sa kasutad siis RSI-d(relativ strength index).
olen ise vaatanud seda rsi-d ja minu arust töötab see yhästi.
Dow läheb jälle 10900 punkti vastupanutaset testima
täiesti kreisi päev. selle peale võib ainult öelda, et tahaks koju!
viies,
Dow jonnib?
Dow jonnib?
ei ole õige asi jah. õnneks mingit suuremat momentumit taha ei tulnud. Seega sell again.
Praegu tundub küll lapse jonnina aga osa müüsin 10 894 pealt uuesti. teine osa läheb 10 924 pealt või 10847 pealt. stop läheb 10 950le
Praegu tundub küll lapse jonnina aga osa müüsin 10 894 pealt uuesti. teine osa läheb 10 924 pealt või 10847 pealt. stop läheb 10 950le
viies
Mida rohkem Dow niimoodi pingutab 10900-ni ja tagasi - seda selgemaks saab et kütus hakkab otsa lõppema.
Oli ju 10900 juba ammu paljude jaoks tase kust igaks juhuks müüdi ära. Ei jäädud ootama mis edasi saab.
Need tegelased on nüüd istunud rahahunniku otsas ja jälginud huviga kuidas teised 'lökkest tuliseid kartuleid välja toovad'.
Kui korduvad katsed edasi saada kukuvad läbi siis on asi selge. Pullid hakkavad ennast ebakindlalt tundma.
Muidugi ei pruugi kohe suur langus alata.
Dow võib ka mitu nädalat kõikuda üleval - et äkki ikka tõus jätkub.
Siis aga ühel hetkel lõppeb kangelaste jaks otsa ja Dow kukub kolaki alla.
Ja enne kukkumist panevad rahahunniku otsas istuvad tegelased raha mängu - seekord short poolel.
Mida rohkem Dow niimoodi pingutab 10900-ni ja tagasi - seda selgemaks saab et kütus hakkab otsa lõppema.
Oli ju 10900 juba ammu paljude jaoks tase kust igaks juhuks müüdi ära. Ei jäädud ootama mis edasi saab.
Need tegelased on nüüd istunud rahahunniku otsas ja jälginud huviga kuidas teised 'lökkest tuliseid kartuleid välja toovad'.
Kui korduvad katsed edasi saada kukuvad läbi siis on asi selge. Pullid hakkavad ennast ebakindlalt tundma.
Muidugi ei pruugi kohe suur langus alata.
Dow võib ka mitu nädalat kõikuda üleval - et äkki ikka tõus jätkub.
Siis aga ühel hetkel lõppeb kangelaste jaks otsa ja Dow kukub kolaki alla.
Ja enne kukkumist panevad rahahunniku otsas istuvad tegelased raha mängu - seekord short poolel.
spets,
ftgx-mis keskmine hind oli? Oletan ,et nabisid ligi.
ftgx-mis keskmine hind oli? Oletan ,et nabisid ligi.
Tuleb pullidele tunnustust avaldada.
Viimane jooks oli päris tugev ja tõsine katse minna 11000 taset võtma.
Igaks juhuks tuleb karupilet sügavamale tasku suruda ja pullidega hästi läbi saada.
Ja oodata kuidas läheb siis 11000 vallutamine...
Viimane jooks oli päris tugev ja tõsine katse minna 11000 taset võtma.
Igaks juhuks tuleb karupilet sügavamale tasku suruda ja pullidega hästi läbi saada.
Ja oodata kuidas läheb siis 11000 vallutamine...
tahad võrrelda või?
paraku on mul otsustamisega teinekord raskusi nii,et võrdlusmoment jääb ära
oled tilludele rõhku panemas?
Dow reedene tugev close on selge märk, et ega enne pullid ei rahune, kui 11 000 on käes. Täenäoliselt läheb pidu ühe hooda edasi ning võimatu ei ole ka Dow uued all time high´d. Praegusel hetkel ei tahaks karuna kohe kuidagi pullide jalge alla jääda. Tahaks näha, kuidas esmaspäevane kauplemine algab ja millised meeleolud, siis valitsevad.
viies
Ega hing enne 11000 püüdmist rahule ei jää jah.
Pullid trambivad ringi nagu hullud.
Ja jääb mulje nagu suurest pulliturust.
Samas mida rohkem ma neid Dow, SP500, Nasdaq ja Nasd-100 graafikuid vaatan - seda rohkem umbusklikuks ma muutun.
Ei mina usu et seda tõusu enam palju alles jäänud on.
Reedene käitumine - suht halbade näitajate peale suur tõus - see ainult lisab kahtlust.
Eks jah osad olid vaimustuses - näe turg tõuseb halbade uudiste peale. Karuturg on seljataga.
Selline käitumine näitab põhja saabumist.
Blää, blää, blää.
Ühed ostsid, teised aga hõõrusid õnnest käsi ja ootavad. Ootavad et tõuseks veel väheke - siis on parem kõrgemalt shortida.
Hetkel küll pikaks ei läheks enamuses sümbolites.
Ja indeksites ammugi mitte.
Ja kui on pikki positsioone siis tuleks kaaluda nende vähendamist. Eriti veel kui viimase kuu jooksul on mõni nendest +20% kuni +40% kasu toonud.
Küll aga tuleks valmis olla kohe esimesel võimalusel short ja put positsioonide võtmiseks.
Näiteks CSCO Put oleks vägagi asjakohane.
Ja ka GE.
Dow indeksi Put-i võiks varsti võtta.
Eks neid pärleid ole veel.
Mida kogemustega karud arvavad?
Ega hing enne 11000 püüdmist rahule ei jää jah.
Pullid trambivad ringi nagu hullud.
Ja jääb mulje nagu suurest pulliturust.
Samas mida rohkem ma neid Dow, SP500, Nasdaq ja Nasd-100 graafikuid vaatan - seda rohkem umbusklikuks ma muutun.
Ei mina usu et seda tõusu enam palju alles jäänud on.
Reedene käitumine - suht halbade näitajate peale suur tõus - see ainult lisab kahtlust.
Eks jah osad olid vaimustuses - näe turg tõuseb halbade uudiste peale. Karuturg on seljataga.
Selline käitumine näitab põhja saabumist.
Blää, blää, blää.
Ühed ostsid, teised aga hõõrusid õnnest käsi ja ootavad. Ootavad et tõuseks veel väheke - siis on parem kõrgemalt shortida.
Hetkel küll pikaks ei läheks enamuses sümbolites.
Ja indeksites ammugi mitte.
Ja kui on pikki positsioone siis tuleks kaaluda nende vähendamist. Eriti veel kui viimase kuu jooksul on mõni nendest +20% kuni +40% kasu toonud.
Küll aga tuleks valmis olla kohe esimesel võimalusel short ja put positsioonide võtmiseks.
Näiteks CSCO Put oleks vägagi asjakohane.
Ja ka GE.
Dow indeksi Put-i võiks varsti võtta.
Eks neid pärleid ole veel.
Mida kogemustega karud arvavad?
spets,
susserdan jah tilludega
susserdan jah tilludega
sa siis ehk oskad võrrelda kuidas tavaliste aktsiatega võrreldes tillude mäng kulgeb.
On ta kuidagi kindlam ja ohutum ja tulusam
või see paistab ainult minu mätta osast nii.
On ta kuidagi kindlam ja ohutum ja tulusam
või see paistab ainult minu mätta osast nii.
SPETS, mõtle nii
Kui sul oleks päevas vaja pöörata 10x suuremat raha: Kas sa ikka tegeleksid tilludega või otsiksid midagi kobedamat?
Kui sul oleks päevas vaja pöörata 10x suuremat raha: Kas sa ikka tegeleksid tilludega või otsiksid midagi kobedamat?
samas ei ole hetkel vahet, osta tillusi või
vähe kallimaid kõik tõusevad ja põrkavad,
lihtsalt kukkumisfaasis on tillude protsentuaalne langus suurem ja kes püüab liiga suurt kogust krahmata saab tünga.Seega, liigne rabamine maksab ühel hetkel väga valusasti kätte.Omad kogemused.
Ikka tasa ja targu.
vähe kallimaid kõik tõusevad ja põrkavad,
lihtsalt kukkumisfaasis on tillude protsentuaalne langus suurem ja kes püüab liiga suurt kogust krahmata saab tünga.Seega, liigne rabamine maksab ühel hetkel väga valusasti kätte.Omad kogemused.
Ikka tasa ja targu.
no seda minagi
kui sul on 10x suurem raha käes on ainuke võimalus mitte rabeleda, võtta 10x suurema hinnaga aktsiaid (näiteks QQQ)
kui sul on 10x suurem raha käes on ainuke võimalus mitte rabeleda, võtta 10x suurema hinnaga aktsiaid (näiteks QQQ)
no seda minagi