Tänaste ideede kommentaariks peab kohe alguses ütlema,et mul õnnestus neid kõiki igas mõttes alahinnata.
Üldiselt võib täna kõige paremaks ideeks pidada OEH-i. Aktsias oli võimalus positsioon soetada ca $13,40 kandist ehk 3% kõrgemalt. Kuna ma ei uskunud, et OEH nii suurejoonelise liikumise kavatseb teha, siis pidasin ise seda hinnataset juba kalliks. Kes riskis sealt aga positiooni soetada, ei pea ilmselt kahetsema, sest aktsia liikus peale avanemist sirgjoones üles, käies ära ka üle $14 taseme. Hetkel kaupleb OEH $13,80 kandis, 6% plusspoolel.
Ka PCS pakkus täna kauplejatele head kasumiteenimise võimalust. Aktsiat sai avanemisel soetada vägagi mõistliku hinnaga ehk siis ca 1,3% kõrgemalt, $13,25 kandist. Liikumasaamine võttis aktsial küll natuke aega, kuid 10 minutit peale avanemist sai hoo sisse ja on päeva peale ära käinud ka $14 all. Igal juhul sõitis PCS minu prognoosidest üle. Hetkel kaupleb PCS $13,80 kandis, 5,3% plusspoolel.
WAG-i idee kommenteerimiseks tõenäoliselt ongi kõige paslikum LHV foorumikülastaja ymeramehe kommentaar. Sain tõestust veel kord selle kohta, et Goldmani Sachsi reitingumuutuste mõju on muutunud tänaseks päevaks ikkagi üsna marginaalseks.