Börsipäev 5.-6. august

Tugeva löögi turu langusest saavad eelkõige kunagised hype-aktsiad MAMA,MACE,NGEN,ASKJ
tubli 5-10% langust iga päev.Kes turu suuna ette näevad saaksid teenida kyll korralikult nende arvelt.
Aitähh privador, aga 1 oleks piisand:))
Pardonks, väike arvutusviga, +180% siiski.

LHV Chat - kättesaadav LHV klientidele, juttu turust ja paljust muust ... astuge läbi!

krt, ma ikka ei saa sisse sinna.
11:36 Moscow court rules that govt's plan to seize main oil unit of Yukos is illegal - Bloomberg
Ühe turuosalise kommentaar tööturunäitajatele:

BuyHi: waiting for the bush spin on the jobs report..... "well this month we concentrated on creating jobs in india"
Bettie: lol
BuyHi: "I said I was creating jobs.... I just did not say what country"
BuyHi: "NaaaaaaaaaaaaaNAAAA NaNA"
BuyHi: (fingers in ears... waving hands around crazily)

sB :)
yah. 5K softi saab Indias lasta teha 2K-ga, millel on special pluginad sinu jaoks:)
yo-yo võimalik fedi+lisade pärast :)
dow ja es - tundub natuke ajuvaba, kuid mul on miskipärast tunne, et infotehnoloogia kiire arengu järelmõjud on "monopoliseerimise" palju raskemaks muutnud, koos hüppelise kasumi teenimisega ja seega ka buumimise. teiseks, vana staff on turu ära tüüdanud, aga nüüdsel segasel-selginemise ajal ei leia mass enam piisavalt häid ideid (firmasid) kuhu investeerida.
Cool. Miks?

1) Paanika
2) VIX jälle 20 lähedal

=>

Ma laen paadi septembri QQQ calle poolenisti täis.
väike alternatiivtõlgendus oli vahele:)
suffiks, miks sa tahad vägisi oma paati nii leninistlikult tüürida? huvitav mõte pole kohe ülihea. et sa valdad kunsti nii hästi, et teise aeruga teed 90+% tõenäosusega tootlust septembri poole peale 100% ja rohkem? see tähendaks aga callidelt ütleme 200% kasumi ootamist. leninistlik ikkagi. optsioonid ise on juba stalinid.
Abesiki, miks leninistlik? Mingi Sinu väljamõeldud sõna? Leninlik kõlab palju ilusamini :-))