Krt , mul on väga hea meel, et meie armsasse-räigesse kommjunitisse hakkab ka õrnemat sugu tungima
kinks, ära mine ulakaks,
igasuguseid leidub. see, kellele omasooline pole külge hakanud lööma, see arvab üldjuhul, et vastasoo esindaja on igaljuhul hetero. AGA, mulle (olen mees + hetero) on isegi külge löönud meessoost Eesti konsul ühes Euroopa riigis. Ütles, et ei teagi täpselt, kas ta ikka on loodud naiste jaoks..
nii, et kui sa ütled, et Müürsepp ei ole sinu maitse, siis võib olla oled sa hoopis mingi naiselik mehike, kellele meeldivad lühemad mehed.
igasuguseid leidub. see, kellele omasooline pole külge hakanud lööma, see arvab üldjuhul, et vastasoo esindaja on igaljuhul hetero. AGA, mulle (olen mees + hetero) on isegi külge löönud meessoost Eesti konsul ühes Euroopa riigis. Ütles, et ei teagi täpselt, kas ta ikka on loodud naiste jaoks..
nii, et kui sa ütled, et Müürsepp ei ole sinu maitse, siis võib olla oled sa hoopis mingi naiselik mehike, kellele meeldivad lühemad mehed.
cmon, inve stoor, ma tean hulgi naisi, kellele ei meeldi müürsepp. mis siin imelikku on?
Müürsepp pidi räige parm olema.
kinks ongi müürsepp?
rightsaid,
loe teksti veel kord. ajad pointi segamini.
loe teksti veel kord. ajad pointi segamini.
Ma tean Kinksi väga hästi. Pilti temast näed siin (pildil vasakul): http://www.hot.ee/dxh/lauri
Milline fenomenaalne kokkusattumus - pildil paremal on SPETS.
Milline fenomenaalne kokkusattumus - pildil paremal on SPETS.
nojah enne pidime me ju bettiet naiseks tituleerima ;)
Kinks, miks sul selline nimi on? Minu käest on seda küll ja küll küsitud, ma küsin nüüd sinu käest.
Tegelikult polnud mul plaanis sellist elevust tekitada. Üldse on mul millegipärast kohalikust foorumist mulje jäänud, et siin sugu pole oluline (kuna suuremjagu rahvast on vist meessoost).
Fit: kui Sa tõesti arvad, et ma börsi vastu huvi hakkasin tundma sellepärast, et siin võiks nn. shannse meest leida, siis kes siin naiivne on?
BTW, kuulge millal need rämpsaktsiad ära kaotatakse ja oli mingi nimekiri keda ikka ei kaotada, kas on kuskil mingit juttu sellest?
Fit: kui Sa tõesti arvad, et ma börsi vastu huvi hakkasin tundma sellepärast, et siin võiks nn. shannse meest leida, siis kes siin naiivne on?
BTW, kuulge millal need rämpsaktsiad ära kaotatakse ja oli mingi nimekiri keda ikka ei kaotada, kas on kuskil mingit juttu sellest?
Kinks on lühend minu perekonnanimest, see vist on üks levinumaid aliaste tekkimise storysid.
mul sama lugu:)
ps. Su nimi on kinksmoor?
ps. Su nimi on kinksmoor?
Uih ja oih mihuke elevus siin lahti on läinud. Nagu oleks kurg konnatiiki plärtsatanud. Loodan, et paljud teevad ka oma tänased investeerimisotsused lähtuvalt vihjest "pikad mehed ei meeldi" ja likvideerivad oma pikad positsioonid et "lühikeseks minna".
rightsaid... mmm ehk siis Tõelemb vmt?
;)
;)
see oli nali. ma usun, et Sina ka ei ole Skandalski või spets ei ole Spetsjanov
rightsaid >
ma usun, et Sul on õigus.
peace,
sC
ma usun, et Sul on õigus.
peace,
sC
Krt,
Nüüd nagu kärbsed sitaümber kogunenud - HELLÕU - siin on tegu investeerimisfoorumiga, mitte ircu chatiga..
Nüüd nagu kärbsed sitaümber kogunenud - HELLÕU - siin on tegu investeerimisfoorumiga, mitte ircu chatiga..