9000
ruttu talveaega, Dow läheks ka 10 000 ära!
Mõnus short squeeze, aga kui kauaks sellest jätkub, seda vähemalt mina küll ennustada ei tahaks. Või kui ennustada, siis: homme gap up ja siis tuleme kolinaga alla tagasi. Aga ei nõustu dollaritki selle ennustuse peale panema.
Loodetavasti MPB ja EVL leiavad siis homme Tallinna börsil kõvasti vastaspooli.
13. oktoober 2008 tõusis Dow Jones tööstusindeks 936 punkti ehk +11.08% - ajaloo suurim punktiline tõus ja suuruselt 5. protsentuaalne tõus.
28. oktoober 2008 tõusis Dow Jones tööstusindeks 891 punkti ehk +10.90% - ajaloo suuruselt teine punktiline tõus ja suuruselt 6. protsentuaalne tõus.
28. oktoober 2008 tõusis Dow Jones tööstusindeks 891 punkti ehk +10.90% - ajaloo suuruselt teine punktiline tõus ja suuruselt 6. protsentuaalne tõus.
Kas taevas tuli appi? :)
ma arvan et maksimaalselt jätkub sellest neljapäevani, kui tuleb Q3 GDP
to jim
just homme oleme raketis mis suundub maa rauast sydamiku poole.
peale rauast sydamikku edukat läbimist jõuame keset vaikset ookeani.
just homme oleme raketis mis suundub maa rauast sydamiku poole.
peale rauast sydamikku edukat läbimist jõuame keset vaikset ookeani.
ühepoole mehed tapeti enamuses ära, ehk pikad, nüüd tapetakse shortijaid natuke... või palju
Nunii homme saavad Arco ja Tallinki mehed mõnuga aktsiaid müüa:)
Kas veri on ära pestud ja muru kasvab nii et mühiseb? Polegi nii hull kui räägitakse vaja ainult rumalatelt raha ära võtta, kellel närvid läbi miinuste nägemisest. Tallinna börs saab ka homme dopingut kadund raha tuleb tagasi. Haugimälu ega ei hävinudki väga palju.
tallinas on õnneks limiit 15% ja väga suurt sõitu nautida ei lasta. Vaja ikka nulli välja saada arcoga
Homme OEG võib teha oma 1,4% ralli koguniste äkki...
Või ehk siiski mitte, kui nullis lõpetab, olen kah juba rõõmus.
Või ehk siiski mitte, kui nullis lõpetab, olen kah juba rõõmus.
Nu MPB ja Evil saavad mugavamalt oma pakke välja laduda,kui väikeinvestorite armee neid nokkima hakkavad
GMKT GMarket beats by $0.03 (14.19 +1.00)
Reports Q3 (Sep) earnings of $0.24 per share, $0.03 better than the First Call consensus of $0.21. Gmarket reported total revenues of Won 68.5 billion for the third quarter of 2008, representing a 32% increase from total revenues of Won 52.1 billion for the third quarter of 2007.
Lähiajal kommenteerime ka Pro all.
Reports Q3 (Sep) earnings of $0.24 per share, $0.03 better than the First Call consensus of $0.21. Gmarket reported total revenues of Won 68.5 billion for the third quarter of 2008, representing a 32% increase from total revenues of Won 52.1 billion for the third quarter of 2007.
Lähiajal kommenteerime ka Pro all.
Gmarketilt tulemused tõesti väljas, kasumlikkus ikka jõudsalt ülesse roninud. Kui käibekasv 32%, siis kasumikasv 189%!, Pole paha....nagu öeldakse. Huvitav, kui suur oli tugevnenud dollari mõju EPS-le?
Liiga vähe, kohe müüki, kõik müüki mis on. Makro on halb, ei siit head nahka tule, pange kõik kohe müüki.:o)
http://link.brightcove.com/services/link/bcpid1459183594/bctid1883578371
Cramerile ei meeldinud.
Cramerile ei meeldinud.