GTXI long avg 9.55
puhtalt spekulatiivne. Co ootab FDAlt approvalit, peaks tulema täna. Plaan on siiski enne turu sulgemist maha müüa. Üldiselt tambitakse biotehhid päev enne approvalit maapõhja või kaubeldakse kõvasti üles. Ma mängin selle peale et enne kauplemispäeva lõppu juhtub see viimane. Kst. Igaljuhul väga kõrge risk, mängida omal vastutusel.
lisasin veel pisut, avg 9.51
stoppi pole, aga kui hakkab ikka väga hooga 9 poole kukkuma, hüppan maha
stoppi pole, aga kui hakkab ikka väga hooga 9 poole kukkuma, hüppan maha
seesuuret, ma jätkasin II samba pensioni makseid SEB-sse ja tõin täna LHV-sse Swedpanga K3 pensionifondi üle. Näis härrased, näis. Mulle tundub, et turg hingab endiselt raskelt ja lennukat tõusu ei tule veel niipea ... Kui osaled "aktsirallil", siis peab turgu igapäevaselt jälgima. Ma veel võtan hoogu
Eilne oodatust parem SKP number ja turgude 2%line ralli on justkui kaugesse unustuste hõlma vajunud ja taas on päevakorral kolmapäevane suur langusmeeleolu. Emotsioonid on ikka väga varmad muutuma.
Schlag, panid ikka kinni GTXI nagu lubasid ? Usun et võtsid juurde :)
Ehh ei pand ma midagist kinni jah, kuigi näpp värises mitu korda
Aga juurde kah ei riskinud võtta
Aga juurde kah ei riskinud võtta
AMZN ka lõpuks liikuma läinud.
mis CIT-iga toimub,kauplemine peatatud
CIT Group (CIT -13%) halted; reportedly to get $1B in funds from Carl Icahn (WSJ).
Kui suur see tõenäosus võib olla et approval tuleb ja on ilma lisatingimusteta GTXI l?
leeds11: fifty-sixty, nagu ütles Nykänen :P
Tõsiselt, see on radioaktiivne kraam. Käppida ainult omal riisikol ja kui miskit juhtub, siis mina pole midagi soovitanud
Adam Feuerstein, kes The Streetis biotehhe kommenteerib ja kelle arvamused on vähemalt minu arust tagasihoidlikud, tasakaalukad ja argumenteeritud erinevalt haipimisest ja tampimisest mis tavaliselt biotehhide ümber käib, võtab pulli-karu visioonid kokku selles loos:
http://www.thestreet.com/story/10617389/1/the-bull-and-bear-story-on-gtxs-pending-drug-decision-biobuzz.html
Siit tehku igaüks ise oma järeldused.
Tõsiselt, see on radioaktiivne kraam. Käppida ainult omal riisikol ja kui miskit juhtub, siis mina pole midagi soovitanud
Adam Feuerstein, kes The Streetis biotehhe kommenteerib ja kelle arvamused on vähemalt minu arust tagasihoidlikud, tasakaalukad ja argumenteeritud erinevalt haipimisest ja tampimisest mis tavaliselt biotehhide ümber käib, võtab pulli-karu visioonid kokku selles loos:
http://www.thestreet.com/story/10617389/1/the-bull-and-bear-story-on-gtxs-pending-drug-decision-biobuzz.html
Siit tehku igaüks ise oma järeldused.
Börsihai avangarde, all in gtxi võib viia vancouverisse :p
Selline lugu siis turgu samuti rõhumas:
Citigroup: CLSA's Mike Mayo says Citi likely to have $10 bln Q4 write down of deferred tax assets - CNBC
Citigroup says they have no idea how any analysts have gotten to this estimate - CNBC
Citigroup: CLSA's Mike Mayo says Citi likely to have $10 bln Q4 write down of deferred tax assets - CNBC
Citigroup says they have no idea how any analysts have gotten to this estimate - CNBC
On mõtekas siit tasemelt soetada CHK-d? Või tulemas lähpäevil soodsamad ostukohad?
Chesapeake'i tulemused tulevad teisipäeval 3. novembril. Aktsia on alati olnud volatiilne ja raske hetkel ennustada ka tulemustejärgset reaktsiooni, kuid kui horisont pikaajalisem, siis minu arvates on tänased hinnatasemed küll atraktiivsed.
Joel, miks te otse Bloombergist numbreid ei võta? Mis eesmärgil Briefingut tihendina vahel on vaja hoida?
Vahel oleme ka otse võtnud... kuid Briefing reeglina kajastab neid numbreid ca 15 kuni 30 sekundi jooksul (kuigi ka neil tuleb mõnikord pikemaid pause sisse ja mõnikord harva ka vigaseid näite). Seega aus vastus on see, et nii on meil lihtsalt vähemaeganõudvam kopeerida nende inglisekeelset teksti kui numbreid ise ümber kirjutama hakata.
GTXI conference call esmaspäeval. Ilmselt ei saadud approvalit. Kui uudised oleks head, vaevalt neid tagasi hoitaks.
Nojah, mis teha, tuleb mingi ports raha korstnasse kirjutada.
Nojah, mis teha, tuleb mingi ports raha korstnasse kirjutada.
Tegelt tulemustehooaeg kestab ühe kiire nädala veel ju. Siis hakab hajuma aktiivsus alles.
Tõsi, nii ta on. Järgmine nädal on peamiselt fookuses juba lihtsalt väiksemad ettevõtted, mis ise turgu enam väga ei mõjuta.