Clal Industries and Investments Ltd. announces that it is commencing a tender offer to purchase up to 2,338,686 ordinary shares of Fundtech (FNDT) for $12.50 per share, net to the seller in cash, less any required withholding taxes and without interest. If more than the maximum number of shares offered to be purchased in the tender offer are tendered, Clal Industries will purchase shares on a pro rata basis.
kott pähe?
Cial on huvitatud oma osaluse suurendamisest. Turult sellist osalust taga ajades peaks ostuorderitega väljas olema üle 2 kuu. Ausalt öeldes olen väga skeptiline selle suhtes, palju nad sellise hinnaga müüjaid üldse leiavad...
Otsigu lolli, minu oma ei nad ei saa
Clal'iga on vist ka see probleem, et suure osaluse tõttu nad vist ei saakski oma osalust muidu suurendada, kui vaid läbi avaliku pakkumise. Kuna FNDT on Pro valik, siis ootaks kommentaari, et äkki on mingi seadus, mis ütleb, et pärast üle 50% osaluse ületamist peavad nad mingi väljaostu pakkumise tegema?
Ise olen veel "vee all", kuigi ennustasin hullemat (aktsiapõhi $7 ja ülevõtt $10) seetõttu ei tormanud ka kohe aktsiaid juurde ostma.
Ise olen veel "vee all", kuigi ennustasin hullemat (aktsiapõhi $7 ja ülevõtt $10) seetõttu ei tormanud ka kohe aktsiaid juurde ostma.
Lisaksin ühe spekulatsiooni: pakkumine tehti Cannell Capitali huvist müüa oma osalus?
velvo, töö käib. Ning kindlasti lähiajal kommenteerime.