Börsipäev 29. juuni

Agere, Lucent-i endine unit, teatas, et vähendab veel 4000 töökohta ja charge võib kujuneda kuni $900M-seks.

07:00 ET 360networks (TSIX) 0.21: As speculated, Canadian provider of optical network services files for bankruptcy protection. Company plans to use its $125 mln in remaining cash to maintain service to existing customers in Canada and the U.S., and complete key segments of its N. American network. Company's senior secured lenders have agreed to subordinate their liens to up to $100 mln of debtor-in-possessions (DIP) financing.
PMC-Sierra kasumihoiatus on aktsiahinda hoopis tõstnud.
Näib, et intressikärbe toob uut raha turule, tehnoloogiasektor alustab optimistlikult QQQ 45USD
DJIAt raputab GE-HON ühinemisdiili toimumine või mitte toimumine
börsiloogika ikka imelik..
hand rallib muudkui ylespoole,
ehki hea uudise tegi palm.
mitte et ma kade poleks..

milles kyffel? miks nad erinevalt performivad?
kas siis t6esti oli hand nii ylemyydud?

PALMi ja HANDi viimase viie päeva võrdlus küll su väidet ei kinnita:

ehe.. soltub mishetkest vaadata.
ma ikka oma ploki otsast, 26st:

ehk http://m6mm.com/nasdaq/palmhand.gif

handil polnud ju suuri uudiseid, ja handi majandus on enivei nihkes palmiga.. st report period. ja palmi kasv vois tulla uutest mudelitest.. aga hand? handil on beta suurem?

seega, ma oletaks et hand tuleb varsti alla..
vist ka palm..
naz on täna 5-ni kauplemiseks avatud
jah, kuna päeva lõpus hakkas kauplemissüsteem jupsima
Päeva lõpus oli naljakas pilt:
NYSE volüüm 1.7B aktsiat oli
Nasdaqi 1.6B suurem.
Kui Nasdaqi volüüm jäi nõrgaks tänu probleemidele süsteemis, siis NYSE volüüm näib rekordiline.
Hea joke tõesti.
Nagu jutukas öeldi: [16:19:31] SCAMDAQ -Systematic Computer Aberrations Manipulated Daily And Quarterly
NYSE oligi rekordiline, sest kõik kauplesid Naz asemel ja NYSE aktsiaid.
Täna oli ju kvartali lõpp ning kõik fondid lihvisid oma positsioone...katastroofiline aeg systeemi purunemiseks.
nojah.. palm padavai alla, kuna miski f lawsuit..
hand jälle yles eksole.. peab ikka hakkama sydame häält kuulama ja unustama teiste n6uanded :p