Lisaks Pro ideede kohta veel seda, et meil ei ole mõtet soovitada eriti suuri tuntuid ettevõtteid, sest
1) meil ei ole seal eelist;
2) Pro ideede lugejad ei ole sellest eriti huvitatud.
Siiski vahel neid soovitame, kuid tihti kasutame suurte analüüsimajade soovitusi ja vahendame neid "Muud analüüsid" sektsioonis. Olgem ausad, põhirõhk on kasvuettevõtetel või turnaroundidel, sest sealt või leida kapitali kiiret tõusu. Ja Pro lugeja just viimast ootab, sest raha võib ka oma teadmistega deposiiti panna. Kui palju on Altriat kommenteeritud vs GIGM, SIGM, jne...? Kiirem kasvuootus võrdub aga suurema riskiga, mis eriti ilmekalt avaldub praeguses turus.
Madis , kas SIGM tulemuste avaldamise osas on konkreetne uudis ? Sest muidu olen ma näinud vahemikku 3 - 13 märts , kuskilt on külge jäänud ka selline kuupäev nagu 4.märts ?
WSJ kirjutab, et USA-s on IPO-de hulk viimasel ajal kokku kuivanud. Veebruaris tuli börsile vaid neli uut firmat, kes kokku kogusid investoritelt hädised $122 mln. See on madalaim näitaja alates 2003. augustist. Samas on märtsikuus oodata Visa (V) aktsiate avalikku pakkumist, millest võib ligi $19 mlrd mahuga saada USA IPO-de ajaloos suurim.
Päris ilus päeva lõpp turule. Homme on minu teada oluliste makrouudiste vaba päev ja võimalik siit edasi minna ilma segavate faktoriteta, kus täna pooleli jäime.