Joel Kukemelk Re: Börsipäev 6. mai 06/05/10 14:33 Seda, kui negatiivselt on inimesed euro suhtes juba meelestatud, näitab minu arvates selliste pealkirjade ilmumine: Will the Euro Collapse in 2010? (link siin) Leheküljel 5 on lugejate seas läbi viidud ka vastavasisuline poll/küsimus (link polli tulemustele), kus praeguseks hetkeks on 380 inimest ehk 38.4% vastanud küsimusele jaatavalt (ehk ootavad euro kokkukukkumist sel aastal) ja 609 inimest ehk 61.6% vastanud küsimusele eitavalt (ehk ei oota euro kokkukukkumist sel aastal). Tuleb tõdeda, et 38% on ikka väga palju.
Henno Viires Re: Börsipäev 6. mai 06/05/10 14:36 tea mis tulemusi veel ÄP, Delfi või SL Õhtulehe lugejate küsitlus samal teemal annaks? __________________
Näed siis, Eesti lehelugeja arvamus teada :)
68,9 protsenti tänasele gallupiküsimusele vastanutest arvas, et Kreeka kriis võib Eesti europüüdlustele saatuslikuks saada.
•We have coordinated a process among U.S. Exchanges and therefore, pursuant to NASDAQ Rule 11890(b), NASDAQ, on its own motion, will cancel all trades executed between 14:40:00 and 15:00:00 greater than or less than 60% away from the consolidated last print in that security at 14:40:00 or immediately prior.
ja kuidas peab arusaama - greater than or less than 60%..? vahet pole kui palju %-nte, ikka kõik tühistatakse aeg oleks tühistada automaatne kauplemine!
Ja letitaga peab olema klassikaline tige tädi, kes siis viskab sulle näkku paki aktsiaid kui sa ulatad talle paki raha ning loomulikult peab luuk olema trellitatud.
ja kuidas see ost sinu arust sooritatakse, täpselt? Kogu turul käib bidi ja aski match automaatselt. Või on sul oma mees, kes pärast sinu e-maili põrandale jookseb ja vastaspoolt hõikuma hakkab?
ma imestan, et ma ikka viitsin. Kuna kogu turg toimib üle arvutite, et ole järelvalveorganitel ühtki päris vettpidavat võimalust kontrollida, kas ordereid taob üle neti ette parasjagu füüsiline isik isik rams või kauplemisalgoritm naxitrall ver 2.1. Ainus vettpidav võimalus on mehed põrandal, see elimineerib võimaluse, et algoritm on inimesest kiirem. Muidu näeb asi välja üsna sama nagu püüda vene arvutikasutajaid sundida mitte varastatud tarkvara kasutama.
ma nimetaks seda elektrooniliseks kauplemiseks see mis turul toimub on automatiseeritud ajude kepp, kus suured robotid loevad ja toimetavad tuhandeid tehingudi sekundis ja need on tehingud, mida inimene otseselt reaalajas ei kontrolli, kui ta just ei lülita robotit välja või uusi parameetreid ei programeeri. kui keegi arvab, et ta tegeleb automatiseeritud treidimisega, siis on ta endas maru heal arvamusel. "programtrading" see peaks rahuldama... nagu ma järjekordselt aru saan, on tähtis koti materjal mitte koti sisu jah, mõttetu ajaraisk.
paistab, et keegi eriti pole mures kas tema tehing, mis oli ostetud 50% madalamal, kräshi põhjas, ka tühistatakse. tõenäolislt saadi kräshist teada alles peale kräshi.