Õues sajab lund. Istun soojas toas ja joon vaarika teed. Vanaema juurest korjatud. Lumehelbed hõljuvad, liuglevad, värelevad, võbisevad, vajuvad, saabuvad vaikselt maa peale. On 2009 aasta novembrikuu kuues päev.
kas mitte ikka 5 november pole täna
oled ikka kindel et vaid vaarika tee on ?
pagan, läks jah kuupäevaga sassi. Mis teha. Ma olen praegu esimesest lumest erutatud.
Hehe...eks aeg lähebki kiiresti. Aga jätame 6. novembri börsipäeva ikka homsele NFP'le... Ma kustutaks selle teema täna veel ära : )
eiiiiiiiiiiiiiii, taaskasutame seda homme!
Heh... Okei. Väike eksperiment lume saabumise puhul. Kõikidel kasutajatel võimalus siia homsed uudised juba täna ette ära kirjutada. Siis näeme, millised on tõelised selgeltnägijad meie seas : )
Peale sulgemist saame siis OEG tulemusi uurida (vaarikatee kõrvale)))
täitsa OK tulemused olid!
uskumatu kas tõesti OEG suutis kasumit teenida (nastja)
momentum, mis tasemelt S&P täna ka sulgus? :)
Mulle see tänane lumi väga ei imponeerinud, seda eelkõige pisikese asjaolu tõttu, et mul on endiselt veel suverehvid all. ~2200 pöörde peal Vabakal kiirendades jäigi suss all ringi käima, kuni lõpuks gaasi vähemaks võtsin. Kuna teel oli veel isikuid, kes sõitsid, nagu oleks munarestid tagaistmel, ei olnud ma ilmselt ainus.
Mulle see tänane lumi väga ei imponeerinud, seda eelkõige pisikese asjaolu tõttu, et mul on endiselt veel suverehvid all. ~2200 pöörde peal Vabakal kiirendades jäigi suss all ringi käima, kuni lõpuks gaasi vähemaks võtsin. Kuna teel oli veel isikuid, kes sõitsid, nagu oleks munarestid tagaistmel, ei olnud ma ilmselt ainus.
Ja non-farm payrolls ei olnud ka paha ju...
OEG1T @ 0,85, pole paha...
Ja SP500 1050, külgsuunas Külli juba pikemat aega - paistab selle aasta tasakaalupunkt.
Ja SP500 1050, külgsuunas Külli juba pikemat aega - paistab selle aasta tasakaalupunkt.
Kuidas on võimalik, et OEG sai 50 miljonit eeki kahjumit? Kõik ootasid ju normaalseid tulemusi.
OEG AK kommentaar: oleme põhja läbinud
Seda oli juba eile näha, et Arcos kaob põhi alt ära ja seetõttu mind täna väga ei üllatagi, et bid 0,16 ja ask 0,17 on.
network.
Kontrolli nähtut.
Kontrolli nähtut.
Sry.
See käis sul HOMSETE UUDISTE kohta. :)
See käis sul HOMSETE UUDISTE kohta. :)
Nonfarm payrolls -240K vs. consensus -175K