kas FEDil on oma inflatsiooni target?
FEDi target on "below headlines" :)
Üks nutikas treider kirjutas SOHU tulemuste kohta nii: Was on the conference call and did not here anything overly negative but one did get the feel that analysts are skeptical about the co's business after the Olympics.
Seda küll jah, aga ega see raha siis "õhku" ei haithu mis olympia abil saadi.
momentum, mitteametlik target ikka on. Ja peaks olema siis 1.5% kuni 2% ca kolme aasta lõikes. Üks lõiguke siia juurde lingina.
Mishkin praegu huvitava retoorikaga väljas. Infot neutraliseerib oluliselt asjaolu, et see on Mishkini viimane avalik kõne enne plikoolitööle tagasipöördumist :(
Et siis selline tore plaan USAl - koostada eelarveid ülejäägiga alates aastast 2012. Olgem ausad, see eeldaks, et üheski suuremas agressioonis/kriisikoldes USA järgneva nelja aasta jooksul enam osa ei võtaks. Ülejäägiga eelarved on aga pea $9 triljonilise riigivõla all ägava riigi jaoks hädavajalik, et oma tugevat positsiooni maailmas taas paremini kinnistada.
White House cuts fiscal 2008 U.S. budget deficit forecast to $389 bln from $410 bln
White House sees fiscal 2009 deficit $482 bln (previous $407 bln), FY 2010 $178 bln (pvs $160 bln). Sees FY08 deficit at 2.7 pct of GDP (pvs 2.9 pct), '09 3.3 pct (pvs 2.7 pct). Sees budget reaching surplus of $58 bln in fiscal 2012.
White House cuts fiscal 2008 U.S. budget deficit forecast to $389 bln from $410 bln
White House sees fiscal 2009 deficit $482 bln (previous $407 bln), FY 2010 $178 bln (pvs $160 bln). Sees FY08 deficit at 2.7 pct of GDP (pvs 2.9 pct), '09 3.3 pct (pvs 2.7 pct). Sees budget reaching surplus of $58 bln in fiscal 2012.
kas keegi veel vilkuva ekraani taga istub?
ma olen chatis
ma olen chatis
Merrill Lynch täna -11%. Kas ka MERi investoreid painavad tõsised likviidsuskahtlused?