11:06--Rumors that at least one major institutional seller is unwinding a position in Enron. Also, Bernstein this morning said that since company needs liquidity, and asset sales would take too long, a buyout by someone like Royal Dutch/Shell is possible.
11:03--There are rumors in the market that Adobe will use this evening’s analyst meeting to trim 200 profit estimates by a few cents.
10:18--Oracle said to have won a $200M contract from a financial services company according to Soundview.
10:11--McDonald’s EPS view cut at DB Alex Brown after being cut earlier by CSFB and Banc of America.
9:57--97% of economists in the Blue Chip group see a rate cut in Nov. They see a 2% low in Fed funds.
9:43--AOL Time Warner is facing revenue growth problems despite increasing subscriber base according to a New York Times Market Place column.
9:25--Argentina stock market -3.2% based on worries about debt default.
9:24--IBM buying back $3.5B in shares.
Enron (ENE) üsna koletult põhja müüdud, raamatupidamislikud jamad on enamasti selge reegel: AVOID, kui kasumit toodab ENE päris ilusasti. Ise võtsin NOV 2001 15 call @ 0.65 väikese positsiooni.
dough, miks sa arvan, et just nüüd põrkab?????, miks mitte siis, kui ta on näiteks 8 juures
Hillzo, seda kindlalt ei teagi. Kui 7-ni kukub stokk, võtan ühe odava optsiooni juurde.
Kuid sellise kasumit tootva ja suht kiiresti kasvava ettevõtte puhul on fundamentaalne põhi, millest aktsia kindlasti läbi ei lähe. Aga kas see on 10 või 5 seda ei oska täpselt küll öelda.
2002E kasum peaks olema 2.15 USD, EPS prargu seega u. 5. PEG. u. 0.25.
NB! ENE optsioonide IV on praegu väga kõrge, seega optsioonid kallid ja pikaks ajaks kindlasti ei tasu võtta.
Kuid sellise kasumit tootva ja suht kiiresti kasvava ettevõtte puhul on fundamentaalne põhi, millest aktsia kindlasti läbi ei lähe. Aga kas see on 10 või 5 seda ei oska täpselt küll öelda.
2002E kasum peaks olema 2.15 USD, EPS prargu seega u. 5. PEG. u. 0.25.
NB! ENE optsioonide IV on praegu väga kõrge, seega optsioonid kallid ja pikaks ajaks kindlasti ei tasu võtta.
GSTRF oli liiga sünakuulelik, et asja saanuks
nää, võtsin parem puti
dough, sinu mõtteviisi järgi, peaksid sa osmta aktsiaid ja siis calle välja kirjutama, või siis LHVs putte ostma
hillzo, easy. see oli üks väikse summaga spur-of-the-moment tehing, mis ei ole seda väärt, et kõik mu mõtteviisi peaks arutama :))
Aga mis deal on aktsiate ostmine+call? hm ...
Aga mis deal on aktsiate ostmine+call? hm ...
calle kirjutama oli , ok sorry lugeisn valesti.
kes tahab pisikeste aktsiatega kaubelda, vaadake Avanexi (AVNX) aktsia on jälle 5 USD juures, mis on tugev vastupanu olnud. Lisaks on aktsia 50-päeva libisev keskmine 4.98 USD, seega kui sellest läbi murrab võib kiiresti edasi minna.
v6tsin m6ned putid ka..
tea mis omme saab..
samas kui m6elda et k6ik teadsid et gdp tuleb köhh..
tea mis omme saab..
samas kui m6elda et k6ik teadsid et gdp tuleb köhh..
Argentiina lõpetas börsipäeva korralikus plussis. Mingi jama! Ilmselt pöördub maailma majandus tõusule varem kui keegi julgeb loota...
Mida halvemad on tänased 3Q numbrid, seda parem. U-stsenaarium asendub V-kujulisega.
Mida halvemad on tänased 3Q numbrid, seda parem. U-stsenaarium asendub V-kujulisega.
Miks mainitakse Argentiinat viimasel ajal globaalse majanduskriisi kontekstis nii palju ? Kas tõesti see maailma mastaabis ikkagi väike riik mõjutab maailma majandust ja selle trende nii tugevalt?
Just wondering.......
Just wondering.......
ok nyyd tulevad mitte faktidel pohinevad jutud :)
ma arvan et kui rahvas ikka tahab uskuda et majandus on t6usuteel,
siis ka usutakse. miskid numbrid (eriti minevikku kirjeldavad) ei koti kedagi.
k6ik teavad et kehvasti läheb. hirmu nagu enam pole, pigem on ahnus.
mulle tundub et enamusel inimestel on soov et trg t6useks.
ainus mis sunnib langema on lootus et akki saab odavamlt
voi siis hirm et akki ostsin liiga vara.
see börsilollus et ostetakse langevalt turult, ja koik muud lollused ka kuvavad inimese
by default loomet. profid isegi ei suuda kiusatusele vastu panna.
ise r6hun t6usule.
eks te v6i pärast mu yle naerda kui ma lossin :)
ma arvan et kui rahvas ikka tahab uskuda et majandus on t6usuteel,
siis ka usutakse. miskid numbrid (eriti minevikku kirjeldavad) ei koti kedagi.
k6ik teavad et kehvasti läheb. hirmu nagu enam pole, pigem on ahnus.
mulle tundub et enamusel inimestel on soov et trg t6useks.
ainus mis sunnib langema on lootus et akki saab odavamlt
voi siis hirm et akki ostsin liiga vara.
see börsilollus et ostetakse langevalt turult, ja koik muud lollused ka kuvavad inimese
by default loomet. profid isegi ei suuda kiusatusele vastu panna.
ise r6hun t6usule.
eks te v6i pärast mu yle naerda kui ma lossin :)
olen ka tõusu jätkumise poolt, aga mitte kaua, pilt peaks olema nüüdsest selline, et 2-4p. üles ja 1-2 alla, vastavalt kui pikaks(%) tegelikult tõusud langused kujunevad, kui 1900 ära tuleb, vot siis ootaks küll pööret juba allapoole.
qqq 40 tuleb ära kui skt pole jääs.
aga eile tegelesin peale seda kui põhjast calle kätte ei saanud põhiliselt jalgpalli vaatamisega ja enne kella 22 ehk enne sulgemist tahtsin kindlalt osta ja nii ma tegingi, siis 22.30 vaatan, et kus sulgus ja oh näe imet turg veel lahti ja alla ka tulnud, nii, et ostsin qav kg 2.1- TÄIELIK IDIOOT, AGA KÜLL TA PLUSSI LÄHEB.
upser, me oleme jälle eri pooltel :)
ma vaatan et QQQKK on jah igalpool miski 1.6 taalaga..
see on ilmselgelt mingi turu kala.. v6i siis 34 ei ole ammu tehinguid tehtud?
KH@34=1.5
KI@35=2.8
KJ@36=2.2
KK@37=1.6
ma vaatan et QQQKK on jah igalpool miski 1.6 taalaga..
see on ilmselgelt mingi turu kala.. v6i siis 34 ei ole ammu tehinguid tehtud?
KH@34=1.5
KI@35=2.8
KJ@36=2.2
KK@37=1.6
mis mõttes valel pooltel
ma just vaatasin( eilsed viimased) kh on1.4, ki 1.0, kj 0.65, ja kk on 0.4, kust need hinnad, mis sina andsid
ma just vaatasin( eilsed viimased) kh on1.4, ki 1.0, kj 0.65, ja kk on 0.4, kust need hinnad, mis sina andsid
mitte valel, vaid eri poolel :)
kk hinnad:
1) portfell
2) stockpoint
yahoos on siiski usutavamad.. (.4)
kk hinnad:
1) portfell
2) stockpoint
yahoos on siiski usutavamad.. (.4)