Päevasiseste kauplemisideede kajastamine on väga positiivne nähtus, oleks lahe kui väikeseks traditsiooniks kujuneks.
Äsja mõõdeti väga tugev 7.9 palline maavärin Samoa ranniku lähedal. Kõigile lähedalolevatele saartele, kaasa arvatud Havaile, on antud tsunaamihoiatus.
jim cashis täna LHV chatist 1,400 dollarit
mina fun`i küsimuse peale 120 doltsi :D
Uus kasulik parameeter trademises .. LHV chat?
mina fun`i küsimuse peale 120 doltsi :D
Uus kasulik parameeter trademises .. LHV chat?
Täna peale turgu avaldavad kvartali tulemused NKE ja MU, mida tasuks kahtlemata jälgida. Mõlemad annavad kerge indikatsiooni sektoris toimuvast.
MU on tõusnud ~60% teise kvartali tulemuste avaldamisest, ootused üsna kõrgeks aetud.
NKE on Q4 järgselt tõusnud ~15%. Briefingu eelvaates kommentaariks selline lause (The move higher came despite weak worldwide future orders and a drop in gross margins).
Peale MU ja NKE avaldavad täna õhtul kvartali tulemused veel MDRX, DRI, JBL, LNDC, ZZ and WOR ning homme enne turgu ATU.
MU on tõusnud ~60% teise kvartali tulemuste avaldamisest, ootused üsna kõrgeks aetud.
NKE on Q4 järgselt tõusnud ~15%. Briefingu eelvaates kommentaariks selline lause (The move higher came despite weak worldwide future orders and a drop in gross margins).
Peale MU ja NKE avaldavad täna õhtul kvartali tulemused veel MDRX, DRI, JBL, LNDC, ZZ and WOR ning homme enne turgu ATU.
Citigroup (C) to sell $5 bln notes in four parts, according to market source - Reuters
Deutsche Bank (DB) files mixed-securities shelf
Deutsche Bank (DB) files mixed-securities shelf
Micron prelim ($0.10) vs ($0.19) First Call consensus; revs $1.3 bln vs $1.27 bln First Call consensus
Ja esimene reaktsoon+2% $8.61 tasemele.
MU reports DRAM rose 8% sequentially in average selling prices; NAND fell 11% in average selling prices
Ja esimene reaktsoon+2% $8.61 tasemele.
MU reports DRAM rose 8% sequentially in average selling prices; NAND fell 11% in average selling prices
Jabil Circuit prelim $0.16 vs $0.08 First Call consensus; revs $2.8 bln vs $2.66 bln First Call consensus
Sealy prelim $0.05 vs $0.05 First Call consensus; revs $349.6 mln vs $335.24 mln First Call consensus
Landec prelim $0.08 vs $0.07 First Call consensus; revs $60.9 mln vs $60.99 mln First Call consensus
Sealy prelim $0.05 vs $0.05 First Call consensus; revs $349.6 mln vs $335.24 mln First Call consensus
Landec prelim $0.08 vs $0.07 First Call consensus; revs $60.9 mln vs $60.99 mln First Call consensus