 20% tõuseb alati 5-10% ja vastupidi.
Seega, Jumal, anna meile ikka räiget kukkumist.Palun!
Ülesse minnes ootab ainult kukkumine ja välja lüpsmine.Kellele poleks tuttav tunne, nii kui ostad hakkab kukkuma.Ja mitte vähe.
Aga kui kukub 20% tõuseb alati 5-10% ja vastupidi.
Seega, Jumal, anna meile ikka räiget kukkumist.Palun!
cover EUR ..tegelt oleks pidanud hoidma 64 pipsi plussi, lucky bastard