Börsipäev 30 - 31. oktoober

S1 Corporation (SONE) oli mõnda aega tagasi ka Avalöögi all Kiire Ideena (loe pikemalt siin), täna on aktsia tulemuste peale 23% plussis.

Kuna idee soovitamise ajal maksis aktsia $5.7 USD, siis kogukasum oli veelgi suurem ca. 40%.

Ma enda isiklikus positsioonist müüsin pool juba ära ja pool müün ilmselt ülejäänud päeva jooksul (riskide hajutamine). Sama soovitaks ka teistel teha, kes positsiooni soetanud.

miks nasdaq korraks % jagu tõusis
Kuidas kommenteeriksid tänast börsipäeva LHV spetsialistid? Oli päris huvitav päev, eriti HP suhtes. Toimusid üsna suured ostutehingud ja ost oli ülekaalus. Kas see võiks olla põhja märk???
Jutt on Tallinna börsist ;)
ma arvan et lhv töötajad on kõik ametis praegu pensioniliitujatega
kell 10 lõpeb tööpäev täna parimates finantsasutustes :)
suurimas lausa südaööni osad kontorid avatud.
Ma miskipärast kahtlen et need kes soovivad lhv'ga liituda ronivad öösel lhv kontorisse ,
seda nad saavad ka pangas teha ning lhv oma peaga mõtlevalt kliendilt eeldaks et ta suudab seda ka neti teel teha,aga mine sa tea.
Huvitav ,kelle käes on enamus täna väljakäidud 50000 tühjast seisvast kogumispensioni kontost ?
LHV on ka 12ni avatud, kuid peale kella 10 võib kontorites tabada juba pigem piduses meeleolus kodanikke :)

sB
pakute veini ja siis tuleb nii mõnigi leping :)
tähistate kampaania lõppu?
Pool vabariiki ootab seda pikisilmi ...,eriti need kes pole liitunud ,neil vist oktoober eriti raske segamatult üle elada

ma mõtlesin muidugi et rahvas ootab KÕIGI asjaosaliste kampaaniate lõppu

Selline küsimus, kas eeln tõus lähiajal on tõenäoline või läheb langusele?
tõuseb lähiajal 4.97 ni ja siis kukub järgmise nädala lõpuks 3.21-ni

Mulle meeldib E-Loan (EELN) firmana väga ning ma tahan sellesse investeerida. Siiski soovitaksin sellega veidi oodata, kuna graafik räägib hetkel pakkumise ülekaalust. Tegemist on tulevase LHV Pro investeeringuga. Kui hind õigesse kohta jõuab..

sB

see nooleots on siis kuskil 0,5 juures?
huvitav kunas need ntes shordid kinni lähevad?
hmm, kas mõni on alustanud Pensionifondi kampaani lõpu tähistamist juba?
:P
12 points goes to rene
vähemalt olen ma juba pannud seinapeale suure musta kirja - dont trade drunk
EELN-i liikumine peaks siis olema järgmine: kõigepealt sulguma allpool 3,25, tõusma ca 3,3-ni ja siis täiega 2,75?
Mina ootan EELN-lt esmaspaeval (tana vist enam ei joua) $3,45 lohkumist ning seejarel kiiret liikumist $3,60-ni.